به نظر من صبر کن ببین دنون واسه امسال مدل جدیدی ارایه نمیده؟مثلا 4312 رو ارايه نمیده؟
---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------
ملاک خاصی مد نظرت نیست؟بهترین تو تفکیک تو این رنج قیمت 787 پایونیر.
به نظر من صبر کن ببین دنون واسه امسال مدل جدیدی ارایه نمیده؟مثلا 4312 رو ارايه نمیده؟
---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------
ملاک خاصی مد نظرت نیست؟بهترین تو تفکیک تو این رنج قیمت 787 پایونیر.
از اساتید و دوستای عزیزم تقاضا دارم منو راهنمایی کنن و بگن در حال حاضر از کجا میتونم AV Reciever یا همون آمپلیفایرهای
دنون یا یاماهارو بگیرم(تهران هرجا که باشه مهم نیست) واسه ست جامو میخوام بگیرم،ممنون
دنون هم پاساژ شركا داره و هم پاساژ بزرگمهر(فروشگاه آكوستيك).و هم چهارراه پارك وي.(البته پيشنهاد مي كنم سمت پارك وي نري چون كمي قيمت هاش بالاتر از جاهاي ديگست.)
ياماها هم جمهوري نبش خ سي تير داره.
ممنون استاد خودت واسه جامو 426 و 606 چیو پیشنهاد میدی؟ میخوام کم نیارن ولی هزینه ی زیادی هم رو دوشم نزاره!![]()
سلاممممممم دوستان اقا نمایندگی onkyo یا جایی که onkyo بفروشه تو تهران کجاست شماره تلفن بهم بدین چون من اصفهانم
در ضمن یه پیشنهاد برای خوف ترین و با کیفیت ترین و بلندترین سینما خانگی بهم بدین چه مارکی چه مدلی و شماره فروشگاه هم بهم بدین تا 2 میلیون میخام هزینه کنم در ضمن خودم بهترین بلوری پلیر دنیا را دارم بلوری نمیخام داشته باشه خودم پاناسونیک bdt300 دارم
سلاممممممم دوستان اقا نمایندگی onkyo یا جایی که onkyo بفروشه تو تهران کجاست شماره تلفن بهم بدین چون من اصفهانم
در ضمن یه پیشنهاد برای خوف ترین و با کیفیت ترین و بلندترین سینما خانگی بهم بدین چه مارکی چه مدلی و شماره فروشگاه هم بهم بدین تا 2 میلیون میخام هزینه کنم در ضمن خودم بهترین بلوری پلیر دنیا را دارم بلوری نمیخام داشته باشه خودم پاناسونیک bdt300 دارم
در ضمن الان سونی HT-DDW5500 دارم 1510 وات .اما یه خونه خراب کن بهتر از این میخام و کیفیت صداشم بهتر باشه
راستی کسی اونکیو اس 7200 داشو شنیده ؟ میگن بد خونه خراب کنیه بعد درضمن کجا میفروشن اگه شمارشو بدین ممنون میشم
Last edited by dadasalam; 28-05-2011 at 10:21.
خواهش.واسه جامو 426 توي اين پست گفتم:
براي جامو 606 هم شما مي تونيد 0nkyo 608 , yamah 667 or yamaha 767 , Dnon 2311کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رو انتخاب كنيد.و صد البته در صورت داشتن بودجه بيشتر مي تونيد آمپ بهتر نيز انتخاب كنيد ولي همين سطح از آمپ هم مناسبه.البته برندهاي ديگه هم هست ولي من بيشتر نظرم روي اين برندهاست.
سلام.onkyo نمايندگي مركزي نداره.مي تونيد با فروشگاه آكوستيك تماس بگيريد.
اگر شما دنبال يه سيستم با كيفيت صداي خوب مي گرديد بنابراين دنبال سيستمي نباشيد كه به قول شما خونه خراب كن باشه چون صدا هرچي ميره بالاتر معمولا وفاداري به صدا كمتر ميشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدل s7200 هم بعيد مي دونم گيرتون بياد.بهرحال شما با اين بودجه مي تونيد در صورت تمايل يه ست بلندگو و يك آمپ مناسب تهيه كنيد.
ممنون اقای رایان . خوب شما خودتون چه آمپی و چه سیستم بلندگویی پیشنهاد میکنید ؟ ست های پاناسونیک اونطور که من خوندم بد نیستن درساه؟ مثل sc-bt300 . راستی مخام ساروند ها یا همون بلندگو های عقب وایرلس باشن نظرتون چیه میشه؟
حالا یک امپ درجه 1 و ست بلندگو چی پیشنهاد میکنید تا 1.5 ماکسیمم 2
من acryan playon DVR-HD دارم که حتی dts-ma ساپورت میکنه
ایکس باکس دارم
بلوری پاناسونیک bdt300 دارم
----- هم هایویون اچ دی دایویکس 9696 دارم
میخام کلا با اینا یک چیز تک بشه
راستی تلوزیون هم پاناسونیک 3دی 50vt20 دارم
بلندی صدا مهمه اما کیفیت هم همینطور
ممنون اگه پیشنهاد کنید
پاناسونيك فعلا يه ست حرفه اي بيشتر نداره كه اونم با توجه به صدايي كه دريافت مي كنيد پول زيادي پرداخت مي كنيد بنابراين به نظرم خريدش به صرفه نيست.
در مورد وايرلس بودن ساروندها هم من نظرم منفيه.چون به نظرم صدا اونجوري كه بايد منتقل نميشه.
پيشنهاد من بلندگوي JAMO 606 به همراه آمپ 767 ياماهاست.تقريبا زير دو تومن ميشه.
بلندگوي 606 جامو داراي سوپر ووفر هستش كه ديگه نيازي به ساب ووفر هم نداريد ولي در صورت تمايل مي تونيد ساب ووفر هم تهيه كنيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)