تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 394 از 2550 اولاول ... 2943443843903913923933943953963973984044444948941394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,931 به 3,940 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه mosa1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام من وقتی مودم رو روشن میکنم اتوماتیک میره اینترنت چکار باید کنم که اینطوری نشه

باید وارد تظیمات مودم بشی که معمولاً در مودم ها با وارد کردن این ip در آدرس بار IE می تونی داخل مودم بشی
    192.168.2.1
    که بعدش یوزر و پس می خواد
    که اینجا باید به دفترچه راهنمای مودمت مراجعه کنی
    آخر سر که وارد مودم شدی میری به قسمت WAN (البته شاید تو مودم های مختلف فرق کنه)
    در این قسمت VPI/VCI و یوزر و پسی که از طرف شرکت بهت دادن رو می بینی (البته بازم میگم شاید تو مودم های دیگه فرق کنه من دارم از روی مودم خودم که SMC هستش برات توضیح میدم) روی EDIT کلیک میکنی تا بتونی مشخصات رو ویرایش کنی اینجا یه قسمتی هس به اسم Connection Type که باید Manual اش کنی تا دیگه وقتی می خوای مودم رو روشن کنی خودش کانکت نشه بلکه ازت یوزر و پس بخواد

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

باید وارد تظیمات مودم بشی که معمولاً در مودم ها با وارد کردن این ip در آدرس بار IE می تونی داخل مودم بشی
    192.168.2.1
    که بعدش یوزر و پس می خواد
    که اینجا باید به دفترچه راهنمای مودمت مراجعه کنی
    آخر سر که وارد مودم شدی میری به قسمت WAN (البته شاید تو مودم های مختلف فرق کنه)
    در این قسمت VPI/VCI و یوزر و پسی که از طرف شرکت بهت دادن رو می بینی (البته بازم میگم شاید تو مودم های دیگه فرق کنه من دارم از روی مودم خودم که SMC هستش برات توضیح میدم) روی EDIT کلیک میکنی تا بتونی مشخصات رو ویرایش کنی اینجا یه قسمتی هس به اسم Connection Type که باید Manual اش کنی تا دیگه وقتی می خوای مودم رو روشن کنی خودش کانکت نشه بلکه ازت یوزر و پس بخواد
    اگر برای همارا می خواد باید حتما به پشتیبانی بگه براش رو بریج تنظیم کنه. چون تو همارا خودت نمی تونی رو ppppoe یا بریج تنظیم کنی حتما باید اونها هم ست کنند.

3. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض راهنمایی در مورد خرید ADSL در منطقه ائل گلی تبریز

با سلام خدمت دوستان و صاحب نظران عزیز و تبریک سال نو .
    من جدیدا قصد خرید سرویس ADSL داشته و کمی در مورد شرکت های سرویس دهنده و نوع مودم وایرلس دچار سردرگمی شده ام . از دوستان عزیزی که در منطقه ائل گلی هستند خواهش می کنم کمی من را راهنمایی کنند . سرویس مورد نظر من 128 یا 256 . محدود یا نا محدود البته سرعت برای من مهمتر از بقیه المانهاست. اگر قیمت سرویس ها و همچنین مودم های وایرلس را نیز ذکر کنید بسیار ممنون خواهم شد . با تشکر .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من جدیدا قصد خرید سرویس ADSL داشته و کمی در مورد شرکت های سرویس دهنده و نوع مودم وایرلس دچار سردرگمی شده ام . از دوستان عزیزی که در منطقه ائل گلی هستند خواهش می کنم کمی من را راهنمایی کنند . سرویس مورد نظر من 128 یا 256 . محدود یا نا محدود البته سرعت برای من مهمتر از بقیه المانهاست. اگر قیمت سرویس ها و همچنین مودم های وایرلس را نیز ذکر کنید بسیار ممنون خواهم شد . با تشکر .
    مودم وایرلس Linksys -Wag120N خوبه. همارا سرویس کلاسیک داره 5 گیگ تو 3 ماه 29500 که شبانه از 2-8 و جمعه از 2-10 رایگانه میشه گفت شرکت خوبی هست ولی موقع شارژ اگر ترافیکت مونده باشه میپره. مثلا 1 گیگ داشته باشی و بخوای 3 روز جلوتر پرداخت کنی اون 1 گیگ میپره پس بهتره همیشه آخرین روز شارژ کنید البته تو ساعت اداری. در مورد مودم هم تهران 85 قیمت دارم اونجا رو نمی دونم ولی نباید از 10-15 هزار تومان گرونتر باشه اگر تبریز بورس کامپیوتر داره شاید اونجا ارزونتر بتونی گیر بیاری ولی شماره ساخت سیستم رو گیر بیار از نمایندگی تبریز قیمت بگیر بهتره.

6. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض بهترین شرکت ADSL در تبریز برای منطقه ائل گلی

داره خودمونی میشه arashrasa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

256 با ترافیک 6 گیگ 25 ت سرعت دانلود تا 40 تضمین .... 512 با ترافیک 6 گیگ 38 ت سرعت دانلود تا 80 تضمین / تخفیف دم عید

512 3 ماه با ترافیک 7 گیگ برا هر ماه (جمعا 21 گیگ ) 72 ت

تمام سروی ها با گرانتی طلایی تله کام

یاغچیان فول شده ائل گلی چند تایی جا داریم .

یا علی

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

256 با ترافیک 6 گیگ 25 ت سرعت دانلود تا 40 تضمین .... 512 با ترافیک 6 گیگ 38 ت سرعت دانلود تا 80 تضمین / تخفیف دم عید

یا علی
    آقا آرش میشه در مورد ساعات رایگان هم توضیح بدی.

برای واگذاری سرعت های بالای 128 که محدودیتی نداره؟(مثلا 256 نامحدود)

راستی مگه Laser نوشته نمیشه؟(یا اشتباه میکنم؟)پس چرا تو فارسی لایزر مینویسن؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آقا آرش میشه در مورد ساعات رایگان هم توضیح بدی.

برای واگذاری سرعت های بالای 128 که محدودیتی نداره؟(مثلا 256 نامحدود)

راستی مگه Laser نوشته نمیشه؟(یا اشتباه میکنم؟)پس چرا تو فارسی لایزر مینویسن؟
    کدوم محدودیت؟ محدودیت مال تهرانی های بد بخته هر جای ایران بری بهت بالای 128 رو می دند به غیر از تهران همون شاتل گه 100 تا مدرک می خواد برای 128 به بالا تو تبریز خودش پیشنهاد اکو 512 میده. فقط باید مشتری باشی نه که از پشت تلفن سوال کنی.

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

یا علی
    اینایی که گفتین مال کدوم شرکته؟؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

اینایی که گفتین مال کدوم شرکته؟؟؟
    لایزر

آقا آرش هم مدیرشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •