چه مدركيتو؟چي ميگن؟
چه مدركيتو؟چي ميگن؟
امروز رفتم دانشگاه پیام نور تهران شمال البته ساختمان شماره 2 یعنی شمیرانات. تا دامنه کوه خودمو با اتوبوس و تاکسی هر چی بود رسوندم ولی از دامنه تا خود کوه سرویس دانشگاه پیام نور منو رسوندکلاس مبانی کامپیوتر هم که تعداد دانشجوها کم بود و تشکیل نشد یعنی فعلا تق و لقه و ما الکی رفتیم. یه ساختمان 5 طبقه بود که بد نبود حداقل میشه بهش گفت دانشگاه.دوست هم که همون روز اول پیدا کردم
فقط امیدوارم از هفته بعد دیگه کلاسها بصورت جدی تشکیل بشه
![]()
دو روزه می رم تو سایتشون
این عکس میاد
![]()
كارداني به كارشناسي شركت كردي مگه؟
اين مدركم كه زده اجباري نيست.يه برگه سفيد طبق چيزي كه بچه ها گفته بودن اپلود كن ببين بازم ارور ميده.
واسه من هم همينو زده...فكر كنم هنوز اطلاعات ما تاييد نشده چون من الان دارم با نام كاربري pnub12345... وارد ميشم در حالي كه تو سايتش زده بود:
بعد از 24 لغايت 72ساعت مجدداً به سيستم مراجعه (بعد از پذيرش نهايي ، شناسه كاربري : شماره دانشجويي، گذروازه: شماره شناسنامه مي گردد.) و جهت انتخاب واحد از مسير زير اقدام نمائيد
هنوز باید صبر کنید..... گواهی ثبت نام غیرحضوری رو که چاپ کردید؟
فرقی نکرد
---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------
نه
کجاست؟
باید برم دانشگاه؟
من که دیروز رفتم سرویس نبود از اوشان تا سر یاران 300 تومن دادم از اونجا تا دانشگاه که سر بالایی بود تا کسی گرفتیم و 500 تومن شد.امروز رفتم دانشگاه پیام نور تهران شمال البته ساختمان شماره 2 یعنی شمیرانات. تا دامنه کوه خودمو با اتوبوس و تاکسی هر چی بود رسوندم ولی از دامنه تا خود کوه سرویس دانشگاه پیام نور منو رسوند کلاس مبانی کامپیوتر هم که تعداد دانشجوها کم بود و تشکیل نشد یعنی فعلا تق و لقه و ما الکی رفتیم. یه ساختمان 5 طبقه بود که بد نبود حداقل میشه بهش گفت دانشگاه.دوست هم که همون روز اول پیدا کردم فقط امیدوارم از هفته بعد دیگه کلاسها بصورت جدی تشکیل بشه
فقط یه مزیت داره اونم اینکه آبو هموا فعلا خوبه و منظره جالبی داره.تهران زیر پاته
راستی اون آپارتمانهای بلوکی که اطراف دانشگاه هستند نمیدونید برای کدوم سازمانند؟
حالا براي گرفتن گواهي اشتغال به تحصيل بايد چيكار كنم؟برم ساختمان اداري يا اموزشي؟چيا ببرم؟
خیلی کلافه شدم .امروز رفتم دانشگاه مسولش رفته بود . شبیه هرچی بود به غیز دانشگاه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)