تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 394 از 800 اولاول ... 294344384390391392393394395396397398404444494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,931 به 3,940 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    اطلاعاتی راجع تعمیر ویندوز از طریق recovery console ویندوز میخوام در کل راهی برای رفع مشکل ویندوز بدون نصب ویندوز میخوام
    کسی میتونه کمکم کنه ؟ پیشاپیش تشکر میکنم!

پروفشنال ghermezeteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ضمن تکرار سوال دو پست بالاتر
    می خواستم بپرسم چطور فایلی رو که از روی هارد پاک نمیشه و ویندوز ارور میده و اجازه پاک کردنشو نمیده پاک کنیم؟
    مثلا یک نرم افزاری رو پاک کردم ولی فایل های به جا موندش در پوشه program files پاک نمیشه با اینکه بعد از حذف نرم افزار سیستم رو ریستارت کردم,حالا چجوری پاکش کنم؟

پروفشنال jigar-tala's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

می خواستم بپرسم چطور فایلی رو که از روی هارد پاک نمیشه و ویندوز ارور میده و اجازه پاک کردنشو نمیده پاک کنیم؟
    مثلا یک نرم افزاری رو پاک کردم ولی فایل های به جا موندش در پوشه program files پاک نمیشه با اینکه بعد از حذف نرم افزار سیستم رو ریستارت کردم,حالا چجوری پاکش کنم؟
    شما وقتی ویندوز داره بالا میاد تو اون دو تا صفحه متنی کلید f8 رو بزن و به صورت safe mode ویندوز رو اجرا کن بعد از
    بالا اومدن برو به اون جایی که میخوای فایلت رو حذف کنی یه تست بزن فکر کنم حذف بشه.

گل باشید
    موفق باشید

4. 2 کاربر از jigar-tala بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ویندوز ایکس پی روی درایو ntfs کند میشه؟
    ایندفعه که ویندوزم رو رو ی درایو با سیستم NTFS نصب کردم خیلی سرعتم کم شده مثلا چند ساعت که کامپیوتر روشنه ویندوز کند میشه ولی روی اون یکی ویندوزم که هستم و FAT32 هست هر چند ساعتی که ویندوز روشن باشه ندیدم کند بشه.
    بله.... دقیقا این اتفاق زمانی می افته که کش CPU کم باشه، ظرفیت هارد دیسکپایین باشه و همچنین رم نسبتا پایینی داشته باشید. در اینصورت NTFS اصلا به دردتون نمیخوره. + اینکه بقیه پارتیشن ها زمانی که Fat باشن و پارتیشن ویندوز، NTFS ، ویندوز خیلی کند تر کار میکنه.
    شما وقتی ویندوز داره بالا میاد تو اون دو تا صفحه متنی کلید f8 رو بزن و به صورت safe mode ویندوز رو اجرا کن بعد از
    بالا اومدن برو به اون جایی که میخوای فایلت رو حذف کنی یه تست بزن فکر کنم حذف بشه.

گل باشید
    موفق باشید
    استفاده ازبرنامه Unlocker هم میتونه کارتون رو راه بندازه.....

موفق باشید

6. 2 کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

میتونی بدون نرم افزار هم این کارو انجام بدی.

باید در Task Manager اول پروسس Explorer.exe رو ببندی یا زدن دکمه ی End Process .

سپس باید از منوی File روی New Task کلیک کنی و عبارت gpupdate رو تایپ کنی و Enter بزنی.

سپس دوباره از New Task عبارت Explorer.exe رو تایپ میکنی و بعد از بالا اومدن این پروسس اقدام به پاک کردن فایل میکنی.

موفق باشید

8. 2 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    اطلاعاتی راجع تعمیر ویندوز از طریق recovery console ویندوز میخوام در کل راهی برای رفع مشکل ویندوز بدون نصب ویندوز میخوام
    کسی میتونه کمکم کنه ؟ پیشاپیش تشکر میکنم!
    سلام

Microsoft Windows Recovery Console

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید

10. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ghermezeteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام بله.... دقیقا این اتفاق زمانی می افته که کش CPU کم باشه، ظرفیت هارد دیسکپایین باشه و همچنین رم نسبتا پایینی داشته باشید. در اینصورت NTFS اصلا به دردتون نمیخوره. + اینکه بقیه پارتیشن ها زمانی که Fat باشن و پارتیشن ویندوز، NTFS ، ویندوز خیلی کند تر کار میکنه.

استفاده ازبرنامه Unlocker هم میتونه کارتون رو راه بندازه.....

موفق باشید
    ممنون
    چرا در ntfs اگه کش cpu کم باشه، ظرفیت هارد دیسک پایین باشه و رم نسبتا پایین باشه ویندوز کند میشه؟
    خوب این کش cpu و ظرفیت هرددیسک و رم هرکدوم اگر چقدر باشن پایین محسوب میشن؟
    اگر بقیه پارتیشن ها هم ntfs باشه بازم ویندوز کند میشه یا منظورتون این بود که اگر بقیه پارتیشن ها fat باشن و پارتیشن ویندوز ntfs باشه ویندوز کند میشه؟
    اگر درایو ویندوز fat باشه و یکی یا چند تا از دراوهای دیگه ntfs باشن هم باعث کندی ویندوز میشه یا این ربطی نداره؟
    Last edited by ghermezeteh; 23-10-2009 at 19:03.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون
    چرا در ntfs اگه کش cpu کم باشه، ظرفیت هارد دیسک پایین باشه و رم نسبتا پایین باشه ویندوز کند میشه؟
    دلیلش رو نمیدونم... اینو هم گه گفتم کاملا تجربی هست.

خوب این کش cpu و ظرفیت هرددیسک و رم هرکدوم اگر چقدر باشن پایین محسوب میشن؟
    آهان به این میگن سوال حسابی.

اینو ویندوز XP ارزیابی میکنه.

اگه اون سه تا مشخصه، باهم همخوانی داشته باشند به قول معروف بالا باشند، هنگام نصب ویندوز XP ، دو تا گزینه Format Partition Using FAT file system وجود نخواهد داشت (ویندوز XP در اون موقع اجازه نمیده که شما از FAT استفاده کنید)

مقدارش هم نامشخص هست.... (چون سه تایی باهم جمع میشن و یه معدل در میاد بیرون)

اگر بقیه پارتیشن ها هم ntfs باشه بازم ویندوز کند میشه یا منظورتون این بود که اگر بقیه پارتیشن ها fat باشن و پارتیشن ویندوز ntfs باشه ویندوز کند میشه؟
    اگر درایو ویندوز fat باشه و یکی یا چند تا از دراوهای دیگه ntfs باشن هم باعث کندی ویندوز میشه یا این ربطی نداره؟
    نه اگه همه پارتیشن ها NTFS باشه، اونوقت افت سرعت کمتر میشه..

در مورد سوال دیگه هم باید بگم که "نه" فقط پارتیشن ویندوز XP مهمه...

موفق باشید

13. این کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lio messi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان خسته نباشید قسمت outlook express در ویندوز من اصلا وجود ندارد و وقتی به منوی استارت هم میرم و روی email کلیک میکنم یه چیزایی برای تنظیمات میاد خیلی به این برنامه نیاز دارم .

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان خسته نباشید قسمت outlook express در ویندوز من اصلا وجود ندارد و وقتی به منوی استارت هم میرم و روی email کلیک میکنم یه چیزایی برای تنظیمات میاد خیلی به این برنامه نیاز دارم .
    سلام

به مسیر زیر برو :

C\Program Files\Outlook Express\msimn.exe

اگر اینجا وجود نداشت احتمالا پاک شده.

با استفاده از لینک زیر دانلود و نصبش کن :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر باز هم به مشکل برخوردی از Outlook موجود در بسته نرم افزاری Office استفاده کن.

موفق باشید

16. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •