سلام دوست من
از اونجايي كه با اين پيغام قبلا در اجراي بازيها مواجه شدم به نظرم مياد كركي كه شما براي بازيتون استفاده ميكنيد ناقص هست.
از يه كرك ديگه استفاده كنيد
يا علي
سلام دوست من
از اونجايي كه با اين پيغام قبلا در اجراي بازيها مواجه شدم به نظرم مياد كركي كه شما براي بازيتون استفاده ميكنيد ناقص هست.
از يه كرك ديگه استفاده كنيد
يا علي
تنها مشکله سم اینه که بازی باید ری پر بشه.کرک مخصوص کرک ارور میده.
سم جان ری پر کن بازی رو ببین
در ضمن برای این که از شره این ارور خلاص شین من این کار را با یک بازی قبلا تجربه کردم که با نصب کرک مشکل حل میشه.
یا ران بازی رو از اونجایی که ریختین کپی کنین جای دیگه و سپس دوباره در همون جای اولی پیست کنین تا پیغام این بیاد که شما میخوایید دو برنامه هم نام در یکی مکان باشه که بکنیندش یس!!
سلام
من بازی ژنرال 1 رو دارم. وقتی توی بازی میرم میزنمsoloplay بعدش یکیش رو انتخاب می کنم. یک صفحه میاد که گزینه میده
1.normal
2.hard
3.bruatal
وقتی اولی رو می زنم میرم تا بازی کنم ولی وقتی دومی و سومی رو می زنم یک پیغام می ده در رابطه با سیدی و من هم سیدی رو می زارم(هم سیدی 1 رو گذاشتم و هم سیدی 2 رو)و بعد می زنم ok ولی هیچ اتفاقی نمیفته؟؟؟مشکل چیه؟؟![]()
سلام
من بازی virtua tennis3 رو خریدم و یارو گفت که گرافیک 256 می خوره.
اما با این که گرافیکم 256 است این بازی رو نمی تونم خوب اجرا کنم . توی منوها خوبه اما وارد بازی که میشه تیک تیکی میشه .
چکار کنم ؟
چطوری بازی رو درست اجرا کنم ؟
برنامه ای هست که گرافیک رو پایین بیارم ؟
my graphic card : geforce fx 5200
خوبه.شما هم که گرافیکت مثل منه.توی اکثر بازیها توی قسمت آپشن توی ویدئو(یا گرافیک)میتونی رزولیشن بازی رو بیاری پایین.این جوری بازی روانتر اجرا میشه.
دوست عزیز کارت گرافیک شما برای این بازی خیلی کمه ! من با 7300GS هم بعضی وقت ها باز گیر میکنه ! همین کاری که بردیا عزیز گفتند انجام بده . اگه نشد ، باید به فکر یه ارتقای کارت گرافیک باشی .سلام
من بازی virtua tennis3 رو خریدم و یارو گفت که گرافیک 256 می خوره.
اما با این که گرافیکم 256 است این بازی رو نمی تونم خوب اجرا کنم . توی منوها خوبه اما وارد بازی که میشه تیک تیکی میشه .
چکار کنم ؟
چطوری بازی رو درست اجرا کنم ؟
برنامه ای هست که گرافیک رو پایین بیارم ؟
my graphic card : geforce fx 5200
دوست عزیز شما قبل از اینکه بازی رو اجرا کنی ، سیدی 1 رو بزار بعد امتحان کن . اگه جواب نداد ، یه Image از سیدی بازی بگیر ( با برنامه ی Alcohol 120% ) و با برنامه ی Daemon Tools اون Image رو Mount کن و یه بار دیگه امتحان کن .سلام
من بازی ژنرال 1 رو دارم. وقتی توی بازی میرم میزنمsoloplay بعدش یکیش رو انتخاب می کنم. یک صفحه میاد که گزینه میده
1.normal
2.hard
3.bruatal
وقتی اولی رو می زنم میرم تا بازی کنم ولی وقتی دومی و سومی رو می زنم یک پیغام می ده در رابطه با سیدی و من هم سیدی رو می زارم(هم سیدی 1 رو گذاشتم و هم سیدی 2 رو)و بعد می زنم ok ولی هیچ اتفاقی نمیفته؟؟؟مشکل چیه؟؟
ري پر كن يعني چه؟
آقا یکی به من کمک کنه(در مورد residentevil4).من تا اون قسمتی که باید بری تو کابین و با غول کرم بجنگی و کابین ها رو جدا کنی مشکلی ندارم(اونجا که بهت 30 ثانیه فرصت میده).ولی بعدش که با طناب میپره و دوباره غوله بهش حمله ور میشه،وقتی دمو تموم میشه لئون تو صحنه نیست،فقط غوله رو نشون میده که هی چپ و راست میره.کیبرد هم کار نمیکنه.تو رو خدا کمکم کنید که دارم دیوونه میشم.
راستی وقتی لئون میاد با بیسیم صحبت کنه بازی error میده،واسه همین زود دکمه Esc رو میزنم تا بازی رو ادامه بده.مشکل این چی هست؟
![]()
فکر میکنم این بازی تاپیک مخصوص به خودش داشته باشه!!!!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)