برو بخواب.. منم اگه تونستم میام.. من دیگه باید برم.. شاید تا فردا شب دیگه نتونستم بیام..من برم بخوابم تا شب( از 1 شب به بعد) بتونم بدون مشکل سنگر را حفظ کنم!
فعلاً..
برو بخواب.. منم اگه تونستم میام.. من دیگه باید برم.. شاید تا فردا شب دیگه نتونستم بیام..من برم بخوابم تا شب( از 1 شب به بعد) بتونم بدون مشکل سنگر را حفظ کنم!
فعلاً..
فکر کنم بستنی دلسا باشه که جدیدآ اومده.البته خودم هم توی این کارخونه هستم!احتمالاً بستنیه دایتیه
در مورد جانواریو بگم که بازیکن خیلی خوبیه و ضربه آزاد اگه بهش بدن خیلی خوب میزنه همین دو فصل پیش که با مربی جدید فولاد اومده بود چند بار روی ضربات آزاد گل های قشنگی زد.(ای بابا چه گیری به این بیچاره دادیم از داسیلوا که دیگه بدتر نیست)
سنگر تحویل گرفته شد و تا احتمالا 4 صبح در سنگر حضور خواهم داشت/
تو فولاد خیلی خوب بود اما بازهم میگم بازیهاش تو لیگ یک بود و لیگ یک با لیگ برتر تفاوت زیادی داره!
اگه يه مهاجم چارچوب شناس داشتيم الان با اختلاف در صدر جدول بوديم.
اي كاش اين همه پولي كه دادن جاي برهاني و عباسفرد يه مهاجم خوب مثل عماد رضا رو مي خريدن
خوب اگه یه مهاجم خوب داشتیم دیگه غمی نبود.......
دیگه حسرت گذشته را نباید خورد باید فکری کرد و از داشته هامون درست استفاده کنیم. به نظر من اگه کمی روی همین مهاجمان کار کنیم می تونند خیلی کارها کنند!اگه يه مهاجم چارچوب شناس داشتيم الان با اختلاف در صدر جدول بوديم.
اي كاش اين همه پولي كه دادن جاي برهاني و عباسفرد يه مهاجم خوب مثل عماد رضا رو مي خريدن
امروز هم شنیدم احتمالش هست اوچه و یا یک مهاجم از واسکادوگاما به تیم بیاد!
کسی عکس از این چند بازی اخیر استقلال نداره؟
بدجور به یک عکس دسته جمعی از استقلال این فصل نیاز دارم!
هرجا رفتم عکسی از استقلال ندیدم اگه دوستان عکس از بازیهای این فصل استقلال دارند حتما بذاره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)