سلام
عزيز من امروز رفتم ثبت نام كردم 128 كه ميده 256 هم با كارت دانشجويي ميده 512 هم ميده ولي رئيس مخابرات نامه ميده من تا 1 گيگ هم ميدادند بهم ولي 256 بيشتر لازمم نميشد وگرنه امضا ميكرد و تاييد ميكرد
256 هم با كارت دانشجويي راحت ميده
سلام
عزيز من امروز رفتم ثبت نام كردم 128 كه ميده 256 هم با كارت دانشجويي ميده 512 هم ميده ولي رئيس مخابرات نامه ميده من تا 1 گيگ هم ميدادند بهم ولي 256 بيشتر لازمم نميشد وگرنه امضا ميكرد و تاييد ميكرد
256 هم با كارت دانشجويي راحت ميده
دوست من شما الان از اين اينترنت استفاده ميكنيد در بهترين و بدترين حالت پينگ چند ميده؟
تايم اوت داره ؟ اگر داره زياد يا كم ؟
در ضمن اين تايم اوت به سرعت 128 يا 256 هم بستگي داره يا نه؟ چون من فكر ميكنم نداشته باشه چون اون تايم اوت و پينگ بايد به سرور ربط داشته باشه
در ضمن دوستان يادم رفت بگم الان وقتي اينترنت رو براي ما اوكي كنه خودش مياد و مودم رو با سيستم و اينترنت ست ميكنه و تحويل ما ميده يا نه ؟
چه جوري مطلع بشيم كه براي ما وصل كرده اند ؟ چون ما دو خط داريم اون خط ديگر اصلا استفاده نميشه و گوشي هم نداره فقط براي اين كار گذاشتمش
پینگا دوباره خراب شده
واسه شما هم همینطور شده
دوستان dns براي مخابرات مشهد اينها هستند :
217.218.155.104
دومي رو بزاريد
217.218.155.105
براي من امروز وصل شده و با اين dns عالي كار ميكنه كه خود مخابرات داد و ping من از 34 تا 36 متغيير هست سرعت من 256 هست
كلا وضعيت فعلا عالي هست
شما چجوری dns رو وارد کردی؟
مودم من ور حالت ppp هست
اینم تستی که گرفتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by omidtb; 02-03-2011 at 19:21.
سلام
از منم روي ppoe هست رفتم در
START
SETTING
NETWORK CONNECTION
بعد در صفحه باز شده
LOCAL AREA CONNECTION
راست كليك كرده و PROPERTICE
و بعد در صفحه باز شده ميايم روي INTERNET PROTOCOL TCP/IP
كليك كرده در صفحه باز شده بعدي اولي آي پي مودم را ميزني
SUBNET MASK كليك كني خودش 255 ميزنه
در سومي هم قرار بديد
192.168.1.1
و در پايين هم پريفرنس DNS رو ميزني
217.218.155.104
دومي رو هم ميزني 217.218.155.105
تموم هست
بچه ها کسی میدونه چطور باید برم توی پنل کاربریم تا ببینم چقدر اینترنت مصرف کردم و پسوردم و عوض کنم ؟؟
والا پشتیبانی یک آدرس میده هر کاری میکنم نمیتونم وراد بشم . شما تا حالا وارد شدید ؟؟
اینترنت کابل مسی رو میگم چون با فیبر نوری آدرس پنلهاش فرق داره .
ممنون میشم اگر کسی میدونه کمکم کنه و ادرسش رو بزاره !!!!
اینترنت مخابرات !!
Last edited by FlashGet; 03-03-2011 at 00:41.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1. ببینید پینگ توی روزهای مختلف و ساعات مختلف متفاوته الان پنجشبه ساعت 1.30 ظهر از سه تا سایت گوگول و یاهو و ای ای اسپورت پینگ گرفتم نتیجه این شد:
google .com Time: 168 TTL:43
yahoo.com Time: 465 TTL:45
easports.com Time: 231 TTL:235
من DNS تعریف کردم و DNS هام به ترتیب روی ip های زیر تنظیم شده:
DNS1: 217.218.155.105
DNS2: 217.218.127.105
DNS3: 91.186.192.3
DNS4: 8.8.8.8
البته DNS های 3 و 4 رو اضافی تعیین کردم.
2. در مورد تایم اوت: بعضی مواقع برای بعضی سایت ها تایم اوت داره و اون ربطی به سرعت نداره. شما ممکنه با دیال آپ پینگ خوبی داشته باشید و با ای دی اس ال خیلی سریع نه. بستگی به سرورتون داره.
3. در مورد اون یاورویی که میاد اینترنت پرسرعتت رو وصل کنه بگم اگر فامیلش خوشخویه که بگم تقریبا چیزی بارش نیست و اصلا نمیدونه VPI و VCI چی هست و مال مخابرات چنده،البته شاید الان بعد یه یک ماهی یاد گرفته باشه! ولی یه ماه پیش من خودم زنگ زدم بهش و اون پشت فرمون بود و بهش VPI و VCI مخابرات رو گفتم اونم ماشین رو زد کنارو یادداشت کرد و کلی تشکر کرد!!!
فقط تنها کاری که قبلا میکرد لپ تاپشو میزد به خطتون که ببینه اینترنت وصل هست یا نه چون لپ تاپش تنظیم شده است و تنظیمات مودم شما رو فکر نمیکنم بلد باشه. البته الان رو نمیدونم!
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
در ضمن باید بگم من خودم تنظیمات اینترنت مخابرات خودم رو انجام دادم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)