این چه وضعی شده تو بعضی سایتها عکسها نصفه باز میشن . مثلا الان میخواستم تو یه سایت ثبت نام کنم کد کپچا رو نمیتونستم ببینم!! مال شمام همینطوری شده؟
البته فکر کنم مشکل سراسریه درسته؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این چه وضعی شده تو بعضی سایتها عکسها نصفه باز میشن . مثلا الان میخواستم تو یه سایت ثبت نام کنم کد کپچا رو نمیتونستم ببینم!! مال شمام همینطوری شده؟
البته فکر کنم مشکل سراسریه درسته؟
من که بعید میدونم ! من اون موقع که 512 داشتم ، البته اکو ، سرعت دانلودم 250 بود . یعنی دو مگ میبندن . مدرک که فقط کارت دانشجویی از من خواستن .
حالا میخوای تماس بگیر با شرکت ، ببین شاید این کار رو در ازای دریافت مبلغی برات انجام بدن .
نه دوست عزیز ... من که مشکل ندارم ( سرویسم Art 1 هست ) . در هر دو صورت ، یعنی چه با پ ر و ک س ی و چه بدون اون ، هیچ مشکلی ندارم . میخوای یه بار کوکی ها و History رو پاک کن ببین مشکلت حل میشه یا نه .
من 128 دارم سرعت دانلودم نهایتا تا 280 میره ولی شبانش خیلی کمه بین 40 تا 60 بازی میکنه واسه این میگم اگه تاثییر میزاره اقدام کنم![]()
خوب این یه منطق ساده داره ! طول روز سرویس شما رو بالا میبندن که سریع تر دانلود کنی و حجم بخری . اگه شبا بین 40 تا 60 سرعت دانلودته ، خوش شانسی ! من با 512 این سرعت رو داشتم !![]()
دوسته عزیز با اینترنت 128 کیلوی میخای چقد دانلود کنی همون 40 50 هم که بهت میدن خدا رو شکر کن اگر خواهان سرعت بیشتر در شبانه هستی سرویس 128 رو بکن 1 مگ یا 2 مگ اونوقت شبانت میشه 100 120 نه اینکه با 128 شبا بخای 500 تا دانلود کنی ضرر میکنی![]()
یک سوال ارت 1 19 هزار تومنه؟سرعت دانلودش چنده؟
هوس کردم بیام شاتل![]()
هزینه ماهیانش با مالیات بر ارزش افزوده و عوارض شهرداری ، میشه 29400 تومان . سرعت دانلود هم روی 80 - 90 هست که گاهی تا 100 - 110 هم میاد بالا .
شبا حدود 40 میشه . من اکو 512 بودم ، 3 -4 روزی میشه که این سرویس رو گرفتم . امیدوارم همین طور بمونه ...
سلام
اما این طوری که تو تاپیک گفتند. موقت هست.
یعنی بعد از چند گیگ دانلود . کم میشه سرعت و یک سطح میائید پائین تر
خوشبختانه شاتل تو منطقه ما بیم نداره یعنی پورت نداره![]()
هم اکنون 61 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 61 مهمان)