این سدار فست پورت نداره چه جوری شارژ میشه؟
این سدار فست پورت نداره چه جوری شارژ میشه؟
جدیدا چقدر بچه بازی تو این انجمن موبایل زیاد شده
واقعا زشته
یکی از فروم دیگه بیاد پی سی
به کل آبروی بخش موبایل میره
انجمنی که یه زمانی معتبر ترین و به روز ترین فروم موبایل پارسی بود......!
مهندس سعید شما خودتو ناراحت نکنپیر میشیها ! از ما گفتن بود .
برادر علی شما هم جوش نزنالان مجتبی میاد پست ها رو پاک میکنه و شما هم ارتقاء درجه پیدا میکنین
![]()
مخلصیم .
بابا شورش رو درآوردین!
با هر دو گروه بچه بازی هستم که اعلان جنگ هم میدن!!!!!!!!
خب کپی کرده که کرده! چه ربطی به تاپیک بحث پیرامون گوشی های جدید سونی اریکسون داره؟!
این ها رو می تونید تو گروه های اجتماعی بیان کنید . یا اینکه تو نقد وبررسی تاپیک بزنید و گوشی ها رو نقد کنید و بگید مثلا شبیه این گوشی شده...
متاسفانه همه هم از کاربرای فعال اینجا هستید...
امیر جان متاسفم واسه این طرز عقیده...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا شوخی هم نمیشه کرد ؟! بیخیال بابا نمیشه که همش بحث فنی باشه ! میشه ؟امیر جان متاسفم واسه این طرز عقیده...![]()
در کل من اصلا منظوری نداشتم .
مخلصیم .
بابا چه خبر شده اینجا ؟ باز ما بعد عمری یه پست تو این تاپیک صاب مردهدادیم زرتی اومدین پست ما رو پاک کردین ؟
یه کلام ما گفتیم کپی کرده ! از روی اس ای هم کپی کرده و میخواستیم نشون بدیم کپی برابر اصل نیست : دی فحش که ندادیم دادیم ؟ اعلان جنگ کردیم ؟ دوستان برن تو تاپیک خودشون هر چی میخوان بگن. ما نقد منصفانه کردیم و همینجا اعلام میکنیم کسی تو این تاپیک حق کل کل ندارد
متاسفانه همه هم از کاربرای فعال اینجا هستید...
ما که
alex_pk
کسی به این پست جواب نده تا اطلاع ثانوی
====
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایکس 8 با قیمت 250 دلار وارد بازار میشه ! یه ویدئو هم تو لینک هست با هیتلر پیما برید البته !
====
Last edited by ^^ HAMID ^^; 21-06-2010 at 17:12.
اين چه حرفيه كه ميزنيد ...
خودتون توي همين عكسي كه گذاشتيد ، طراحي ها رو ببينيد.
همه جوره طراحي داره. هر سليقه اي رو راضي ميكنه.
طراحي ساتيو ، ويواز و X10 هم كه عاليه.
شما ميدونستيد كه X10 mini جايزه بهترين طراحي رو از Red Dot گرفته؟
اينجا چندتا موضوع مطرح ميشه :
اولا اينكه ديگه سياست سوني اريكسون بر Entertainment Unlimited هستش و ديگه اصراري به استفاده از Walkman نيست.
همين الان X10 سوني اريكسون كيفيت صداش توي تستهاي Gsmarena در حد بسيار عالي بوده و GsmArena توي همون صفحه اول در مورد X10 نوشته Excellent Audio Qualit . ولي اين گوشي كه واكمن نبود.
حتي امتياز Elm هم در زمينه موسيقي بسيار عالي بوده ولي اون هم واكمن نبود.
پس كلا ديگه دنبال كلمه و لوگوي Walkman نباش. چون ديگه اكثر گوشيهاي سوني اريكسون قابليت و كيفيت موسيقي بالاي رو دارن.
دوم اين كه Yendo يه پيشرفت رو به جلو براي سوني اريكسون بوده ، ميدوني چرا ؟ ، چون تا به حال سوني اريكسون سيستم عامل جاوا مخصوص محيط تاچ نداشت ( آينو هم محيط جاواش محدود بود )و حالا با زدن Yendo اين نقص رو هم بر طرف كرد.
سایت اختصاصی سونی برای آندروئید اپ :
چندتا لایو :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
دوستان من میخوام 300-350 بخرم اما انتخاب زیاده !
به نظرتون دوربین 5 مگاپیکسل X10 MINI میرزه به صفحه ی 3 اینچی X8 ؟!
من با SE حال میکنم ! یک گوشی آندرویدی خوب میخوام
شرمنده اینجا میگم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)