hackerboy دوباره پیدات شد(مدتی نبودی)
واسه این اواخر توصیه ای نداری
hackerboy دوباره پیدات شد(مدتی نبودی)
واسه این اواخر توصیه ای نداری
آقایون خانوما..بابا اعصابم خورد شده...
نمیدونید چجوری ادبیات رو میکشن بالا ؟
بابا من تو همون 50-60 موندم.اصلا بالا نمیاد...هر روز هم 1 ساعت میخونم لعنتی رو...فکر کنم اگه ماله ریاضی اینقدر وقت میذاشتم بالاتر مییومد.اعصابم خورد شده..میدونید که ادبیات 50-60 یعنی افتضاح..یعنی بدبختی... جان آقاتون راهی چیزی جادو جنبلی چیکار میکنین آخه 80-90 ... ولا کلمه ها رو خوندم بلا خوندم ...قرابت هم مشکلی ندارم..این زبان فارسی لعنتی و ... تاریخ ادبیات هم بگیر نگیر داره..یهو میره از تاریخ اعلام یه جایش در میاره که هیچ کس نمیخونه...اعصابمون خورد شده..راستی زبان سراسری 87 رشته ریاضی رو که جایی هم ندیده بودم 92 درصد زدم...یادتون میاد که سنجش جامع آخرش زدم 29 درصد !!!!!!!!!
حاجی ما که تو درس به پای شما نمیرسیم..اما خوب خیلی سخت نبود اولا...در ثانی خوب من بعد از اون درصد های کذایی در سنجش اعصابم خورد شد..خیلی زبان خوندم..تمام تست های از 84 تا 87 تمام رشته های موجود زبانشو زدم.خلاصه به ریاضی 87 رسیدم که اونم خوب شد الحمدلله..امیدوارم کنکور هم هول نشم و همینطوری بزنم. حاجی شما فقط جان آقات بگو ادبیات رو چیکار کنم.![]()
چند دوره تست ادبیات بزن. بعد ببین اشکالات کجاشه ؟
اون قسمتا رو تقویت کن.
مثلا توی دستورشه یا معنی یا ...
وقت گلِ نی
بعد از آزمون دیگه![]()
اقا من کنکمور 78 رو امروز حل کردم نتیجه ش شد این حالا ببینین امیدی هست به قبولی یا نه (هرجا قبول شم عیب نداره)
ادبیات 13
عربی0
دینی 28
زبان 40
زمین 16
زیست 6
شیمی 15
ریاضی 10
فیزیک 10
![]()
عربی چرا صفر
78؟ بهتر نبود 87 باشه؟
امید به قبولی هرجا هر رشته ای اره هست ولی بهتر از اینم میتونه باشه عزیز
ادبیات دینی زیست شیمی خیلی تاثیر داره!!!!!!! واسه اینکه بتونی قبول شی حداقل باید 50 بزنیادبیات 13
عربی0
دینی 28
زبان 40
زمین 16
زیست 6
شیمی 15
ریاضی 10
فیزیک 10
نمیخوام ناامیدت کنما ولی خیلی خوب نیست!!!!!!
حالا بقیشون زیاد مهم نیست ولی اینارو تو این 2 هفته یه کاریش کن!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)