سلام
دوستان داستان این پروژه کسر خدمت چیه که به دانشجویان ارشد میدن
کسی از دوستان رفته سراغش یخورده اطلاعات بده به ما
-----
مورد دوم اینکه با طرح جدید کسر خدمت 7-8ماه جبهه ای چند ماه کسر میشه ؟
دوستان داستان این پروژه کسر خدمت چیه که به دانشجویان ارشد میدن
کسی از دوستان رفته سراغش یخورده اطلاعات بده به ما
-----
مورد دوم اینکه با طرح جدید کسر خدمت 7-8ماه جبهه ای چند ماه کسر میشه ؟
دوستان کسایی که امریه شون مثلا تو استانداری بوده و دوران آموزشیو توی ارتش گذروندن یه کارت بانک سپه از ارتش داشتن که به اندازه ی 14 ماه ماهیانه حقوقی را علاوه بر حقوق بانک ملی که مال استانداری بوده واریز میکردن که من اون حقوق بانک سپه که مال ارتش بود را کامل برداشت کردم سؤالم اینجاست که الان برای تسویه حساب در ارتش باید حقوق این 14 ماهه بانک سپه ارتش بازگردانده شود؟؟؟؟![]()
سلام...
حقوق امریه دار ها مثل خود کارکنان سازمان امریه دهنده نیست؟ مثلا برای انرژی اتمی....حدودا چقدر میدن برای امریه ها؟
ممنون میشم اینو توضیح بدین.
آقا مرکز آموزشی شهید چمران کرج نیرو انتظامی اطلاعاتی دربارش دارید بگید ممنون
من ساکن کرج هستم اینجا افتادم
بله
چون شما امريه استانداري بودين حقوق را از انجا مى گرفتين پس طبيعتا ارتش نبايد براى شما واريز مى كرده در هنگام تسويه اگر بفهمند بايد كل مبلغ را بر گردانيد
سلام دوستان، خسته نباشید
یه سوال تخصصی داشتم
اگر برادر بزرگتر خانواده 25 سال سن داشته باشه و خدمت سربازی هم رفته باشه
در صورتی که دو برادر باشن، و برادر کوچکتر 19 سالش باشه و دانشجو باشه، اگر پدر و مادر طلاق بگیرن، برادر کوچکتر میتونه معافیت کفالت بگیره؟ یا به خاطر برادر بزرگتره نمیشه؟
چه راهی داره این قضیه؟ برادر بزرگتره ازدواج کنه و بره یه خونه دیگه، برادر کوچکتر میتونه معافیت بگیره؟
خیلی ممنون میشم اگه کسی جوابشو بدونه
خير نمى توانيد حتى اگر برادر شما ازدواج كند و در شهر ديگرى ساكن باشد معافيت كفالت نمى دهند به فرض هم كه اگر شما تك پسر مى بوديد بايد ٣٠ ماه از طلاق گذشته باشد
سلام دوستان کسی خبر داره دوره تکمیلی تو سال جدید قبوله یا نه؟
دوستان سوال دارم اگه بعد از آموزشی تقسیم شدم بعد چند هفته ایست خدمت بزنم برا درس برم بیام بعد درس درخواست اعزام بدم دوباره همون پادگان میفتم یا شرایط کلا عوض میشه؟؟؟
دوستان کسی نبود اطلاعاتی داشته باشه در این موارد
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)