تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 394 از 923 اولاول ... 294344384390391392393394395396397398404444494894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,931 به 3,940 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه t.63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    on the MOON

پيش فرض

سلام دوستان.مدتی هست موسسه کیش واقع در انقلاب می روم.دو ترم گذراندم و انصافا استادها ی خوب و دلسوزی داره. اما من با یک مشکل بزرگ روبه رو شدم. من می تونم با قاطعیت بگم که اکتیو ترین دانشجوی کلاس هستم.استاد که صحبت می کنه کاملا متوجه می شوم و خیلی راحت هم با استاد صحبت می کنم.اما زمانی که نوار رو می ذاره خیلی خیلی کم متوجه می شم.خب استاد شمرده شمرده صحبت می کنه با ما اما نوار رو من شاید 50 درصد حرفاش رو هم نمی فهمم.به ندرت بوجود می یاد که من صحبت های نوار رو متوجه می شوم. برای تقویت لیسنینگ چی کار باید کنم؟
    خیلی ممنون
    علاوه بر چیزهای خوبی که Hamid Hamid عزیز گفتن، شما می تونید به یه سری پادکست ها راجع به موضاعات مختلف که متن گفتگوهای اون ها هم وجود داره گوش بدی. به این صورت که هر پادکست رو 3 الی 4 بار گوش می دی و بعد می ری نگاه به متن اصلی می کنی و اون جاهایی رو که متوجه نشدی رو می فهمی. این طوری هم لسنینگ خودت رو تقویت کردی هم کلی کلمه جدید یاد گرفتی.
    البته زمانی که خودم آموزشگاه زبان می رفتم سیستمش این شکلی بود که می بایست جمله به جمله لسنینگ هایی که می شنیدیم رو بنویسیم و بعد سر کلاس با معلم چک می کردیم، فایده این کار این بود که مجبور بودی حداقل 5 باری به مکامله گوش بدم تا بتونم بفهمم دقیقا چی می گن، البته اولش سخت بود اما بعد کم کم راه افتادم.
    دو تا تاپیک هم تو این انجمن هست که پادکست ها همراه با متن گداشتند که می تونی از اونها استفاده کنی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از t.63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوست عزيز براي تقويت ليسنينگ فقط و فقط بايد يه منبع هاي زبان اصلي گوش بديد و گوش بديد و گوش بديد.
    مثل تماشاي فيلم و سريال زبان اصلي و همچنين تماشاي بعضي شبكه هاي انگليسي زبان كه اگه خواستيد بهتون 2تا شبكه تو هاتبرد معرفي ميكنم.

و راجب اينكه گفتيد صحبت استاد رو ميفهميد بايد بگم كه استاد شما و من و خودت و خيلي ها كمتر زبان رو مثل آدم هاي بومي آمريكا يا انگليس صحبت ميكنن.معمولآ آرومتر و با Accent متفاوت.اما بهت قول ميدم شما 6ماه اين كارايي كه گفتم رو انجام بديد اونوقت گوشتون كاملآ عادت ميكنه و همه ي حرف ها رو متوجه ميشيد حتي اگه معني كلمه رو ندونيد.
    فیلم ها رو چه شکلی نگاه کنم؟آخه من وقتی فیلم با زیر نویس می بینم عملا کاری به کار حرف ها ندارم فقط زیرنویس رو نگاه می کنم.
    مثلا هی نگه دارم هی گوش بدم روش خوبیه؟

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

علاوه بر چیزهای خوبی که Hamid Hamid عزیز گفتن، شما می تونید به یه سری پادکست ها راجع به موضاعات مختلف که متن گفتگوهای اون ها هم وجود داره گوش بدی. به این صورت که هر پادکست رو 3 الی 4 بار گوش می دی و بعد می ری نگاه به متن اصلی می کنی و اون جاهایی رو که متوجه نشدی رو می فهمی. این طوری هم لسنینگ خودت رو تقویت کردی هم کلی کلمه جدید یاد گرفتی.
    البته زمانی که خودم آموزشگاه زبان می رفتم سیستمش این شکلی بود که می بایست جمله به جمله لسنینگ هایی که می شنیدیم رو بنویسیم و بعد سر کلاس با معلم چک می کردیم، فایده این کار این بود که مجبور بودی حداقل 5 باری به مکامله گوش بدم تا بتونم بفهمم دقیقا چی می گن، البته اولش سخت بود اما بعد کم کم راه افتادم.
    دو تا تاپیک هم تو این انجمن هست که پادکست ها همراه با متن گداشتند که می تونی از اونها استفاده کنی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من خیلی وقت پیش یکی از دوستانم گفت اخبار صوتی bbc رو دانلود کن.تکست هاش هم هست . اونجوری کار کن.به نظر شما این هم راه خوبیه؟
    خیلی ممنون

---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------

و آیا موسسه ای میشناسید که headway رو کار کنند؟
    من تقریبا 6 سال پیش می رفتم زبان سرا اونجا این کتاب رو تدریس می کردن

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

فیلم ها رو چه شکلی نگاه کنم؟آخه من وقتی فیلم با زیر نویس می بینم عملا کاری به کار حرف ها ندارم فقط زیرنویس رو نگاه می کنم.
    مثلا هی نگه دارم هی گوش بدم روش خوبیه؟
    نه اصلآ ايرادي نداره كه اگه زيرنويس هم باشه مهم اين فرآيند هست كه انجام ميشه و گوش شما عادت ميكنه.ترجيحآ زيرنويس انگليسي بزاري بهتره.
    اين كاري هم كه دوستمون گفتن رو هم اگه انجام بدي خوبه.تو كتابفروشي ها مجموعه هايي هست كه شامل صدا و كتاب هست كه شما هم گوش ميديد و هم ميتونيد متن رو بخونيد.مجموعه هاي معروفي هم هست مثل همين آمريكا VOA
    Last edited by Hamid Hamid; 24-08-2010 at 22:47.

6. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من زبانم نسبتا خوبه....تقریبا بی مشکل میخونم (البته به نوع متن بستگی داره..) .. چارچوب جملات و گرامر رو هم مشکلی ندارم...صحبت هم بد نیست و میتونم نسبتا راحت جملات رو بسازم و صحبت کنم ولی تا ایده آل خیلی فاصله داره....لسنینگ هم بد نیست ولی بستگی داره مثلا اخبار و سخنرانیها رو بالای 90 درصد میفهمم ولی فیلمها 50 60 درصد ... ... توی کانون زبان تقریبا سطح advance رو تموم کردم...ولی چندماهی هست دیگه ادامه ندادم...

از نظر خودم بزرگترین مشکلم دامنه لغات و اصطلاحات هست.... واسه متون معمولی مشکلی ندارم ولی توی فیلمها و ... مشکل دارم....کلا توی زبون خوندن هم خیلی به حفظ کردن لغات و ... اهمیت ندادم و کلا از حفظ لغت بدم میاد حالا دو سوال دارم:
    1) چه راهکاری رو پیشنهاد میدین تا دامنه لغات و به خصوص اصطلاحات و ... رو بالا ببرم (متاسفانه وقت محدودی واسه مطالعه دارم )
    2) نظرتون راجع به سطح تافل چیه؟ به نظرتون همینطوری به شکل تقریبی تا جه حد میتونم از پسش بر بیام؟ چون میخوام یه برآورد داشته باشم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه t.63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    on the MOON

پيش فرض

من خیلی وقت پیش یکی از دوستانم گفت اخبار صوتی bbc رو دانلود کن.تکست هاش هم هست . اونجوری کار کن.به نظر شما این هم راه خوبیه؟
    این روش هم خوبه، اما ممکن به دلیل اینکه خیلی سریع صحبت می کنن اول چیز زیادی متوجه نشی. ولی با تکرار و تکرار می تونی موفق بشی. هر چی بیشتر گوش بدی هم دایره لغاتت زیاد میشه و هم گوشت عادت می کنه. عملا چیز مشکلی نیست که بخوای بخاطرش نگران باشی. فقط سعی کن یکی دو ماهی هر چی گوش می کنی، متنشو رو هم داشته باشی که چک کنی این چیزی رو که فهمیدی درسته یا نه.
    راجع به زیر نویس فیلم هم همونطور که دوستمون گفتن، یکی دو بار با زیر نویس ببین، بعد دو سه بار هم بدون زیر نویس ببینی، این طوری می تونی حداکثر استفاده رو از یک فیلم ببری. برای شروع هم سعی کن با فیلم هایی که بهشون علاقه داری و از دیدنشون لذت می بری شروع کنی.
    با آرزوی موفقیت برای شما

9. این کاربر از t.63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

والا خير موئسسه اي رو نميشناسم كه اين كتاب رو تدريس كنن.اما چند روز پيش يك نفر رو ديدم كه تو ايلتس سفير ميرفت كه داشت Headway ميخوند.فكر كنم ايلتس سفير اين كتاب رو تو موئسسه تدريس كنن.تحت عنوان Reading & writing ... Skills HEADWAY!

اين كه گفتيد با تموم كردن اينترچنج ميتونم واسه تافل و ايلتس شركت كنم.بايد بگم بستگي به خودت و تمايلت و تواناييت داره.شما وقتي اين كتاب رو تموم كنيد كه 4 كتابه Intro و 1 و 2 و 3 هست.اونوقت در حد Intermediate بلد هستيد و به نظرم در اين مرحله ميتونيد واسه ايلتس و تافل شركت كنيد.و حتي ميتونيد تو آموزشگاه كتاب NE(Natural English) رو بخونيدو همزمان كلاس هاي ايلتس هم بريد.
    حتي من خيلي ها رو ديدم كه هم اين كتاب رو خوندن و همتو كلاس هاي ايلتس اين موئسسه شركت كردن.
    اما اگه شما قصد شركت تو كلاس ايلتس داريد به نظرم حتمآ كتاب هاي 4گانه ي اينترچنج رو به اتمام برسونيد.

راجب اين كلاس هاي مختلط هم بگم كه 90% آنچنان كيفيت ندارند به دليل مسائلي كه ميدونيد(البته موئسسه ي خوب اينجوري هم هست كه من نميدونم) شما خودت ميتوني بري امتحان كني يكي از دوستان من يك كلاس تو سعادن آباد رفت كه همينجوري بود و همين حرف شما رو زد و گفت سفير خيلي بهتر هست.
    خیلی ممنون.

پس اینطوری که شما میگید من بهتره همون اینتر چنج و سفیر رو شروع کنم.

راستی آیلتس چند سال اعتبار و تاریخ داره؟ مثل تافل 2 ساله هست؟

در مورد مختلط هم حرف من همینه.

واقعا کلاس های جدا بهتره. اصلا مشخصه برای خود آدم که چقدر بازده یادگیری رو پایین میاره.

باز هم تشکر از شما.

11. این کاربر از REZAt1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان ، در جمله ی :
    Perhaps It has been buried for ten year
    شاید اون ده سال پنهان شده است .

و

She has worked
    او کار کرده است

چرا نمی نویسند :
    She has been worked
    منظورم اینه که اون been در جمله چه نقشی داره ؟
    من گرامر ماضی نقلی رو که می بینم توش been نداره ، می شه توضیح بدین کی باید از been استفاده کرد .

Last edited by iammahdi; 25-08-2010 at 02:58.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان ، در جمله ی :
    Perhaps It has been buried for ten year
    شاید اون ده سال پنهان شده است .

و

She has worked
    او کار کرده است

چرا نمی نویسند :
    She has been worked
    منظورم اینه که اون been در جمله چه نقشی داره ؟
    من گرامر ماضی نقلی رو که می بینم توش been نداره ، می شه توضیح بدین کی باید از been استفاده کرد .

دوست عزیز شما در گرامر ماضی نقلی از فرمول زیر پیروی میکنید:
    قسمت سوم فعل اصلی + have + فاعل
    در جمله دوم work فعل اصلی بوده و چون با قاعده است با اضافه شدن ed به شکل سوم تبدیل میشود در این جمله She فاعل میباشد.
    اما در جمله اول شما : It فاعل نمیباشد چون کننده ی کار نیست. اگر کمی دقت کنید متوجه میشوید که It مفعول است. یعنی شخص دیگری آنرا مخفی نموده است. به اینگونه جملات که فاعل آنها نامعلوم و مفعول آنها به جای فاعل قرار میگیرد جمله مجهول میگویند. جمله مجهول در ماضی نقلی از طریق زیر ساخته میشود:
    قسمت سوم فعل اصلی+ been + شکل مناسب have + مفعول که به جای فاعل آمده
    در ضمن خدمت شما عرض شود که مجهول در تمامی زمانها اعم از ماضی حال و آینده به کار میرود و هر کدام قاعده خاص خود را دارند.
    موفق باشید.

14. 6 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض Practical English Usage

به نظر من هم کتابهای فارسی رو باید فراموش کنید . کامل ترین و پیشرفته ترین کتاب گرامر انگلیسی Practical English Usage تالیف Michael Swan هستش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •