در ادامه ی حرف های سامان جان اضافه کنم که منظور از تحت لیسانس همون گوشیه درجه 1 هست و اون یکی ها درجه 2 و3
البته اگه برد های گوشیه درجه 1 و 2 رو کنار هم بزاریم و مقایسه کنیم کاملا مشخص هست
در ادامه ی حرف های سامان جان اضافه کنم که منظور از تحت لیسانس همون گوشیه درجه 1 هست و اون یکی ها درجه 2 و3
البته اگه برد های گوشیه درجه 1 و 2 رو کنار هم بزاریم و مقایسه کنیم کاملا مشخص هست
البته اون گوشيهاي درجه 2 و 3 كه منظور شماست كلا تقلبي هستن و اصلا نميشه بهشون گفت N82 كه بشه اونها رو رتبه بندي كرد با اين نام.
دوست عزیز اول از همه بگم که انتخاب خوبی کردی و دومن چین و فنلاند تفاوت چندانی ندارنی( البته اگر چین تحت لیسانس نوکیا باشه) و 99 درصد اونایی که می گند فنلانده یه کلکی تو کارشون هست دراصل الان اصل فنلاند بعید می دونم گیر بیاد ولی خب اگر هم الکی بگند مال فنلاند ه بازم می ارزه تا 10 15 تومن گرون تر بخری چون تا وقتی که مطمئن نشی مال چینه دلت خوشه گوشیت فنلاندیهولی خب یه سری از n82 ها یه کاور مقوایی هم روشون داره و دفترچشون به زبون فرانسه یا فنلاندیه اگر بتونی اون ها را بخری بهتره چون من شنیدم اون ها اصل اصل فنلاند
Last edited by psp2004; 08-07-2009 at 08:59.
شما این همه بحث کردید پس جواب من چی شد یکی کمکم کنه یعنی هیچ راهی نداره.
دوست عزیز ببین کدوم یکی از این 3 راه جواب میده
1. فرمت کنید
2. تو یک آداپتور mini sd بزارید و در یک گوشی دیگر که mini sd می خونه مانند n73 بزارید و با fexplorer وارد
c:system<mmcstore بشید و یک فایل در اونجا هست اون را روی pc بریزید و فرمت اون را .txt بکنید و pass را در اون بخونید.به همین راحتی
3. باید رم را روی یکی از گوشی های n95 n80 n73 بزاری و از اونجا فرمت کنی . این راه را چند نفر انجام دادند و جواب گرفتند
اگر این راه ها را انجام دادید نتیجه را حتمن اعلام کنید........
Last edited by psp2004; 08-07-2009 at 11:15.
1-دوست عزیز فرمت که نمیشه چون پسورد داره
2-رو گوشی خودم هم میتونم این کارو بکنم ولی فون مموری رو فرمت کردم.
3-خوب من مموریم رو روی ان73 بزارم اون چه طور پسورد رو تو درایو c زخیره کنه
اگر هم بشه باید رو گوشی خودم هم بشه که امتحان کردم نشد.
ممنون از راهنمایتون.
یکی کمکم کنه باید چه کار کنم.
رم رو روی گوشی 6120 و گزاشتم که تا رم رو میخونه میگه پسورد رو وارد کن و فرمت هم نمیشه وقتی میزنم رو فرمت همون اول کارش گیر میکنه دیگه جلو تر نمیره 1 ساعت هم صبر کردم ولی حرکت نمیکنه.
یکی کمکم کنه.![]()
عزیز اون روش دوم من را که گفته بودم را تویک گوشی سری 60 ورژن 1 یا 2 انجام بده به احتمال زیاد جواب میده لازم نیست که حتمن mini sd باشه ..... ان شا الله که جواب میده..
عزیز من ...
چرا حرف الکی میزنی ...؟
دوستمون میگه رمش 8 گیگ هستش ...
اگه تو یکی از گوشیهای S60V2 یا V1 بزاره که اون گوشی منفجر میشه ...![]()
حاضری شرط ببندیم که منفجر میشه یا نه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)