اين مشكل رو هم خودم داشتم هم بقيه ي دوستام كه با همين روشي كه گفتم حل شد ، اگر ميبينيد حل نميشه ، يك بار سيمز رو uninstall كنيد و دوباره نصب كنيد و همين راهو بريد
اين مشكل رو هم خودم داشتم هم بقيه ي دوستام كه با همين روشي كه گفتم حل شد ، اگر ميبينيد حل نميشه ، يك بار سيمز رو uninstall كنيد و دوباره نصب كنيد و همين راهو بريد
چطوری توی مسابقه ها باید شرکت کرد ومدال گرفت
چطوری میتونم به مسافرت برم
چطوری میتونم سگم که مرده زنده کنم
چطور میتونم سیمسم ببرم خونه همسایه
خب دوباره رفتم سیمز و با همه اکسپیشن پک هاش نصب کنم .
------
راستی سیمز 2 خیلی محدوده . سیمز 3 یه پیش نما ازش خوندم چیز جالبی بود !
اگر منظورتون مسابقه هاييه كه بيرون برگزار ميشه ، فقط بايد استعداد سيمزتون تا آخر پر باشه ( نوراني باشه كه چه بهتر) وقتي توي مسابقه شركت كنيد ميبريد
با تلفن و با كامپيوتر هم ميشه
سگ رو نميشه زنده كرد ولي سيمز ها رو ميشه
بايد نسخه ي آپارتمان لايف رو داشته باشيد و حتما خونتون آپارتمان باشه ، اونوقت ميتونيد به ديدن همسايه ها بريد![]()
ایا میشه چند نفر از افراد خونواده رو به یک خونه دیگه منتقل کرد همشون نه فقط چند نفر
سلام.
برام چند تا سئوال پیش اومده:
1-چطور میتونیم برای شهر ساخته ی خودمون story(همون عکسهایی که اول هر شهر میاد)بسازیم آخه عکسها بی کیفیت گرفته میشن؟
2-آدم جنگلی (همن سبزها)تو کدوم پک(پچ)هستن؟و چطور میتونیم پیداشون کنیم؟:43:
3-چطور میشه برای ازدواج یا تولد جشن گرفت؟
4-آیا فقط باBON voyageمیشه سفر کرد؟
5-چطور میشه به بقیه کادو داد؟
6-این real state officeکارش چیه؟
* متشکرم*
جواد![]()
بله ميشه
شما بايد اول با كامپيوتر يا روزنامه گزينه ي find own place رو بزنيد و هر كس رو كه از اعضاي اون خونواده ميخوايد ببريد بيرون
سلام
1. اول بايد توي تنضيماتش كيفيت عكس رو بالا ببريد . بعد ميتونيد با فوتوشاپ كمي روي اون عكسها كار كنيد و توي سيمز قرار بديد
2. اگر منظورتون گياهي ها هستن ، توي Season فقط هستن ، بايد باغبوني كنيد و سم پاشي كنيد تا گياهي بشيد
3. با تلفن ، گزينه ي پارتي رو انتخاب كنيد
4. بله
5. روي طرف كليك كن و give a gift رو بزن ، ولي بايد حتما درجه ي آشناييت به يك حدي برسه كه بتوني بهش هديه بدي.
6. بيشتر توضيح بديد دقيقا چي رو ميخوايد؟
مدل مو :
دانلود :
من دنبال بازی sims3 میگردم.شما نمی دونید کی وارد بازار تهران میشه؟
اين بازي اصلا هنوز منتشر نشده!
تاپيكش اينجاست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)