عزیز شما توی نوشتنش هم که مشکل داری(شوخی)
اذارو چیه؟؟؟ آزرا...
توی مدلش هم مشکل داری...آزارا هیونداست که...تویوتا کجا بود...
جلوی مشتی دختر و پسر ضایع شدی...زود درستش کن تا کسی ندیده...
--
--
عزیز شما توی نوشتنش هم که مشکل داری(شوخی)
اذارو چیه؟؟؟ آزرا...
توی مدلش هم مشکل داری...آزارا هیونداست که...تویوتا کجا بود...
جلوی مشتی دختر و پسر ضایع شدی...زود درستش کن تا کسی ندیده...
Last edited by amirfarrokh; 10-08-2008 at 19:35.
یه جوری میگه انگار خودش خوشش نمیاداصلا کیه که خوشش نیاد هاااا ؟ هر کی میگه خوشم نمیاد واسه خودش گفته.
حالا تو از آب گل آلود ماهی نگیر... اما اینو حق داری که پسرها به هم تیکه میندازن. یه بار من و دوستم دو تایی با دو تا داف قرار داشتیم تو یه کافی شاپ ... از اون دخترای تیز بودن. خلاصه من و دوستم خوشمزگیمون گل کرد شروع کردیم به هم تیکه انداختن اون دو تا هم میخندیدن. اولش به شوخی بود واسه خنده اما کم کم کار به جاهای باریک کشید نزدیک بود دست به یقه بشیمخیلی باحال بود حالا این دو تا میخواستن مارو آشتی بدن ...
ایول باحال بود
خوب مچ گرفتی
تبریک عرض می شود...
تایید میشه... یه سوتی جدید ...
اول بگم که من الان رامسر هستم خونه عموم... در ضمن یکی از دوستامم اینجا دانشجوئه... ترم تابستون هم گرفته ( اینارو میگم که بعضی ها موشکافانه با قضیه برخورد نکنن) یه سری بهش زدم بعد گفت بریم کنار ساحل یه دوری بزنیم. جاتون خالی رفتیم کلی آدم بود اکثرا هم از جنس مونث ( همونی که من خیلی دوست دارم
تیز نشو ربطی به موشکافی نداشت ) ما هم داشتیم با یه حالت رمانتیکالی قدم میزدیم دست به سینه و خیلی نرم... از جلوی دخترها داشتیم رد میشدیم یهو این دوست دست و پا چلفتی ما پاش گیر کرد به یه تیکه چوب نزدیک بود بخوره زمین ( کاش میخورد زمین ) یه حالتی مضحکی شد مثل اینکه آدم میخواد بخوره زمین کمرش خم میشه اما با دستاش نمیزاره .. اینو اون مدلی شد 4 5 قدم هم رفت جلو بعد با کله رفت تو ماسه ... احدی اون دور ور نموند که به این صحنه نخندیده باشه منم دیدم خیلی ضایع شد سریع مسیرمو عوض کردم و از یه طرف دیگه رفتم یعنی من اینو نمیشناسم. خلاصه صحنه رو ترک کردیم ولی لای موهاش پر از ماسه شده بود....
خود جمله ات پر سوتی بود .![]()
یه سوتی همین نیم ساعت پیش دادم
این سیستم من بعضی موقع ها قاط میزنه وصل نمیشه به نت باید نیم ساعت باهاش ور برم درست شه منم کلی ور رفتم درست نشد بعد رفتم شام بخورم قبل از این که بخوام برم redial رو زده بودم منم بیخیالش شدم گفتم حتما وصل نمیشه بعد از این که شام خوردم و یه کم تلویزیون دیدم اومدم پشت سیستم دیدم به نت وصله!!!! 40 دقیقه بود که به اینترنت وصل بود منم نفهمیدم!
منم زیاد سوتی اینطوری دادم زدم رو دکمهdisconnect به خیالم ارتباط قطع شده رفتم دنبال کارام بعد 1سات و نیم دیدم چه گندی زدم
ینی شما فکر کردید اینو واقعی از رو بی حواسی نوشتم؟؟؟؟
این یعنی سوتی بود که حالا که دیدم همه به این خیالند ادیتش کردم که بد فکر نکنند....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)