منم دقیقا نظرم رو این بود که عمرش زیاد نیست،اما مثل اینکه این مدل های جدیدش کمتر مشکل 3 چراغ شدن رو دارن!یکی از برتری های Ps3 هم نسبت به 360 طول عمر زیادش هست در مقایسه با 360 .
منم دقیقا نظرم رو این بود که عمرش زیاد نیست،اما مثل اینکه این مدل های جدیدش کمتر مشکل 3 چراغ شدن رو دارن!یکی از برتری های Ps3 هم نسبت به 360 طول عمر زیادش هست در مقایسه با 360 .
یکی از دلایل منهدم شدن Xbobx نفرین کردن صاحب بازی هاست!
بله درصد خرابیش تا جایی که من میدون خیلی کمتر از xbobx،راجع مقدار زمان روشن بودن دستگاهم من چیزی نمیدونم!
منظورم امسال بود که شما... 250 گيگ چند؟
خوب اگه ميخواي ارزون بخري بايد تو سه ماهه پاييز بگير چون كسي زياد سراغ بازي نميره---قيمتش هم تقريبا 350 تومن هست---اما به نظر من اون موقع هم زياد تفاوت قيمت نداره---هر چه زودتر بگيري بهتره---يه دليلش اينه كه هر چي بيشتر از عمر كنسول ميگذره شركتها يه چيزايي از دستگاه كم ميكنن و از كيفيت اصليش پايين مياد---همون طور كه الان ديگه 80 گيگ توليد نميشه---
من 2 هفته پیش 120 گرفتم 370
اون موقع 250 تقریبا 390 بود
اختلافشون نزدیک 20-15 تومنه همیشه
کلا امسال 120 قیمتش 370 بود،تازه کم شده قیمتش.
الان فک نکنم قیمتی از این کمتر پیدا کنید،خود مغازه دارا هم میگن حتما تابستون گرون تر میشه
توی برد جاسپر 0 شده .
متاسفانه مایکروسافت برای کم کردن هزینه سری اول رو خیلی بی کیفیت تولید کرده بود ، ولی الان که به میمنت وجود کشور دوست برادر و عزیز چین ! همه چیز ارزون شده ، هزینه کارگر هم کمتر شده و در کل میشه جنس رو با هزینه کمتری تولید کرد .
من که خودم شدیدا منتظرم این 360 اسلیم بیاد با کینکت ، کلی صفا کنیم .
Ps Move رو هم خیلی دوست دارم تست کنم ، فکر کنم بیشتر از Wii حال بده .![]()
اين كدوم مدله؟؟؟؟؟تا حالا كسي اينو ديده تو مغازه ها؟؟؟؟؟؟
Sony PS3 Slim Entering Production Stage
---------- Post added at 02:21 AM ---------- Previous post was at 02:20 AM ----------
چه جالبه!!!!!!!!!!
اين يه اطلاعات مختصر=
Word has it that the Sony PS3 Slim will enter production stage sometime next month with a same month delivery date. This could coincide with an August price cut for the vanilla PS3 if the PS3 Slim proved to be true. Sadly, tehre is no official confirmation from Sony. Stay tuned for more updates.
این فکر نکنم واقعی باشه !
قیافش شده مثل توستر !!!![]()
شايد هم قرار بوده اسليم اول اين شكلي باشه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)