تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 394 از 1635 اولاول ... 2943443843903913923933943953963973984044444948941394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,931 به 3,940 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

يه دوربين 130 هزار تومني به اندازه قيمتش امكانات داره ولي هر چي باشه از اون دوربينهاي 70-60 هزار تومني خيلي بهتره . اولين حسن اينا زوم اپتيكال اونهاست كه دوربينهاي اروزن فاقد زوم اپتيكن و ديگه اينكه سنسوري به مراتب بهتر دارن . اكثرشون لرزش گير دارن و تقريبا همشون فيلمبرداري با كيفيت نسبتا خوبي هم دارن .
    دوربين آنالوگ هزينه زيادي داره . شما به ظهور فيلم و چاپ عكس فكر كردي ؟ اگه يكي دو بار اين كارو انجام بدي پشيمون ميشي ميري سراغ يكي از مدلهاي ديجيتال . پس بهتره از همون اول يه دوربين ديجيتال مناسب و خوب بگيري تا براي يه مدت خيالت راحت باشه .
    خوب من همین جا اعلام صلح می کنم

تو این رنج دوربینها رو معرفی می کنید؟
    از نظر اسمی و یه خورده از امکاناتش رو هم بگید!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

یه سوال!
    تا 120 از a480 مدل بهتری هم هستش؟

آخر فروم باز GiggleClub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

یکی مارو هم تحویل بگیره

الان تا محدوده ۴۰۰-۴۵۰ تومن بهترین گزینه همین sx20 ه؟
    فیلم برداریش در حدی است که دیگه نیاز به دوربین فیلمبرداری متوسط نباشه؟
    یا این hd فقط تبلیغه الکیه؟

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

آیا هنوز lx3 panasonic در بازار موجود هست اگر آره قیمتش چنده ؟؟؟

من قبلا s2 is کنون داشتم ولی از لرزشگیرش و کیفیت عکسهاش در کم نوری راضی نبودم .
    میخوام بدونم بعد از 4 سال در این زمینه کنون چگونه عملکرده ؟ در این زمینه قوی هست ؟

میخوام بدونم اگه g11 یا مثلا sx 200 اگه انتخاب کردم در این زمینه چطوره ؟

فکر میکنم در این زمینه پاناسونیک یه سر و گردن بالاتر از کنون هست که داره نون اسمش رو میخوره ( طرفداران کنون ناراحت نشن که خودم هم تا الآن کنون داشتم !! )

راستی چرا سری G کنون اینقدر گرونتره ؟ چی داره که اینقدر گرونتره و آیا ارزش هزینه بیشتر برای G 11 رو داره ؟
    همون طور که گفته شد ظاهرا کمیاب شده. قیمتش موقعی که بود حول و حوش 430 میچرخید.
    به این نکته توجه داشته باشین که لرزشگیر تا یه حدی میتونه جلوی لرزش رو بگیره. جاهایی که نور کمه حتی اگه بهترین لرزشگیر هم روی دوربینتون باشه باز عکس تار میشه. چون سرعت شاتر میاد پایین. پس ربطی به لرزشگیر نداره. از بابت لرزشگیرهای کنان هم خیالتون راحت باشه. کنان در این زمینه بسیار خوب عمل میکنه. البته سونی و پاناسونیک هم لرزشگیرهای خوبی دارن و نمیشه گفت کدوم بهتره یا بدتره.
    G11 و SX200 هم که اصلا با هم قابل مقایسه نیستند. هم طراحیشون فرق میکنه هم مشخصاتشون و هم کیفیت عکساشون. چند نمونه از کیفیت عکساشون رو ببینین متوجه میشین.
    البته به نظر من هیچ دوربینی نون اسمش رو نمیخوره. شاید در زمینه های دیگه شرکت ها نون اسمشونو بخورن ولی بین دوربین های عکاسی این وضعیت یا وجود نداره یا خیلی کم هست. البته بعضی وقتا قیمت بعضی مدل های خاص طوریه که اصلا ارزش خرید نداره ولی به طور کلی نمیشه گفت (شاید یه دلیلش این باشه که رقابت خیلی شدیده).
    سری G به دلیل کیفیت بالای لنزش, سنسورش, امکانات گسترده و تنظیمات دستی, و کیفیت ساختش قیمتش بالاست.
    البته SX20 الان تازه اومده و قیمتش بالاست (نزدیک 500 تومن). با 400 تومن میتونین SX10 بگیرین که کیفیت عکسش در حد SX20 و حتی بالاتره و فقط فیلمبرداریش HD نیست. یه راه دیگه هم اینه که پاناسونیک FZ28 بگیرین که کیفیت عکس اونم در حد SX10 هست و فیلمبرداری HD داره (خودمم دارم)
    مطمئن باشین کیفیت فیلمبرداری هیچ کدوم از اینا در حد دوربین فیلمبرداری نمیتونه باشه و نیست. ولی خب قابل قبوله. دوربین های عکاسی که فیلمبرداری HD دارن کیفیتشون به طور کلی از VGA ها بالاتره ولی یه دوربین فیلمبرداری خوب که VGA فیلمبرداری میکنه کیفیتش بالاتر از اون دوربین عکاسی هست که HD داره.
    با این حال کیفیت فیلمبرداریشون راضی کننده س و اگه خیلی کارای به اصطلاح ژان گولر نخواین باهاش بکنین خیلی هم خوبه. من به شخصه ازش راضیم.
    HD سایز و رزولوشن فیلمبرداری رو مشخص میکنه. هر چقدر این رزولوشن بیشتر باشه جزئیات بیشتره (و دوربین های عکاسی مجهز به HD هم انصافا جزئیات خوبی دارن) ولی تفاوت با دوربین فیلمبرداری در کیفیت صدا, سرعت و دقت فوکوس, فیلمبرداری در شب و در معرض نورهای موضعی و... مشخص میشه.
    خلی ممنون.
    می دونستم که بودجه پایینه. خب به هرحال نمیتونم زیاد بخرجم.
    حالا این دوربینهای 130 تومنی چه طور هستن؟
    کیفیتشون به چه صورت هست+امکانات.

راستی -شاید ربطی به تاپیک نداشته باشه- با 60 تومن میشه دوربین عکاسی (از همون نوار فیلمی ها یا آنالوگ) خوبی خرید؟

کیفیت دوربین های محدوده ی 100 تا 200 تومن قابل قبول هست. نمیشه انتظارات زیادی ازشون داشت. ولی برای کسی که فقط میخواد از دوربین برای ثبت خاطرات استفاده کنه و قصد چاپ یا زوم کردن روی عکس و یا کار حرفه ای نداره راضی کننده س. امکاناتشون هم خوبه و برای کاربر آماتور غالبا تنظیمات خوبی دارن. دوربین آنالوگ من سالهاست استفاده نکردم. ولی به همون دلایلی که دوستمون گفتند توصیه نمیشه. به نظر من همون دست دوم (البته سالم) اگه گیر بیارین بهتره. دوربین های این محدوده ی قیمت تنها نقطه ضعف بارزی که دارن کیفیت LCDشون هست که زیاد بالا نیست.
    مرسی از توضیحات
    بعد اگه میشه لینک چندتا ریویو از sx 20 رو بزارید
    باتشکر نیما
    SX20 چون تازه اومده زیاد ریویو ازش موجود نیست. ولی میتونین ریویوهای SX10 رو مطالعه کنین که مشخصاتش به جز فیلمبرداری و رزولوشن عین SX20 هست و کیفیتش هم تقریبا همونه (یه مقدار بالاتر).
    Last edited by prowler88; 29-09-2009 at 20:15.

5. 5 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

Canon Powershot A480 با قيمت 122000 تومان
    PowerShot A1000 IS با قيمت 170000 تومان
    Canon POwershot A1100 با قيمت 170000 تومان
    Canon PowerShot E1 با قيمت 150000 تومان
    Last edited by Samin_System; 29-09-2009 at 19:53.

7. این کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یه سوال!
    نه دوست عزيز . بهترين دوربيني كه مي توني با اين قيمت بگيزي همين مدله . دوربينهاي سوني در مقايسه با امكاناتشون قيمت بالايي دارن كه به هيچ عنوان توجيه نداره . به نظر من سوني هميشه پول اسم و حسن شهرت خودشو مي خوره .

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

کنان A590 IS
    و سونی W120
    کنان A1000 IS هم یه مقدار قیمتش بالاتره اونم خوبه.

البته سونی W120 به نظرم از بعضی جهات ضعیفتر از دو تای دیگه س. هر چند که چند تا نقطه ی قوت هم داره.

چون مشخصات دو تا کنان ها خیلی شبیه به همه من مشخصات A1000 رو میگم:
    10 مگاپیکسل, لنز (140-35), فوکوس 9 نقطه ای, ماکرو 3 سانتیمتر, وایت بالانس 6 نقطه ای, سرعت شاتر (1/1600-15), فیلمبرداری VGA 30fps, چشمی اپتیکال, صفحه نمایش 2.5 اینچی با رزولوشن 115.000

یه سوال!
    A480 توصیه نمیشه. چون لرزشگیر نداره. مدل هایی که در بالا گفته شد
    Last edited by prowler88; 29-09-2009 at 20:16.

10. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگه عجله نداري صبر كن تا قيمت SX20 بياد پايين يا اينكه Panasonic FZ38 هم بياد تو بازار .
    چرا الكي ؟ خيالت راحت باشه كه HD فيلمبرداري مي كنه . خودم به شخصه وقتي كيفيت فيلمبرداري S5IS رو كه HD هم نيست ديدم خيلي تعجب كردم چون كيفيت صداي استريو و فيلمش به نسبت رزولوشن ثبتش عالي بود . حالا اين SX20 كه دو نسل جديدتر از اونه مطمئنا كيفيت بهتري داره .

داره خودمونی میشه amirghs640's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    لارستان فارس

پيش فرض

همون طور که گفته شد ظاهرا کمیاب شده. قیمتش موقعی که بود حول و حوش 430 میچرخید.
    به این نکته توجه داشته باشین که لرزشگیر تا یه حدی میتونه جلوی لرزش رو بگیره. جاهایی که نور کمه حتی اگه بهترین لرزشگیر هم روی دوربینتون باشه باز عکس تار میشه. چون سرعت شاتر میاد پایین. پس ربطی به لرزشگیر نداره. از بابت لرزشگیرهای کنان هم خیالتون راحت باشه. کنان در این زمینه بسیار خوب عمل میکنه. البته سونی و پاناسونیک هم لرزشگیرهای خوبی دارن و نمیشه گفت کدوم بهتره یا بدتره.
    G11 و SX200 هم که اصلا با هم قابل مقایسه نیستند. هم طراحیشون فرق میکنه هم مشخصاتشون و هم کیفیت عکساشون. چند نمونه از کیفیت عکساشون رو ببینین متوجه میشین.
    البته به نظر من هیچ دوربینی نون اسمش رو نمیخوره. شاید در زمینه های دیگه شرکت ها نون اسمشونو بخورن ولی بین دوربین های عکاسی این وضعیت یا وجود نداره یا خیلی کم هست. البته بعضی وقتا قیمت بعضی مدل های خاص طوریه که اصلا ارزش خرید نداره ولی به طور کلی نمیشه گفت (شاید یه دلیلش این باشه که رقابت خیلی شدیده).
    سری G به دلیل کیفیت بالای لنزش, سنسورش, امکانات گسترده و تنظیمات دستی, و کیفیت ساختش قیمتش بالاست.

.
    چند تا سوال مطرح میشه :

1- آیا 11 G هم ، ارزش خرید رو داره ؟؟ قیمتش خیلی بالاست و ضمنا فیلمبرداری hd هم نداره ، البته ال سی دی چرخون داره که من در S2IS تجربه کردم و واقعا در کادربندیها لذت بخشه

2- تفاوت کیفیت عکس و کم بودن نویز SX200 و G11 چقدره واقعا ؟ آیا ارزش 200 تومان پول اضافه رو داره ؟؟؟؟؟

3- کیفیت فیلمبرداری HD حجم زیادی میگیره و سریع فضای هارد رو پر میکنه و اعصاب خرد کنه !!

آیا نرم افزارها کامپیوتری به خوبی به پسوند دیگه تبدیل میکنند که حجم با حفظ کیفیت کم بشه ؟؟؟؟

آیا کیفیت فیلبرداری HD در دوربینهای فیلمبرداری هم اینقدر فضا میگیره ؟؟؟

داره خودمونی میشه safarimr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یکی مارو هم تحویل بگیره
    من sx20 دارم و کیفیت فیلمبرداریش عالیه و من بخاطر این 70 تومانی اضافه دادم وبجای sx20 , sx10 خریدم
    اگر تونستم ویدئو چند ثانیه ای اپلود می کنم ولی در ریویو ها ویدئو هم گذاشته اند

14. این کاربر از safarimr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •