آره..
میدان باغ ملی.. آبی کامپیوتر.. به طرف مشتاق هست.. شماره اش هم اینه : 2231622 .. البته هنوز Ambitions رو نیورده.. بهم گفت 3شنبه زنگ بزنم که ببینم اورده یا نه...
ولی یه پک سیمز3 داره که خیلی خوبه.. 260مگ وسیله جدید هم بهش اضافه میکنه![]()
آره..
میدان باغ ملی.. آبی کامپیوتر.. به طرف مشتاق هست.. شماره اش هم اینه : 2231622 .. البته هنوز Ambitions رو نیورده.. بهم گفت 3شنبه زنگ بزنم که ببینم اورده یا نه...
ولی یه پک سیمز3 داره که خیلی خوبه.. 260مگ وسیله جدید هم بهش اضافه میکنه![]()
خوب قربونت برم
سایت
رو بهتون معرفی کردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اکانتشم برا یکی از دوستانه
user:farid
pass:default
اونجا هر مدی برای سیمز 3 هست هر چی بیاد بیرون این داره و کاربرای خود اون سایت براش مد میسازن در مجموع خیلی چیزای جالبی داره و فکر کنم 6 یا 7 تا شهر برای دانلود توش باشه فقط برای سرچ باید اسمو بدونی
خیلی چیزای باحالی میزارن
مثلا همین کتاب تلنت ها که گذاشتم
و قبلشم یه چیز باحال درست کرده بودن و اسکیل اضافه کرده بودن که با ورژن 1.10 میخورد
Magic Wand
Magic Book
Magic crystal
Magic lamp
اولی که چوب جادو هست!
میری جلو آینه باش کار میکنی و قدرت جادوت اضافه میشه البته چون ساختن گرافیکش سخت بوده دیگه نتوسنتن کامل چوبو تو دستش قرار بدن اما اسکیلای باحالی داره
مثلا
وقتی Master میشی
میتونی آدمارو بکشی
چه با آتیش زدن چه با برق چه با سن زیاد
و آیتم هارو نابود کنی
کلا مد خیلی جالبی بود
این سایت چیزای دیگه هم داره
مثل پروژه های
Elemental Water Fire Earth Air که قیافه سیم رو مثلا سبز میکنه آبی میکنه قرمز میکنه سیاه کامل میکنه آبی میکنه مثل Avatar میکنه
اااا! همه اینا تو این سایته؟ کجا باید بریزیم بعد دانلود؟ چه سایت خفنی!![]()
این برای جادوشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سایت خفن تر از اون چیزیه که بتونی تصورش رو بکنی
مثلا چندوقت پیش اسکین طبیعی بدن مرد رو بجای این درپیت های مصنوعی گذاشته بودن
مثلا الآن اومدن مد ساختن هر سیم مثلا 16 هزار تا داره(مثلا) وقتی میسازیش بشه 20 هزارتا اینو بیشتر کردن
کلی از وسایل سیمز 2 رو اووردن این تو
از خفنی گذرونده سایتش
بلاخره سيمز منم درست شد.كلا بازي رو پاك كردم و دوباره نصب كردم.
من یه شهر دانلود کردم کجا باید بریزمش؟
خب این لینکی که دادی من لینک دانلود ندیدم! بعد حالا اگر پیداش کردم و دانلود کردم. کجا باید بریزمش؟!
لینک دانلودش اینجاست :این Medical Beeper که میره تو Inventory سیمزهایی که تو بیمارستان کار میکنن به چه دردی میخوره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by h_r_v; 21-06-2010 at 16:31.
اقای زنده بلاخره اون کتابه درست شد
کلی باهاش حال کردم
ممنون
اگه اون کتابست البته اسمش انگار نبود کتابه که باید بخونی هر روز که میری سرکاراین Medical Beeper که میره تو Inventory سیمزهایی که تو بیمارستان کار میکنن به چه دردی میخوره؟
ولی اون یکی کارت شناسایته
مثلا روش زده دکتر نیما(تورو چه به این حرفا)
برو ما پشتتیم!کی میاد باهم یک شهر بسازیم؟
G:\The Sims 3\Modsمن یه شهر دانلود کردم کجا باید بریزمش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)