تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 394 از 503 اولاول ... 294344384390391392393394395396397398404444494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,931 به 3,940 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بازی تو Vengeance وحشتناک شده . وقت سر خاروندن نیست . از این باس به اون باس ! موقعی که Event باشه و نری هم کلی به ضررت میشه !
    تو گایا باس CS رو هم تقسیم کردن و سرش pvp نمی کنن مثل Kimu و CG ؟ یا اینکه مثل اینجا حداقل 3 ساعت pvp هست ؟
    Kimu سر 20 ثانیه میمیره ولی CG , CS حداقل 10 دقیقه واسه ما تو Etain کار داره . هر چقدر هم یه طرف قوی باشه طرف مقابل توی اون 10 دقیقه اینقدر tank و healer ها رو اذیت میکنه تا HP باس هی ریست شه .
    البته به نظر من خفن ترین و High end pvp این بازی تو سرور ما الان سر CS هست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بازی تو Vengeance وحشتناک شده . وقت سر خاروندن نیست . از این باس به اون باس ! موقعی که Event باشه و نری هم کلی به ضررت میشه !
    تو گایا باس CS رو هم تقسیم کردن و سرش pvp نمی کنن مثل Kimu و CG ؟ یا اینکه مثل اینجا حداقل 3 ساعت pvp هست ؟
    Kimu سر 20 ثانیه میمیره ولی CG , CS حداقل 10 دقیقه واسه ما تو Etain کار داره . هر چقدر هم یه طرف قوی باشه طرف مقابل توی اون 10 دقیقه اینقدر tank و healer ها رو اذیت میکنه تا HP باس هی ریست شه .
    البته به نظر من خفن ترین و High end pvp این بازی تو سرور ما الان سر CS هست .
    باورت میشه ما CS رو تو 40 ثانیه میکشیم.بیشترین تام این هفتمون 1.50 دقیقه بود که اونم blade کلی ما رو فحش داد چرا این قدر طول کشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مجتبی خان عکسشو گذاشت خیلی خوب بود کاش همه عکس می ذاشتن ...
    منم عکسمو می ذارم یه وقت منو دیدین نکشین ها
    راستی gm لجند منو پیدا کرد ... فقط یه slot ش با یه لپیس مسخره لینک شده (بخوام بفروشم حداقل یک بیل قیمتش رو آورده پایین) ... فکر کنم همون نیست.خودش نشسته بر طبق اطلاعاتی که دادم ساخته اش ... ولی بازم شکر .

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اون لاپیس اضافه رو می تونی با300 میل Extract کنی.
    منم چند تا عکس از orc های HM , UM خودم میزارم.

امیدوارم هاست این عکس ها نترکه.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

باورت میشه ما CS رو تو 40 ثانیه میکشیم.بیشترین تام این هفتمون 1.50 دقیقه بود که اونم blade کلی ما رو فحش داد چرا این قدر طول کشید
    هر وار یا B-tank نزدیک باس Cs بشه 2 تا orc باید هیل کننش تا نمیره و خود تانک اصلی که 3 یا 4 تا orc میخواد . برای همین فقط هانتر ها Dps می کنن چون orc ها ما کم هستن و تانک رو هم نمی تونن خوب هیل کنن و تانک مدام pot میزنه . هانتر لول 60 های ما هم کلا 4 تا هستن که Max تا حالا 2 تاشون برای Cs اومدن .ما با 15 نفر میریم واسه Cs که 2 یا 3 نفر فقط Dps هستن بقیه برای pvp میان .
    آخر من متوجه نشدم . pvp می کنین یا نه ؟ حتی اگه تو 1 ثانیه هم بکشین باید Room باس رو از قبل بگیرین که این pvp خفن می خواد یه چیزی مثل Kimu .

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اون لاپیس اضافه رو می تونی با300 میل Extract کنی.
    منم چند تا عکس از orc های HM , UM خودم میزارم.

امیدوارم هاست این عکس ها نترکه.
    آقا من نمی تونم عکس ها رو بینم ارور می ده

خدا عمرت بده دلم رو شاد کردی .
    توضیحات سایت رو خوندم فقط باید یه Small Extraction Hammer بخرم بعد روی لپیسی که می خوام دربیارم کلیک کنم و تموم . برم ببینم همر ارزون گیر میاد
    Last edited by erf45; 16-04-2010 at 22:12.

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون عکسهای جالبی بود.
    راستی محمد بیلد orc ات چیه؟

---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------

من نمیدونم چرا هر سری میرم تو بازی toolbar سمت راستی میاد وسط تصویر هر سری باید ببرم سر جاش.کسی میدونه جریان چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

هر وار یا B-tank نزدیک باس Cs بشه 2 تا orc باید هیل کننش تا نمیره و خود تانک اصلی که 3 یا 4 تا orc میخواد . برای همین فقط هانتر ها Dps می کنن چون orc ها ما کم هستن و تانک رو هم نمی تونن خوب هیل کنن و تانک مدام pot میزنه . هانتر لول 60 های ما هم کلا 4 تا هستن که Max تا حالا 2 تاشون برای Cs اومدن .ما با 15 نفر میریم واسه Cs که 2 یا 3 نفر فقط Dps هستن بقیه برای pvp میان .
    آخر من متوجه نشدم . pvp می کنین یا نه ؟ حتی اگه تو 1 ثانیه هم بکشین باید Room باس رو از قبل بگیرین که این pvp خفن می خواد یه چیزی مثل Kimu .
    لایت ها که مشکلی نیستن.اصلا من هم نمیدونم چرا هنوز باهاشون متحدیم.ما که همین جوریش قورتشون میدیم ولی به نفع کاظم هم این وسط هست.زود کاظم لول کن خودتو اخه لایت ها ضعیف شدن شاید بهم بزنن البته این در حد یه احتماله.هرچند خیلی ضعیفن ولی خوب اگر بهم بخوره همش که ما رو dd2 نمیتونیم نظارت کنیم یکی دوتا هر چند وقت میان میکشن و میرن

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

لایت ها که مشکلی نیستن.اصلا من هم نمیدونم چرا هنوز باهاشون متحدیم.ما که همین جوریش قورتشون میدیم ولی به نفع کاظم هم این وسط هست.زود کاظم لول کن خودتو اخه لایت ها ضعیف شدن شاید بهم بزنن البته این در حد یه احتماله.هرچند خیلی ضعیفن ولی خوب اگر بهم بخوره همش که ما رو dd2 نمیتونیم نظارت کنیم یکی دوتا هر چند وقت میان میکشن و میرن
    با Lunatic صحبت کردم.گفت apply کن من قبولت می کنم.فعلا لول 15 هستم.
    من هر وقت میام گایا تو off هستی.یه بار on باش تو رو خدا.

Last edited by MR.Punisher; 16-04-2010 at 23:20.

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

مجتبی می تونی یکی رو پیدا کنی با قیمت منصفانه تا 35 منو Plvl کنه؟
    من خودمو بندازم تو FL بقیه اش رو میرم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •