با عرض سلام به دوستان
به نظر من اگه چند تا تاپيك با عنوان مشاوره براي خريد TV از قيمت N تا قيمت N ميزديد بهتر بود .هركس با توجه به رنج قيمتي كه در نظر گرفته در اين تاپيك دنبال بهترين گزينه مي گشت. (مثل تاپيك لپ تاپ)
با تشكر
با عرض سلام به دوستان
به نظر من اگه چند تا تاپيك با عنوان مشاوره براي خريد TV از قيمت N تا قيمت N ميزديد بهتر بود .هركس با توجه به رنج قيمتي كه در نظر گرفته در اين تاپيك دنبال بهترين گزينه مي گشت. (مثل تاپيك لپ تاپ)
با تشكر
-lg ld650 گزينه كاملا خوبيه چه از نظر امكانات وچه تصوير وچه قيمت كاملا توصيه ميكنم خريدش رو بهتون
-بله ld650 هم مشابه پنل هاي c سامي قابليت اجراي اكثر فرمت هاي رايج از جمله mkv رو داره
-نه عزيز مشكل ir مربوط ميشه به پلاسماها نه ال سي دي ها
-در اين مورد بستگي به شما داره كه چقدر سخت گير باشيد دوستان زيادي هستند با ال اي دي وال سي دي فوتبال ميبينند ومشكلي ندارند (سورستون خيلي مهمه)
-گير مارك وبرند و اين حرف ها نباشيد ببينيد چه مدلي مقرون به صرفه هست وهمه امكانات و نيازهاتون رو جواب ميده و بعد هم از انتخاب وخريدتون لذت ببرين
g20 و g25 چه تفاوتی دارن با هم ؟
اگه با v20 مقایسه بشه چی ؟
دوستان در مورد سینما خانگی هم میشه سوال کرد ؟
من تصمیم گرفتم همون 40c7000 سه بعدی رو بخرم . حالا میخوام ببینم براش چه سینما خانگی ای مناسب هست ؟
ممنونم
-اينجا مطرح كنيد عزيز :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-g20 همون g25 هستش تفاوت اونها بر ميگرده به ريجن (كه البته تفاوت هايي رو بهمراه داره )
g25 كه در امريكا ارائه ميشه ف ي ل تر Infinite Black Pro داره و 4 تا پورت hdmiکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
g20 كه در اروپا ارائه ميشه و اسيا ف.ي.ل.ت.ر Infinite Black داره و 3 تا پورت hdmi
اين هم ترد خيلي خوبي كه از اين پنل ها وجود داره :
-در مقايسه با v20 : چون g20 از ف.ي.ل.ت.ري سطح پايين تري نسبت به v20 استفاده ميكنه مسلما 'گزينه دوم قرار ميگيرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از بين samsung c6960/c6900/c650 - LG 5600/ld650 - sony EX700/710 سايز 40اينچ كدوم از نظر كيفيت تصوير و بازتاب نور كمتر بهتر هست؟ مورد مصرف بيشتر تماشاي فيلم از آنتن ماهواره يا فلش هست. ممنون
با سلام من بین خرید این دو مدل موندم 40 sony ex 500 و سامسونگ40 c695 از طرفی خوب برندسونی وسوسه میکنه آدمو و
از جهتی داشتن تیونر داخلی سامسونگ و 100 هرتز بودنش لطف میکنید بگین کدوم ترجیح میدین و چرا؟ تشکر
-از نظر كيفيت تصوير گزينه هاي مربوط به سامي بهتر هستند (كنتراست وبلك لول ) و در مرحله بعد مدل هاي سوني
-در مورد فلش هم شما گزينه هاي سوني رو بايد خط بزنيد چون قابليت اجراي فيلم رو ندارند
-پنل ld650 ال جي قابليت اجراي انواع فرمت ها رو مشابه پنل هاي c سامي داره منتها در مورد 5600 مطمئن نيستم
-در مورد بازتاب نور پنل هايي كه صفحه هاي گلاسي دارند مثل پنل هاي سامي رفلكشن وبازتاب رو دارند و در اين مورد صفحه هاي مات مثل ld650 موفق تر عمل ميكنند
-پنل ex500 هم 100 هرتز هست
-در مورد مقايسه و امتياز دهي هم اين دو رويو رو بخونيد :
ex500 :
c650:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-كنتراست بيشتر-ubiformity عالي -بلك لول بهتر (بخاطر داشتن ultra clear panel ) -و upscaling بهتر و...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-علاوه بر اين ها امكاناتي مثل تيونر ديجيتال و Usb هم داره كه خوب مبلغي هست
-با اين حال اگر سوني رو ميپسندين خودتون رو اذيت نكنيد تهيه كنيد وازش لذت ببرين اختلاف ها فاحش نيست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)