تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس می گیرید؟

راي دهنده
445. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • شاتل

178 40.00%
  • پرنیان نت

23 5.17%
  • فن آوا

28 6.29%
  • نداگستر

216 48.54%
صفحه 394 از 577 اولاول ... 294344384390391392393394395396397398404444494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,931 به 3,940 از 5767

نام تاپيک: اینترنت استان اصفهان

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

سلام

خب بالاخره بعد از 2.5 سال شاتل رو بیخیال شدم
    امروز رفتم دفتر پارس آنلاین خیابون مهرداد.....چون ساعت 4:30 رفتم خلوت بود زود کارم رو راه انداختن + 7500 تومن هم تخفیف دادن بابت ثبت نام انلاین
    256 سه ماهه گرفتم فعلاً تا ببینم چی میشه

در کل از شاتل راضی بودم...اصلاً قطعی نداشت ، همیشه هم سرعت برابر سرعت اسمی سرویسم بود ولی خب این اواخر بخاطر اینکه محدود میکردن من ناراحت شدم
    1 نکته ی خیلی خوب شاتل ، پنل کاربریش بود که تو این مدت من شاید فقط یکی دو بار مجبور شدم با پشتیبانی تماس بگیرم و بقیه کارام رو از طریق پنل انجام میدادم
    امیدوارم پنل کاربری پارس هم به همون خوبی باشه
    کارمندای شاتل هم خیلی بهتر از پارس بودن (البته به چشم خواهر برادری)

پ.ن: 7 روز دیگه از قراردادم با شاتل باقی مونده و سایت پارس انلاین رو نمیتونم باز کنم

2. این کاربر از vroom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تو هم بالاخره افتادی تو کوزه!!

اون که آره.من یه بار متن ایمیل مدیر عاملشون رو گذاشتم اینجا بعد مدیر عامله ایمیل زد گفت ایمیل منو تو اینترنت پخش نکنید!!!

خدا رو شکر یک ماهه گرفتم.13 روز دیگه تمومه.تا اون موقع باید یه جا رو پیدا کنم.

یکی دو هفته بدون اینترنت رو هم تحمل میکنم ولی این اوضاع رو نه!

خب پس هی بیایم دری وری بهشون بگیم که از اینجا بخونن درستش کنن! : دی

9 روز دیگه دارم با دو گیگ!
    نمیدونم چیکار کنم، پیشگامان که تازه یه شبه اینطوری شده، بعضی اوقات اینطور میشد خب و بعد درست میشد.
    من که حوصله ندارم عوض کنم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من اینترنتن 3 روز پیش وصل شد !

فعلا که عالیه.

1 مگ پیشگامان گرفتم شبی حدودا 2 تا فیلم 700 مگی دانلود میکنم.تازه بازم جا داره .... !

فعلا که راضیم .

البته خونمون به مخابرات نزدیکه ...
    اگر طبق روال قدیم بود شما با سرعت 1 مگ پیشگامان میتونی تو 4 ساعت 1.6 گیگ بگیری.

ADSL 2+ ربطی به مسافت از مخابرات نداره.اون قدیمی ها داشت.

امیدوارم واسه شما خراب نشه.

آقا شما مهم مثله من میخوای از پیشی بری
    منم میخوام برم تا 10 روز دیگه
    نتیجه تحقیقاتت رو برای ما هم بزار

راستی سایت پارس آنلاین برای شما بالا میاد؟
    باشه.رو چشم

نه خیلی وقته نمیاد.قدیما باید تو گوگل سرچ میکردی از گوگل میرفتی.الان با این ترفند هم دیگه بالا نمیاد!

سلام

خب بالاخره بعد از 2.5 سال شاتل رو بیخیال شدم
    امروز رفتم دفتر پارس آنلاین خیابون مهرداد.....چون ساعت 4:30 رفتم خلوت بود زود کارم رو راه انداختن + 7500 تومن هم تخفیف دادن بابت ثبت نام انلاین
    256 سه ماهه گرفتم فعلاً تا ببینم چی میشه

در کل از شاتل راضی بودم...اصلاً قطعی نداشت ، همیشه هم سرعت برابر سرعت اسمی سرویسم بود ولی خب این اواخر بخاطر اینکه محدود میکردن من ناراحت شدم
    1 نکته ی خیلی خوب شاتل ، پنل کاربریش بود که تو این مدت من شاید فقط یکی دو بار مجبور شدم با پشتیبانی تماس بگیرم و بقیه کارام رو از طریق پنل انجام میدادم
    امیدوارم پنل کاربری پارس هم به همون خوبی باشه
    کارمندای شاتل هم خیلی بهتر از پارس بودن (البته به چشم خواهر برادری)

پ.ن: 7 روز دیگه از قراردادم با شاتل باقی مونده و سایت پارس انلاین رو نمیتونم باز کنم
    دو تا سوال:

شما هنوز خطتت رانژه شاتله؟اگه هست چجوری پارس درخواست دادی؟

اول آنلاین ثبت نام کردی بعد رفتی نمایندگی یا اینکه همون جا آنلاین ثبت نام کردی؟؟

نمیدونم چیکار کنم، پیشگامان که تازه یه شبه اینطوری شده، بعضی اوقات اینطور میشد خب و بعد درست میشد.
    اینم راه حلیه!ولی اینا پوست کلفت تر از این حرف ها هستند.فقط میخوان ببینن چجوری میتونن یه ریال بیشتر در بیارن و کاربر بیشتری جمع کنند.اصلاً رضایت کاربر فعلی براشون مهم نیست.اینم به خاطر اینه که عوض کردن ISP یه کم سخته.هر کسی زیر بارش نمیره(مثل خودمون ).

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام. من تازه میخوام ADSL وصل کنم. پست های قبلی رو دیدم. ولی گفتم شاید بسته به گذشت زمان سرویس ها تغییر کرده باشن.
    میشه به من یه شرکت خوب ارائه بدین؟ من دانلود زیادی ندارم. ماهانه 5 گیگ کافیه. ولی سرعت برام مهمه. یکی بهم پارس آنلاین رو پیشنهاد داد. شما چه شرکت و چه سرویسی رو پیشنهاد میدین؟
    من به شما 256 پارس آنلاین یا 128 صبانت (نداگستر) رو پیشنهاد میکنم.ابته صابانت برای شما بهتره.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

دو تا سوال:

شما هنوز خطتت رانژه شاتله؟اگه هست چجوری پارس درخواست دادی؟

اول آنلاین ثبت نام کردی بعد رفتی نمایندگی یا اینکه همون جا آنلاین ثبت نام کردی؟؟
    2 تا خط داریم اولی رانژه ی شاتله و دومی هم قرار رانژه ی پارس باشه

اول انلاین ثبت نام کردم دیگه ، البته نه با اینترنت خودم چون نمیتونستم سایت پارس رو باز کنم

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

یه شب ؟؟؟؟ بابا بی خیال یه شب که دیگه اشکالی نداره تا یک هفته هم اشکالی نداره به شرطی بعدش درست شه و دیگه اذیت نکنه

---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------

اگر طبق روال قدیم بود شما با سرعت 1 مگ پیشگامان میتونی تو 4 ساعت 1.6 گیگ بگیری.

ADSL 2+ ربطی به مسافت از مخابرات نداره.اون قدیمی ها داشت.

امیدوارم واسه شما خراب نشه.

بله درسته هیچ کاری به سرعت نداره اما روی snr خیلی تاثیر داره و اگه زیر 25 اومد کیفیتش افت پیدا میکنه زیر 20 هم قطعی پیدا میکنه و 100% باعث افت سرعت دانلود و دیر وصل شدنو وصل نشدن میشه

البته بازم این خودش مربوط به کیفیت isp و اینکه روی چه سرعتی بستند بستگی داره

---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------

2 تا خط داریم اولی رانژه ی شاتله و دومی هم قرار رانژه ی پارس باشه

اول انلاین ثبت نام کردم دیگه ، البته نه با اینترنت خودم چون نمیتونستم سایت پارس رو باز کنم

پارس در کل خوبه اما اگه یه سر به تاپیک پارس میزنی میبینی یه سری اشکشون واقعا در اومده و شدید مینالندو میگند سرعتمون عالییی بوده حالا حتی سرعت واقعی هم بهمون نمیده

میگند هر دفعه سرعتو دوره ای بین مراکز میگردونه که تا کسی میاد شاکی شه سرعتش خوب شده باشه

خداروشکر خودمو چشم نزم تاحالا بسیاااااااااااااار عالی بوده واسه من اصلا گردشی نبوده

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

پارس در کل خوبه اما اگه یه سر به تاپیک پارس میزنی میبینی یه سری اشکشون واقعا در اومده و شدید مینالندو میگند سرعتمون عالییی بوده حالا حتی سرعت واقعی هم بهمون نمیده

میگند هر دفعه سرعتو دوره ای بین مراکز میگردونه که تا کسی میاد شاکی شه سرعتش خوب شده باشه

خداروشکر خودمو چشم نزم تاحالا بسیاااااااااااااار عالی بوده واسه من اصلا گردشی نبوده
    داداش شما کدوم مرکز مخابراتی هستین؟

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

داداش شما کدوم مرکز مخابراتی هستین؟

من سپاهانشهرم

چند تا دوستا دیگه هم هستند از پارس اونام هم راضیند

کلا اصفهان وضعیتش نسبت به شهرهای دیگه خیلی بهتره

شهرهای جنوبی هیچ کس ازش راضی نیست مخصوصا اهوازیا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

شبکیه شورشو در آورده. با کلی تبلیغ. زمانم تموم شه 100 در صد عوضش میکنم. گند زده با سرویس 1 مگش. دوستان پیش گامان و پارس آنلاین نظر بدن. از کجا بگیرم. خونم کنار مرکز استقلاله. اگر کسی تجربه ای داره لطفا دریغ نکنه. مرسی.

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

عجب زندگی شده! همه که دارن از یه جا مینالن!

من اوضاعم اونقدرها بد نیست، پس این ریسکو نمیکنم که برم طرف پارس، پیش پیشی میمونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •