تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 394 از 413 اولاول ... 294344384390391392393394395396397398404 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,931 به 3,940 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام.

احوال بروبچ بارسایی؟

من فعلم مشغولم کمتر میرسم سر بزنم.

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

کیتا، راضی از حضورش در بارسا

هافبک اهل مالی بارسا اعتقاد دارد که این فصل برای بارسا، فصلی فراتر از کامل بود. او در اولین سال حضورش در بارسا، نمایش خوبی داشت و گلهای حساسی را به ثمر رساند.

کیتا یکی از پنج بازیکن جدید بارسا در فصل 2008/09 بود. او از سویا به بارسا آمد و در سویا به خاطر فیزیک بدنی و قدرت پای چپش مشهور بود. او که اولین بازیکن اهل مالی در تاریخ بارسا است، اعتقاد دارد که نقش مهمی را در سیستم چرخشی پپ گواردیولا ایفا کرده است. او یکی از مهره های اصلی بارسا در جام حذفی بود.

خوشحال از یک فصل کامل

کیتا درباره این فصل گفت: «این فصل، یک فصل فراتر از کامل برای بارسا بود. ما سه عنوان قهرمانی بدست آوردیم و همه چیز را بردیم.» او ادامه داد: «من از اینکه به بارسا آمدم، بسیار خوشحالم. من اینجا آمدم که بازی کنم و برنده باشم و نه چیزی بیشتر.»

بازی ها و گلها

کیتا، یکی از بازیکنان تاثیرگزار در هر سه جام بود. او در اوایل فصل مصدوم شد اما با این حال در 29 بازی از 38 بازی لیگ، 10 بازی از 13 بازی لیگ قهرمانان و 5 بازی از 9 بازی جام حذفی حضور داشت و شش گل به ثمر رساند. او از نحوه بازی اش در بارسا راضی است. او در این باره گفت: «من از خودم راضی هستم چون بازی کرده ام و گل زده ام. البته لئو و سامی بیشتر گل زده اند اما این وظیفه من نیست و من وظیفه اصلی خود را خوب انجام داده ام.»

آمار

او در کل، 44 بازی در این فصل انجام داد و شش گل به ثمر رساند که 4 بار در لیگ و 2 بار نیز در لیگ قهرمانان گلزنی کرده است.

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ملاقات برای آینده اتوو

دوشنبه صبح، رئیس بارسا خوان لاپورتا با مدیر برنامه های اتوو، جوزپ ماریا مسالس دیدار کرد و در مورد آینده مهاجم کامرونی در بارسا دیدار کردند. لاپورتا در این باره گفت: «ما دنبال پیدا کردن راهی هستیم تا اتوو بتواند در بارسا بماند.»

دوشنبه صبح، تیکی بگرستین، مدیر فنی بارسا، با جوزپ ماریا مسالس، مدیر برنامه های اتوو، در ساختمان بارسا دیدار کرد. مسالس در این باره گفت: «ما از اینکه در بارسا هستیم خوشحالیم و روابط خوبی با باشگاه داریم اما هرچیزی امکان پذیر است.»

اتوو نمی خواهد جایی برود

در کنفرانس خبری که مدیر فوتبال بارسا، فران پوخالته و لاپورتا و مدیر برنامه های اتوو حضور داشتند، اعلام شد که هر دو طرف دنبال راهی هستند تا اتوو بتواند در بارسا بماند. مسالس در این باره گفت: «اتوو نمی خواهد جایی برود. اتوو اینجا را دوست دارد. برای اتوو، جایی بهتر از بارسلونا برای زندگی کردن وجود ندارد.»

یک سال تا پایان قرارداد

قرارداد اتوو در ژوئن 2010 به پایان می رسد و این یکی از مواردی است که در میز مذاکره قرار دارد. مسالس در این باره گفت: «وقتی قرارداد یک بازیکن به پایان می رسد، شما باید برای قرارداد جدید با او به توافق برسید و اگر این توافق انجام نشد، هر دو طرف برای آینده خود به توافق می رسند. ما می خواهیم در بارسا بمانیم، اما اگر پیشنهاد بزرگی از باشگاه دیگری ارائه شود، ما آن را بررسی می کنیم. این حق اتوو است که درآمد بیشتری کسب کند.» اگر قرارداد جدیدی امضا نشود، اتوو بعد از این یک سال، به عنوان بازیکن آزاد می تواند به هر باشگاه دیگری نقل مکان کند.

تفاوت ها با فصل قبل

سال قبل، اتوو در صدر اخبار نقل و انتقالات قرار داشت. این موضوع زمانی قوت گرفت که گواردیولا به لاپورتا اعلام کرد که اتوو در برنامه های او جایی ندارد اما در پایان این اتوو بود که گواردیولا را وادار به تغییر عقیده اش کرد و او در سه جام، 36 گل به ثمر رساند. مسالس امسال را با سال قبل مقایسه کرد و گفت: «سال قبل تیکی نگفت که گواردیولا اتوو را نمی خواهد. تفاوت امسال با سال قبل این است که آنها اتوو را نمی خواستند. شرایط بهتر از سال قبل است و باشگاه های زیادی هستند که خواهان اتوو هستند اما ما نمی توانیم به آنها گوش بدهیم چون این کار دور از ذهن است.»

در جلسه با موراتی، حرفی در مورد اتوو گفته نشد

جوزپ ماریا مسالس، در مورد جلسه شامی که بین لاپورتا و موراتی برگزار شد، صحبت کرد و اعلام کرد در این جلسه حرفی در مورد اتوو زده نشد. رئیس اینتر، ماسیمو موراتی، پنجشنبه گذشته مهمان لاپورتا در بارسلونا بود. مسالس گفت: «ملاقات موراتی و لاپورتا، ارتباطی به اتوو نداشت.»

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Wikipedia چه زود آپدیت شد. رکورد هزینه انتقال برای یک بازیکن شکسته شد.

کاکا از میلان با هزینه 56 میلیون پوند انگلیس معادل 65 میلیون یورو به جمع 6 تایی ها پیوست.

هر چند رکوردهای قبلی هم متعلق به خود رئال بود. 46 میلیون پوند برای زیدان و 37 میلیون پوند برای فیگو.

امیدوارم فقط رونالدو رو نخرن که اصلا ارزششو نداره. تو همون انگلیس بازی کنه نبینیمش.

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

امیدوارم فقط رونالدو رو نخرن که اصلا ارزششو نداره. تو همون انگلیس بازی کنه نبینیمش.
    تاييد ميشه اونجا جاي او نيست! همش مي خواد تك روي كنه و خود نمايي كنه!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

رئال ثروتمند ترين باشگاه جهانه كه بعدش به ترتيب منچستر و بارسلونا قرار داره
    بله البته همونجور که میدونید بین 15 تا 40 درصد درآمد هر باشگاهی رو اسپانسر پیراهنشون تشکیل میده ولی بارسا رایگان آرم یونیسف را میزنه تازه هر ساله که پولی هم کمک میکنه به یونیسف( سازمان حمایت از کودکان بی سرپرست) ولی ریال قراره رو شرت ورزشیش هم آرم bwin را بزنه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

: " یایا توره " هافبک ساحل عاجی بارسلونا راهی اینتر میلان خواهد شد...

مدیر برنامه‏های " توره " به Sport گفت: « باشگاه‏های گوناگونی به دنبال یایا هستند. اما او به آرسنال نخواهد رفت زیرا او پیشنهادات بهتری دارد. آینده توره می‏تواند در ایتالیا باشد. »

این واقعیت وجود دارد که باشگاه بارسلونا برای امضای قرارداد با " مکسول " مدافع چپ اینتر، از تعویض " توره " با این باشگاه استفاده کند.
    مدافع سابق آژاکس در این فصل تحت تاثیر بازی‏های خوب " داویده سانتون " جوان به یک نیمکت نشین محض در اینتر تبدیل شد و پیش بینی می‏شود این تابستان از جمع نراتزوری‏ها جدا شود و حتی گفته می‎‏شود این بازیکن برزیلی از تیم‏های میلان و یوونتوس هم پیشنهاداتی دریافت کرده است.

به نظر می‏رسد " مکسول " در فصل آینده در اسپانیا به بازی خود ادامه دهد و " یایا توره " به اینتر منتقل می‏شود تا جای " پاتریک ویرا " را در مرکز زمین بگیرد.

منبع:سایت گل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

روبینیو:مسئولان بارسلونا من را جذب کنند
    ستاره برزیلی منچسترسیتی ممکن است تابستان امسال به اسپانیا بازگردد اما این بار مقصد او کاتالان ها هستند.

به گزارش شبکه ایران، آینده نامشخص روبینیو در منچسترسیتی باعث شده شایعات بازگشت او به لالیگا این روزها بر سر زبان‌ها بیفتد.به نوشته روزنامه Sport مهاجم اسبق رئال مادرید که از شرایطش در منچسترسیتی چندان راضی نیست به مسئولان بارسلونا توصیه کرده او را جذب کنند.روبینیو 25 ساله بعد از اینکه بارسا در فصلی که گذشت توانست سه جام را کسب کند علاقه زیادی به بازی در تیم پپ گواردیولا پیدا کرده است.

روبینیو در گفتگو با Sport می‌گوید :"اکنون تنها حدس گمان است و هنوز هیچ چیز قطعی نشده است.تنها چیزی که می‌توانم بگویم این است که بارسا تیم بزرگی است و هر بازیکنی دوست دارد در آن بازی کند."

روبینیو بار دیگر تصمیم تابستان گذشته‌اش مبنی بر ترک رئال مادرید را تایید کرد و گفت :"ساتیگو برنابو را ترک کردم چرا که در آنجا شرایط خوبی نداشتم.از تصمیمم پشیمان نیستم."

روبینیو در پایان در مورد انتقال کاکا به رئال مادرید گفت :"برای کاکا آرزوی موفقیت می‌کنم و امیدوارم او در رئال عنوان بهترین بازیکن جهان را کسب کند."

پایان مطلب/

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سه جام همشون تکی و گروهی عکس انداختن. عجب حالی می کنند. افتخار خیلی بزرگیه.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

بله البته همونجور که میدونید بین 15 تا 40 درصد درآمد هر باشگاهی رو اسپانسر پیراهنشون تشکیل میده ولی بارسا رایگان آرم یونیسف را میزنه تازه هر ساله که پولی هم کمک میکنه به یونیسف( سازمان حمایت از کودکان بی سرپرست) ولی ریال قراره رو شرت ورزشیش هم آرم bwin را بزنه
    بارسلونا واقعا یه باشگاه نمونه س. واسه همین چیزاس که عاشقشم. بقیه باشگاهها دنبال بیزنس و تجارت هستن اونوقت بارسا مجانی آرم یونیسف رو میزنه رو پیراهنش. در حالیکه میتونست بیشترین در آمد رو از این راه داشته باشه.

Wikipedia چه زود آپدیت شد. رکورد هزینه انتقال برای یک بازیکن شکسته شد.

کاکا از میلان با هزینه 56 میلیون پوند انگلیس معادل 65 میلیون یورو به جمع 6 تایی ها پیوست.

هر چند رکوردهای قبلی هم متعلق به خود رئال بود. 46 میلیون پوند برای زیدان و 37 میلیون پوند برای فیگو.

امروز اخبار اعلام کرد که رونالدو رو هم خریدن اونم چه قدر ؟ 94 میلیون یورو.... واقعا این رئال در دور ریختن پول استعداد خاصی داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •