تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 394 از 542 اولاول ... 294344384390391392393394395396397398404444494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,931 به 3,940 از 5419

نام تاپيک: كلوپ ا N95 ا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض Gps n-95

سلام خسته نباشین . Gps تو v-30 نصب نمیشه ..چند بارم فلش زدم با زبانهای مختلف بازم کار نکرده چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خسته نباشین . Gps تو v-30 نصب نمیشه ..چند بارم فلش زدم با زبانهای مختلف بازم کار نکرده چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟
    عزیز دلم GPS نصب شدنی نیست.وصل شدنیه.میری تو GPS Data میزنی Satellite Info صبر میکنی تا مستطیلاش تو پر شن.حد اقل 3 تا میخواد تا وصل شه.ممکنه مقدار خیلی زیادی طول بکشه(تا 15 دقیقه) ولی بالاخره وصل میشه.صبر داشته باش...صبر داشته باش...صبر داشته باش...

3. 3 کاربر از Arshia001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض چرا؟

ممکنه مقدار خیلی زیادی طول بکشه(تا 15 دقیقه) ولی بالاخره وصل میشه.صبر داشته باش...صبر داشته باش...صبر داشته باش...
    دقیقا همین طوره که شما فرمودید

ولی آخه چرا این طوری شده؟!!!!!! قبلا تو فریمور 20 خیلی معطل میشدیم 40 تا 45 ثانیه بود ولی الان من تو فضای آزاد با درب کشویی باز و بدون حرکت باید تقریبا 3.30 تا 4 دقیقه صبر کنم تا کانکت بشه

ولی تو ان 82 همون جا و با همون وضعیت خیلی طول بکشه 30 ثانیه اونم نه 27 ثانیه حد اکثر

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

دقیقا همین طوره که شما فرمودید

ولی آخه چرا این طوری شده؟!!!!!! قبلا تو فریمور 20 خیلی معطل میشدیم 40 تا 45 ثانیه بود ولی الان من تو فضای آزاد با درب کشویی باز و بدون حرکت باید تقریبا 3.30 تا 4 دقیقه صبر کنم تا کانکت بشه

ولی تو ان 82 همون جا و با همون وضعیت خیلی طول بکشه 30 ثانیه اونم نه 27 ثانیه حد اکثر
    شايد با يه مستر ريست بهتر شه و ايراد نرم افزاري داشته باشه...

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

شايد با يه مستر ريست بهتر شه و ايراد نرم افزاري داشته باشه
    هر بلایی که بگی سرش اوردم از مستر ریست تا نصب دوباره اسمارت کام یا گارمین ولی افاقه نکرد

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض پشنهاد

سلام به توموم دوستانی که هنوز به طور کلی مشکل باطری شون حل نشده!!!!!!
    یه پیشنهاد برای افزایش کارکرد باطری دارم

یه نرم افزاره به نام JBak TaskManدانلود کنید و نصب کنید

(((باید بگم وقتی به طور عادی از برنامه ای خارج میشید اون برنامه کاملا بسته نمیشه بلکه در رم باز میمونه ))))

این نرم افزار بعد از اینکه از توی گالری بیرون اومدید یا از دفترچه ثبت تماس یا از دفتر چه تلفن یا ازبرخی دیگر نرم افزار ها بیرون میاید میتونه به طور کلی اون رو از رم گوشی بیرون ببره و این باعث میشه بدون علت برنامه در پس زمینه گوشی در حال اجرا نباشهو در نتیجه شارژبیشتری خواهید داشت
    فقط یه توضیح بدم کهبا پایین نگه داشتن دکمه منو به جای تسک بار گوشی این برنامه لود میشه همون جا دکمه سبز گوشیتون رو بزنید برنامه های مخفی لود میشن حالا به بقیه برنامه ها دست نزنید فقط اون نرم افزار ها رو که باز هستند با زدن دکمه Cببندید همین!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام به توموم دوستانی که هنوز به طور کلی مشکل باطری شون حل نشده!!!!!!
    یه پیشنهاد برای افزایش کارکرد باطری دارم

یه نرم افزاره به نام JBak TaskManدانلود کنید و نصب کنید

(((باید بگم وقتی به طور عادی از برنامه ای خارج میشید اون برنامه کاملا بسته نمیشه بلکه در رم باز میمونه ))))

این نرم افزار بعد از اینکه از توی گالری بیرون اومدید یا از دفترچه ثبت تماس یا از دفتر چه تلفن یا ازبرخی دیگر نرم افزار ها بیرون میاید میتونه به طور کلی اون رو از رم گوشی بیرون ببره و این باعث میشه بدون علت برنامه در پس زمینه گوشی در حال اجرا نباشهو در نتیجه شارژبیشتری خواهید داشت
    فقط یه توضیح بدم کهبا پایین نگه داشتن دکمه منو به جای تسک بار گوشی این برنامه لود میشه همون جا دکمه سبز گوشیتون رو بزنید برنامه های مخفی لود میشن حالا به بقیه برنامه ها دست نزنید فقط اون نرم افزار ها رو که باز هستند با زدن دکمه Cببندید همین!!!!
    کاملا" درسته ..... log هم همینطوره .... مثل gallery و دفترچه تلفن .....

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

میشه لینک این Jbak Taskman رو بذارید؟

راستی
    چطور میشه کاری کرد که فایل های خصوصیمون کاملا مخفی باشند؟پسورد نها!مخفی باشن!طوری که گوشی دست یه کار بلد هم بیوفته نتونه باهاش کار کنه...

ممنون

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

میشه لینک این Jbak Taskman رو بذارید؟

راستی
    چطور میشه کاری کرد که فایل های خصوصیمون کاملا مخفی باشند؟پسورد نها!مخفی باشن!طوری که گوشی دست یه کار بلد هم بیوفته نتونه باهاش کار کنه...

ممنون
    اولین پست صفحه ی دوم این تاپیک جدیدترین ورژنش هست :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    میشه با X-plore اونا مخفی یا همون hidden کرد ......

11. این کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان .کسی میتونه درموردمحتویات پوشههای موجود درپوشه privateمثلا نقشه یا سیوهای بازی یا صفحات وب سیو شده و ...اطلاعاتی بده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •