تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 394 از 626 اولاول ... 294344384390391392393394395396397398404444494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,931 به 3,940 از 6258

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Grand Theft Auto IV

در آغاز فعالیت WhiteEagle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام
    دوستان فایل اورجینالweapons.img رو میخواستم کسی میتونه بزاره برای دانلود

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

با پچ 4 چطوری میتونم از سیوهام پشتیبان بگیرم و جایگزین کنم ؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با پچ 4 چطوری میتونم از سیوهام پشتیبان بگیرم و جایگزین کنم ؟؟؟
    باید از پوشه ی xlive هم کپی بگیرید.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیز.
    یک سالی میشه که به تایپیک این بازی نیومدم.
    دلم برای این بازی تنگ شده بود گفتم دوباره بازی کنم.
    ولی این بار این بازی یه کمی ضد حال زده.
    تنظیمات گرافیکی بازی قفل شده و تکون هم نمی خوره. بیست بار ورژن های مختلف درایور رو روش امتحان کردم. ولی مشکل حل نشد. دفعه ی قبل هم این مشکل بود ولی رو سایز 768*1024 قفل میشد. ولی این بار رو 600*800 قفل شده و به هیچ وجهی هم تکون نمیخوره.
    اولین بار این بازی رو روی ویستا سرویس پک 1 بازی کردم.
    این دفعه روی نسخه ی نهایی ویندوز سون دارم بازی میکنم.
    مشخصات سیستم من:

Motherboard: Foxccon X38 A
    CPU: Q6600 4*2400
    RAM: Corsair DDR2 1066 2*2GB
    Graphic: Geforce 8600 GTS

این سیستم حتی تو اجرای کرایسیس هم مشکلی نداشت و بیشتر گزینه ها رو میشد رو High گذاشت. فکر کنم از پس این بازی که بیشتر به CPU قوی نیاز داره، بر میاد.
    از دوستان کسی میدونه که ایراد از بازی هست یا مشکل چیز دیگه ای است.

تنظیمات وقتی قفل میشن که تمام مموری گرافیک اشغال شده

5. این کاربر از kinder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    من بازی رو نصب کردم . خیلی راحت اجرا میشه و روونه ولی همون مرحله اول که توی ماشینی یه کم چند دقیقه که بازی میکنم یهویی بازی گیر میکنه ، تصویر ثابت میشه و کل کامپیوتر قفل میکنه و هیچ کاری نمیشه کرد . کسی میدونه باید چیکار کنم ؟
    بازی رو در ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 هم نصب کردم.

داره خودمونی میشه saman_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Mars

پيش فرض

تنظیمات وقتی قفل میشن که تمام مموری گرافیک اشغال شده
    فکر نمی کنم مشکل از حافظه ی گرافیک باشه.
    حافظه ی آنبورد این کارت DDR3 256 است که با استفاده از توربو کش به 1663 مگابایت میرسه. همونطور که گفتم تو اجرای بازی های دیگه هیچ مشکلی از بابت حافظه نداشتم.
    انگلیسیم زیاد خوب نیست. ولی تو پیغام ارور می نویسه که تنظیمات گرافیکی شما با این بازی مشکل داره و باید تغییر بدید. نمیدونم کدوم گزینه ها رو تو درایور باید تغییر بدم تا این بازی خوشش بیاد.
    چند بار هم درایور ها رو با ورژن های مختلف امتحان کردم. ولی درست نشد.
    شاید هم به قول دوستان این مشکل با نصب پچ حل بشه.
    از دوستان اگر کسی لینک دانلود پچ مورد نظر رو داره برام بزاره.ممنون میشم.
    این راک استار هم رفته بعد از چهار سال یه بازی جدید بده بیرون که اون هم اینجوری از آب در اومد!!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حافظه ی آنبورد این کارت DDR3 256 است که با استفاده از توربو کش به 1663 مگابایت میرسه. همونطور که گفتم تو اجرای بازی های دیگه هیچ مشکلی از بابت حافظه نداشتم.
    این بازی به مقدار رم کارت گرافیکتون اهمیت میده نه به توربوکش و اینجور چیزها. رم کارت گرافیکتون کمه.

9. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saman_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Mars

پيش فرض

این بازی به مقدار رم کارت گرافیکتون اهمیت میده نه به توربوکش و اینجور چیزها. رم کارت گرافیکتون کمه.
    تنظیمات وقتی قفل میشن که تمام مموری گرافیک اشغال شده .
    دوستان، دقیقا حق با شما بود.مشکل قفل شدن تنظیمات گرافیکی،به خاطر کمبود حافظه بود.
    اما بر خلاف نظری که دوستمون داشت، توربو کش تاثیر زیادی در بهبود عملکرد گرافیک داره. درسته که حافظه ی انبورد خیلی بهتر و سریعتر است، ولی توربو کش هم بی تاثیر نیست.
    چند ماه پیش، برای اینکه مادر بوردم فرکانس حافظه ی رم رو درست بشناسه،اون رو اورکلاک کردم.
    دیروز رفتم سراغ بایوس و تنظیمات بایوس رو به حالت اولش برگردوندم. وقتی رفتم سراغ بازی، با کمال تعجب دیدم که تنظیمات گرافیکی رو می شه تغییر داد و دیگه روی اون اعداد قفل نبود.
    ولی باز هم مشکل حل نشد.
    تنظیمات رزولیشن از عدد 600*800 فقط تا عدد 864*1152 می رسید. و بالاتر هم نمیرفت.گزینه هایی که مربوط به کیفیت میشه رو می تونستم تا اخر بالا ببریم.
    ولی عدد 864*1152 برای رزولیشن این بازی یه مقدار کمه و اگر تا 1024*1280 یعنی سایز مانیتورم، بالا میرفت، خیلی خوب میشد.
    دومین مشکل این بازی اینه که موقع حرکت، چه با ماشین چه پیاده، هر سه ثانیه یه بار، یه تیک میندازه. یعنی هی میگیره ول میکنه.دفعه ی قبل من این مشکلات رو نداشتم. اون هم رو ویستا که از سون سنگین تره.

یه مشکل دیگه هم وجود داره، و اون هم سایه ها هستند. سایه ها به شکل خیلی نا منظمی در بازی نشون داده میشن و اگر سایه ها نبودند، خیلی بهتر بود.
    دوستان و اساتید محترم، یه فکری هم به حال این مشکل بکنید. ممنونم از همگی شما.
    Last edited by saman_k2; 09-11-2009 at 13:57.

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

باید از پوشه ی xlive هم کپی بگیرید.
    من چندین بار این سئوال رو پرسیدم اما درست حسابی جواب نگرفتم
    قشنگ اگه میشه توضیح بدید تو ویندوز ایکس پی چطوری میتونم از سیوهام پشتیبان و جایگزین کنم یعنی از اینترنت دانلود و جایگزین کنم ، به خدا تمام کارهای توی فایل ریدمی رو دونه دونه کامل انجام میدم اما آخرش موقع ورود به بازی یه ارور گنده میده ، این شکلی :

تازه نمیتونم سیو از اینترنت هم دانلود و جایگزین کنم وقتی تمام دستورات توی فایل ReadMe رو اجرا میکنم باز این ارور رو میده :

وقتی فایل Xlive.dll رو از توی محل نصب بازی پاک میکنم درست میشه اما تو لــود سیو میگه شکست خورد .
    چیکار کنم ؟؟؟
    دوستان راهنمائی کنین دیگـــه !!!
    تروخدا کمک کنین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من چندین بار این سئوال رو پرسیدم اما درست حسابی جواب نگرفتم
    قشنگ اگه میشه توضیح بدید تو ویندوز ایکس پی چطوری میتونم از سیوهام پشتیبان و جایگزین کنم یعنی از اینترنت دانلود و جایگزین کنم ، به خدا تمام کارهای توی فایل ریدمی رو دونه دونه کامل انجام میدم اما آخرش موقع ورود به بازی یه ارور گنده میده ، این شکلی :

تروخدا کمک کنین
    شما اگه از پچ 1.0.03 استفاده کنی، مشکلت حل خواهد شد. بازی رو از اول نصب کن. بعد این پچ رو بریز.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •