یعنی هیچ کاری نمیشه کرد؟![]()
یعنی هیچ کاری نمیشه کرد؟![]()
یعنی خروجی TV نداره؟!!!!!!!!! منم خریدم توش کابل TV نداشت، ولی با کابل دوستم به راحتی وصل شدم.
شما یه بار دیگه کابل TV دوستت رو ازش بگیر و به گوشیت وصل کن. وقتی وصل کردی، توی گوشی یه پیغامی میده که 4 تا گزینه داره. شما گزینه TV-Out Cable رو انتخاب کن (اگه این گزینه وجود داره احتمال 99 درصد گوشی شما کابل TV رو ساپورت می کنه) بعدش 3 تا فیش رنگی کابل رو با دقت به تلویزیون وصل کن و تلویزیون رو در حالتی که DVD یا VCD نگاه می کنی قرار بده (امیدوارم دفعه قبل توی این مراحل اشتباه نکرده باشی) اگه در مراحل اتصال به تلویزیون مشکل داری، بگو تا راهنمایت کنم.
به خاطر این دارم در مرحله اتصال به تلویزیون تاکید می کنم چون وقتی گزینه TV-Out Cable وجود داشته باشه باید حتماً وصل بشه.
امیدوارم مشکلت حل بشه.
سلاملکم آقا......
مگه قرار بود جواب نده...خیلی از جاها مثل dailymobile اصلا تم 58 و 97 رو با هم میذارن...چون در واقع جفتشون راه میده...
![]()
کی گقته اون تم مال n79 هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
سلام دوستان
چجوری میشه تو برنامه های جاوا اعداد رو وارد کرد
برای مثال در برنامه های بانک همراه برا وارد کردن رمز چیکار کنم؟؟؟
من 5800 ندارم
توی گوشی من 6120
دو سه بار # رو میزنم تا اون بالا abc به 123 تغییر پیدا کنه
ویا
هنگام تایپ از option , number mode انتخاب میکنم
شاید مال شما متفاوت باشه
بله دوستان شما میتونید امتحان کنید تمهای سری 60 ویرایش سوم به 5800 میخوره منم اول فکر میکردم نمیشه ولی دو تا تم یکی مال 6220 وn79 رو امتحان کردم
دوستان یه مدتیه وقتی گوشی رو به سیستم وصل می کنم کارت حافظه رو می شناسه ،اما مرتب پنجره ی حافظه بسته می شه و دوباره حافظه رو شروع به شناسایی می کنه . به نظرتون کارت حافظه مشکل داره ؟!
وقتی اهنگ های گوشی رو اپدیت می کنم (بعد از refresh) اسامی اهنگ های قبلی که پاک کردم هنوز هستن ،وقتی هم بخوام دستی پاک کنم ارور file is currupted رو میده.
اینطوری خیلی وحشتانکه و نامتربهباید چیکارش کنم ؟!
سلام به همگی
من یه 2 روزیه که وقتی گوشیم و به پی سی وصل میکنم اون و نمیشناسه!!البته اولش انگار که وصل میشه ولی اینجوری نیست...!!
روی گوشی هم اون چندتا گزینه (PC Suite , Mass Storage و...) ظاهر میشه ولی انگار نه انگار گوشی وصله؟!؟!؟!؟!؟
اگه کسی راه حلی میدونه بگه خیلی ازش ممنون میشم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)