تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 394 از 949 اولاول ... 294344384390391392393394395396397398404444494894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,931 به 3,940 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

مودم خوبیه ولی میگن وای فایش ضعیفه فقط

عجب... از کی تا حالا یکی از تامین کننده های اصلی اینترنت ایران و طراح و مجری شبکه های بانکی و درگاه های پرداخت POS کشوری باید تعطیل کنه؟!
    پارس آنلاین به لطف سپاهی بودنشه که تا بحال پا برجا مونده. وگرنه همون موقع که لایزر رو منحل کردن و کاربراش رو بین آسیاتک و فن آوا تقسیم کردن پارس آنلاین باید جمع میشد!

خدا کنه
    والا ما ترجیح میدیم به جای این که امید به 40 گیگ سرعت بالا و بعدش سرعت پایین سر کنیم، تا پایان زمان سرویس سرعت یکنواخت قراردادی رو بدون دنگ و فنگ و مشکل داشته باشیم. یکی از خوبی های فن آوا اینه که هیچ وقت لقمه بزرگتر از دهنش بر نمیداره (پارس آنلاین) و مثل طبل تو خالی پر سر و صدا نیست (آسیاتک و شاتل). در حد توانش خدمات میده ولی همون خدمات رو به نحو احسنت ارائه میده. ماشالله

تا به حال کسی ماجراهای پس از محدودیت رو ندیده! چون اصلا فرصت نمیشه از محدودیت بگذری!!! برای من که 512 نامحدود داشتم 170 گیگ محدودیت بود که محاسبه کردم 21 روز پشت سر دانلود داشتم 130 گیگ دانلود داشتم!!!

من D- Link 2730 U (مشکی) دارم. در مدل های 2730 و 2750 سری U1 بهتره. هم رنگش قشنگه (سفیده) هم مشکلات کمتری بابت خرابی و ایرادهای تراشه اصلیش گزارش شده.

پیشنهاد من TP- Link 8968 V3.0 هست. واقعا نسبت به قیمتش امکانات فوق العاده ای داره. از اون جالب تر اینه که اینترنت همراه رو با دانگل USB می تونی به مودم بزنی! امکان تقسیم پهنای باند بین کاربران وصل شده به مودم رو هم داره (اینو بچه هایی که داشتن گفتن خودم ندارم که تستش کنم)

ولی 2730uمشکی چیپستش برودکام آمریکاییه در صورتی که 2730u/1 چیپست ریلتک تایوانی هستش مشکیش خیلی خوبه ولی برا من الان ضعیف شده و snr رو کم نشون میده ولی هیچ مشکلی نداره فقط snr واقعی رو بهم نشون نمیده با سفیدش هم کار کردم زیاد نرم افزارش جالب نبود مثل مشکیش اصلا از سفیدش خوشم نیومد

8968 هم مودم خوبیه حتی قابلیت محدود سازی سرعت هم داره ولی میگن هنگ میکنه

من مدلی که میخوام بخرم اینه :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مودم باحالیه، فقط USB Sharing نداره که اونم لازمم نمیشه؛ اوکیه که ؟؟
    بله مودم خوبیه البته الان 2730uمشکی هم دوباره اومده که تعدادشون محدوده چون سفارش مصر هستند ولی 2740u الان سفارش ایرانه

همون 2730 هست که دو آنتنش کردن! مودم خوبیه. من که از 2730 راضیم. ولی اگر بتونی تا 120 خرج کنی پیشنهاد من TP- Link 8968 v3.0 هست (تاکید میکنم ورژن 3 اش رو چون تراشه اش جدید شده و گرمای تولیدیش کمتر). امکانات بی نظیری داره. USB Sharing هم بیشتر به درد انتقال یه اطلاعات از منبع خاص (فلش یا هارد) بین چند سیستم، اشتراک پرینتر و اشتراک اینترنت سیمکارت هست. در کل با توجه به نیاز باید خرید کرد. اگر واقعا میبینی نیازت با همین 2740 رفع میشه شک نکن و همینو بخر

همین دو سه روز پیش که مرکز مخابراتی ما که تعمیر داشت، علاوه بر پیامک تماس تلفنی هم گرفتن با من. خیلی عزت و احترام گذاشت. اینقدر گفت شرمنده هستیم و ببخشید و اینا من خیس عرق شدم!!! واقعا خیلی مودب و خوبن دمشون گرم
    ما که 4 روز نتمون کلا قطع بود وقتی زنگ میزدیم پشتیبانی با بیحوصلگی میگفت معلوم نیست کی وصل بشه

والا من اول هدفم خرید مدل 2750 بود؛ همون که USB Sharing هم داره؛

ولی بعد دیدم که این قابلیت خیلی برام کاربردی نیس؛ چون سرعت انتقلاش هم شنیدم خیلی جالب نیس؛ که البته بستگی به سرعت وایرلس سیستم هم داره

خود فن اوا که امروز با پشتیبانی مشهد صحبت کردم، میگه که برای این شرکت مودم های D-link و Zyxel خوبن ! حالا نمیدونم چرا Tp-link رو نگفت؛ چون گفتم که خودم الان Tp-link دارم

الان موندم که بالاخره کدوم برند رو انتخاب کنم
    tp-link بعضی هاش هنگ میکنه ولی d-link مطمئنه 2750u/1هم فلش میخوره وای فایش هم حرف نداره یه محله رو جواب میده 2750uمشکی هم که اصلا نیست
    Last edited by farshad0123; 16-09-2014 at 03:29.

2. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من امروز ثبت نام کردم. سرویس ۲ مگ. ولی به مسوول فروش میگم ۲ مگ رو روی چند میبندین، میگه روی ۴! درسته؟ یعنی فن آوا سرعت بالاتر از ۴ مگ نمیده؟!

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من امروز ثبت نام کردم. سرویس ۲ مگ. ولی به مسوول فروش میگم ۲ مگ رو روی چند میبندین، میگه روی ۴! درسته؟ یعنی فن آوا سرعت بالاتر از ۴ مگ نمیده؟!
    چرا دوست عزیز؛

اگه خطتون جواب بده، و خودتون هم بهشون بگین، براتون بیشتر از اینم امکان داره که ببندن؛

5. 2 کاربر از S M Λ S Ħ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

tp-link بعضی هاش هنگ میکنه ولی d-link مطمئنه 2750u/1هم فلش میخوره وای فایش هم حرف نداره یه محله رو جواب میده 2750uمشکی هم که اصلا نیست
    دی لینک رو خودم قبول دارم. تی پی ها کدوماش هنگ میکنن؟ همین 8968 ؟! مطمئنی ورژن 1 یا 2 نیست؟ آخه ورژن 3 جدیده و خودش گفته همه مشکلات قبلی (از جمله گرم شدن) حل شده.
    درباره مدل های U1 و U سری 2730 و 2750 توی تاپیک قدیمی مشاوره مودم وایرلس کلی بحث شد. گفتن که مدل های U که مشکی هستن با این که چیپشون برودکام هست، ولی نقص دارن و گزارش مشکل و خرابی زیاد داشتن. برعکس مدل U1 که سفید رنگه با این که تراشش تایوانی هست کارش خیلی خوبه و گزارش خرابی کمتر داشته. خداییش سفیدش خیلی خوشگله! من که عاشقش شدم و این مشکیه دلمو زد!
    اینم بگم که من دو بار D-Link 2730 U که مشکی رنگه رو خریدم و هر دو بار هم ازش راضی بودم. واقعا عالی بوده و هست.

مبارکه
    اگر خطت بکشه تا 10 مگ جا داره ببندن برات

7. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دی لینک رو خودم قبول دارم. تی پی ها کدوماش هنگ میکنن؟ همین 8968 ؟! مطمئنی ورژن 1 یا 2 نیست؟ آخه ورژن 3 جدیده و خودش گفته همه مشکلات قبلی (از جمله گرم شدن) حل شده.
    درباره مدل های U1 و U سری 2730 و 2750 توی تاپیک قدیمی مشاوره مودم وایرلس کلی بحث شد. گفتن که مدل های U که مشکی هستن با این که چیپشون برودکام هست، ولی نقص دارن و گزارش مشکل و خرابی زیاد داشتن. برعکس مدل U1 که سفید رنگه با این که تراشش تایوانی هست کارش خیلی خوبه و گزارش خرابی کمتر داشته. خداییش سفیدش خیلی خوشگله! من که عاشقش شدم و این مشکیه دلمو زد!
    اینم بگم که من دو بار D-Link 2730 U که مشکی رنگه رو خریدم و هر دو بار هم ازش راضی بودم. واقعا عالی بوده و هست.
    نمیدونم والا میگن tp-linkشانسیه میگن بعضی هاشون هنگ میکنن آشناهامون هم داشتن راضی نبودن
    اگر چند روز با U1 کار کنی اونوقت قدر 2730uمشکی رو میدونی U1 اصلا نرم افزار خوبی نداره البته من با 2750U/1 سفید کار کردم و نتونستم حتی باهاش ipرو عوض کنم و حتما باید مودمو خاموش/روشن میکردم در صورتی که با 2730uمشکی راحت با 3کلیک تو 4-5ثانیه ipعوض میکنم
    Last edited by farshad0123; 16-09-2014 at 15:36.

9. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان سرویس 512 نامحدود روزانه چند دانلود میده تقریبا ؟ پینگ روزانه چطوره ؟ شبا که افزایش زیاد پینگ نداره که ؟!
    تهران مرکز سعادتمند

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان سرویس 512 نامحدود روزانه چند دانلود میده تقریبا ؟ پینگ روزانه چطوره ؟ شبا که افزایش زیاد پینگ نداره که ؟!
    تهران مرکز سعادتمند
    تقریبا طوی تمام ساعات روز با 512 نامحدود میتونی بین 50 تا نزدیک 70 دانلود کنی؛

پینگ هم پایین هست؛ پینگ امروز صبحم 44 بود

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خوشبختانه بعد از خروج از مخابرات الان دو ماهه که دارم طعم اینترنت حالا پر سرعت که هیچی اما بدون دغدغه رو میچشم .

خداییش خیلی از خدمات فن اوا راضی بودم . باورم نمیشه دو سال الکی توی اون مخابرات خراب شده موندم . بعد از این چند سال که مشتریشون بودم خیلی راحت شبانه رو حذف کردن . احترام به مشتری ندارن که هیچ دزد هم تشریف دارن .

تهران مرکز سعادتمند
    حدود همون 50 تا 70 به طور ثابت . پینگ هم از 4.2.2.4 واسه من بین 150 تا 200 میچرخه و واسه گوگل هم تقریبا 100 . افزایش پینگ من ندیدم شبا . کلا از هیچ جایی ندیدم تا حالا سرویس نامحدود شبهاش یا کاهش سرعت داشته باشه یا کاهش پینگ .

13. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه l36320's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

این حداقل تراقیک ماهیانه که برای سرویس های نامحدود ذکر شده یعنی چی؟

مثلا برای 512 نامحدود زده 20250 مگابایت !

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این حداقل تراقیک ماهیانه که برای سرویس های نامحدود ذکر شده یعنی چی؟

مثلا برای 512 نامحدود زده 20250 مگابایت !

اونا الکیه..

سرویس های سایت به گفته خودشون اپدیت نیس

شما نامحدود بگیری، واقعا نامحدوده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •