چی شد پس
---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
اسم لابی چیه کجاست
من یک شکایتی دارم آدم موقع پرواز آنلاین آدم آب و هوا را جهانی می ذاره من که نتونستم با آب و هوای جهانی آنلاین شم
چی شد پس
---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
اسم لابی چیه کجاست
من یک شکایتی دارم آدم موقع پرواز آنلاین آدم آب و هوا را جهانی می ذاره من که نتونستم با آب و هوای جهانی آنلاین شم
پرواز آنلاین امشب با حضور dani.flight عزیز از OIII به OIGG به پایان رسید... خیلی خوب بود .... جای همه دوستان خالی .... من هم که اتوپایلوت رو همون اول از دست دادم و به دلیل نداشتن فلایت پلن Dani.flight زحمت هدینگ های من رو هم کشید....
البته دوست خوبمون 33505775 هم موفق نشدن که کانکت بشن و سعادت نصیبمون نشد.....ایشالا در پروازهای بعدی دوستان بیشتری همراهی کنن....
این هم سه تا عکس از پرواز امشب : ( ببخشید تاریکه)
Airbus A321 من هستم به همراه Dani.flight عزیز در باند های 11L و 11R فرودگاه مهرآباد :
Dani عزیز رو اون دور مشاهده می کنین ... بر فراز کوه های البرز
فرودگاه رشت :
![]()
Last edited by knazari1; 11-09-2010 at 22:51.
مشکل من سر اینه که من دایل آپ دارم و شما آب و هوا را آنلاین تنظیم کرده بودید در پرواز های بعدی اگر می شه آب و هوا را آنلاین نکنید![]()
من خیلی بدشانسم .میخواستم بیام برای پرواز آنلاین یهو ویندوزم ریخت بهم.
تا نیم ساعت پیش درستش کردم
اتفاقا منم با 737 پرواز میکنم. عاشقشم ولی همین فرود لعنتی اعصابمو ریخته به هم.
---------- Post added at 01:47 AM ---------- Previous post was at 01:42 AM ----------
راستی کی هواپیمای B-52 میخواد؟
ممنون..
علاوه بر اینها میتونی از kneeboard پرواز ارتفاع فرودگاه مقصد رو پیدا کنی و در Altitude hold switch قرار بدی و ورتیکال اسپی رو صفر بکنی و به محض پایین اومدن glide slop با کم و زیاد کردن ورتیکال اسپید ارتفاع فرود رو تنظیم کنی..
اینجوری خیلی بهتر از تنظیم ارتفاع با کمک یوک هست...هواپیما هم sharp decend نمیکنه....
برای منم هی کامپیوتر هنگ می کرد
جای همه دیشب خالی بود اینشالا تو قرار بعدی...
برای تنظیم هوا هم نمیدونستم انقدر مشکل سازه خلاصه منو ببخشید آقای؟ (عدد).
Take off in mehrabad
land in rasht airport (sardare jangall)1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
and parkکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی راهی بلد نیست آدم نام کاربری شو عوض کنه
من به دلایلی flight simulator x رو نمی تونم بازی کنم اما fligt simulator 2004 میشه . ایا میشه من با2004 شما با x با هم انلاین پرواز کنیم ؟ راستی من با x انلاین پرواز کردم . 2004 هم به همین راحتی میشه انلاین شد؟
نه بابا بعضی با اختلاف ورژن X نمی تونم به این راحتی آنلاین پرواز کنند اونوقت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)