استفاده از اين برنامه ها كاملا اشتباه هست همه اونا بدون استثنا پسورد ربا هستن!
بهترين راه براي رها شدن از دست مزاحم ها يدرون ادليست اول از همه پاك كردن اون و سپس ايگنور كردنشه.
استفاده از اين برنامه ها كاملا اشتباه هست همه اونا بدون استثنا پسورد ربا هستن!
بهترين راه براي رها شدن از دست مزاحم ها يدرون ادليست اول از همه پاك كردن اون و سپس ايگنور كردنشه.
ميشه لينك دانلود بزارين
مرسی دوست عزیز ولی وقتی اونجا میرم پسورد آیدیم رو میخاد که من ندارم
سلام دوست عزيز
شما كافيه در رجيستري و اونم توي مسير زير يه كليد از نوع DWORD به نام Plural بسازي و مقدارش رو 1 بدي تا كار حل بشه و نرمافزار هم نميخواد نصب كني
HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\pager\test
موفق باشي
Last edited by wordist; 05-12-2007 at 16:48. دليل: اضافه كردن نام DWORD
من یه لینک از mega upload سراغ دارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی طرز استفادشم اینجوریه که باید همه ی گزینه هارو مارک کنید.![]()
![]()
دوست عزيز كاري كه شما فرموديد انجام دادم بعدش چيكار كنم( شرمنده من يه كم ...........)
در ضمن من از ياهو مسنجر 9 استفاده مي كنم
يه سؤال ديگه هم داشتم : يه بار توي يه سايت الكي عضو شدم حالا روزي 100 تا ايميل تبليغاتي و چرت برام مياد هر چي هم ديليت و اسپمشون ميكنم ول بكن نيستند چكار كنم كه از شرشون خلاص شم.
با تشكر و سپاس فراوان
سلام دوست من
اينجا هستيم تا به هم كمك كنيم
اينجا دوستان با هر سطح اطلاعاتي هستن و از اينكه سوال ميكنن شرمنده نيستن
شما وقتي اون DWORD رو كه من گفتم ساختين كافيه هر چند بار كه ميخواين مسنجر رو اجرا كنين و با چند تا آي دي وارد بشين
راستي يادم رفت توي پست قبلي بگم : نام DWORD كه ميسازي بايد باشه Plural با مقدار يك
اگه اين سايتي كه مي گي يكي از گروههاي ياهو هست ميشه عضويتش رو لغو كرد و اگه نيست بگين چيه تا ببنيم ميشه كاري كرد كه عضويتت از اونجا لغو بشه
هرچند خودت هم اگه يه سري بزني ممكنه بتوني اين كارو بكني
البته يه راه ديگهاي هم هست و اونم استفاده از Block Address ياهو است به اين معني كه آدرس فرستنده رو بلوكه كني تا ديگه از طرفش برات ايميل نرسه
موفق باشي
Last edited by wordist; 05-12-2007 at 16:47.
منم همين مشكلو دارم
چيجوري ميشه كل ايميل ها رو پاك كردش؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
چه جوري ميشه اون ايميلهايي كه برات رسيده رو پاك كرد يا چه جوري ميشه ديگه برات اونا نياد ؟؟
نوعش و سايتش رو هم نگفتي آيا گروههاي ياهو هست يا جاي ديگه ؟؟؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)