سلام خسته نباشین . Gps تو v-30 نصب نمیشه ..چند بارم فلش زدم با زبانهای مختلف بازم کار نکرده چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟![]()
سلام خسته نباشین . Gps تو v-30 نصب نمیشه ..چند بارم فلش زدم با زبانهای مختلف بازم کار نکرده چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟![]()
عزیز دلم GPS نصب شدنی نیست.وصل شدنیه.میری تو GPS Data میزنی Satellite Info صبر میکنی تا مستطیلاش تو پر شن.حد اقل 3 تا میخواد تا وصل شه.ممکنه مقدار خیلی زیادی طول بکشه(تا 15 دقیقه) ولی بالاخره وصل میشه.صبر داشته باش...صبر داشته باش...صبر داشته باش...![]()
دقیقا همین طوره که شما فرمودیدممکنه مقدار خیلی زیادی طول بکشه(تا 15 دقیقه) ولی بالاخره وصل میشه.صبر داشته باش...صبر داشته باش...صبر داشته باش...![]()
ولی آخه چرا این طوری شده؟!!!!!! قبلا تو فریمور 20 خیلی معطل میشدیم 40 تا 45 ثانیه بود ولی الان من تو فضای آزاد با درب کشویی باز و بدون حرکت باید تقریبا 3.30 تا 4 دقیقه صبر کنم تا کانکت بشه
ولی تو ان 82 همون جا و با همون وضعیت خیلی طول بکشه 30 ثانیه اونم نه 27 ثانیه حد اکثر
شايد با يه مستر ريست بهتر شه و ايراد نرم افزاري داشته باشه...![]()
هر بلایی که بگی سرش اوردم از مستر ریست تا نصب دوباره اسمارت کام یا گارمین ولی افاقه نکردشايد با يه مستر ريست بهتر شه و ايراد نرم افزاري داشته باشه
سلام به توموم دوستانی که هنوز به طور کلی مشکل باطری شون حل نشده!!!!!!
یه پیشنهاد برای افزایش کارکرد باطری دارم
یه نرم افزاره به نام JBak TaskManدانلود کنید و نصب کنید
(((باید بگم وقتی به طور عادی از برنامه ای خارج میشید اون برنامه کاملا بسته نمیشه بلکه در رم باز میمونه ))))
این نرم افزار بعد از اینکه از توی گالری بیرون اومدید یا از دفترچه ثبت تماس یا از دفتر چه تلفن یا ازبرخی دیگر نرم افزار ها بیرون میاید میتونه به طور کلی اون رو از رم گوشی بیرون ببره و این باعث میشه بدون علت برنامه در پس زمینه گوشی در حال اجرا نباشهو در نتیجه شارژبیشتری خواهید داشت
فقط یه توضیح بدم کهبا پایین نگه داشتن دکمه منو به جای تسک بار گوشی این برنامه لود میشه همون جا دکمه سبز گوشیتون رو بزنید برنامه های مخفی لود میشن حالا به بقیه برنامه ها دست نزنید فقط اون نرم افزار ها رو که باز هستند با زدن دکمه Cببندید همین!!!!
کاملا" درسته ..... log هم همینطوره .... مثل gallery و دفترچه تلفن .....
میشه لینک این Jbak Taskman رو بذارید؟
راستی
چطور میشه کاری کرد که فایل های خصوصیمون کاملا مخفی باشند؟پسورد نها!مخفی باشن!طوری که گوشی دست یه کار بلد هم بیوفته نتونه باهاش کار کنه...
ممنون
اولین پست صفحه ی دوم این تاپیک جدیدترین ورژنش هست :
-----------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه با X-plore اونا مخفی یا همون hidden کرد ......
سلام دوستان .کسی میتونه درموردمحتویات پوشههای موجود درپوشه privateمثلا نقشه یا سیوهای بازی یا صفحات وب سیو شده و ...اطلاعاتی بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)