اوهاحتمالا باید پشتیبانی مناسبی داشته باشه !اره خیلی پشتیبانی خوبی داره وقتی زنگ میزنی باید یه ساعت منتظر بمونی بعد یه ساعت هم قطع میشه
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اوهاحتمالا باید پشتیبانی مناسبی داشته باشه !اره خیلی پشتیبانی خوبی داره وقتی زنگ میزنی باید یه ساعت منتظر بمونی بعد یه ساعت هم قطع میشه
![]()
شک ندارم که خوده مخابراتهخو الان یک سوال
چرا باید از آسیا گرفت ؟
![]()
سلام دوست عزیز از اونجا که من منتقد و دشمن مصلح قسم خورده این شرکت هستمخو پس واقعا با مخابرات چه فرقی داره !؟ تازه اون نامحدوده این محدودیت داره ، احتمالا باید پشتیبانی مناسبی داشته باشه !؟ خلاصه پول چیه که میگیرن پس
راستی برا بالا 128 باید مدرکی چیزی ارائه کرد ؟
باید بگم مخابرات شرف داره به این سرویس ها لطفا تقاضا میکنم ازتون نزارید کسی یا خودتون وارد این شرکت بشند
هیچ امکانات خاصی نداره نه سرعت نه خدمات نه تشویقی و نه هیچی بارها گفتم اگر این ایپی لا مصبه من رو بتونم عوض کنم یه جا در عرض 1 روز قرار داد رو فسخ میکنم از پارس آنلاین سرویس بگیرید با تشکر.
Last edited by nokia_sisx; 24-05-2011 at 09:16.
چجوری میشه کلمه یوزر پسوردی رو که باهاش کانکت میشیم اینترنت عوض کنیم؟
ویندوزتون چیه ؟
نوع کانکشن چیه ؟
چرا میخاین عوض کنین![]()
سلام
دوستان من چند ماهی است که از نمایندگی این شرکت توی شهرمون ADSL گرفتم،تا ماه قبل که
هنوز نتوانسته بودند محدودیت اعمال کنندسرعت خوب بود،اما از اواخر ماه قبل تا اوایل این ماه
که 5 الی6 روز قطع بود،حالا هم که وصل شده سرعت افتضاحه،راستی از نمایندگی پرسیدم،قیمت
را چی کار می کنید؟مثل قیمت های شرکت اصلی میشه؟طرف میگه نه،اون ماله تهرانه،از ما فرق
داره،یعنی می خواهد...؟؟!بچه های شهرها و استان های دیگه بگند با چه قیمتی می گیرند ممنون.
بای
همون پسوردی که شرکت میده فک کنم فقط از طریق شرکت میشه عوض کرد
راستش من هر یکی دو روز یه بار تو یه ساعات خاص هر چند دقیقه یه بار دی سی میشم همه کار کردم دیگه جز پسورد عوض کردن
پس با این حساب پیشنهاد شما چیه ؟ من که به فکر همون مخابراتم ... از سرعت دانلود پارس انلاین خبر ندارید ؟؟
شما از کنتر پنل کاربری میتونید پسورد عوض کنید.
من قبلا این کارو کرده بودم ( البته تا قبل اینکه به این شکل جدید در بیاد)
شما تنظیمات مودم دستکاری نکردید؟
نوع کانکشنتون چیه؟
تنظیمات مودم ریست کردین؟
به شرکت زنگ زدین؟
اونجا فقط میشه پسورد ورود به پنل رو عوض کرد
دستکاری نکردم
broadhand دستی کانکت میشم
ریست نکردم
زنگ زدم میگه از مودمه
هر کسی یه چیزی میگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)