سلام
بود و نبود ارتش 7 ماه
تیپ 364 پیاده مهاباد
کی تموم میشه !!![]()
سلام
بود و نبود ارتش 7 ماه
تیپ 364 پیاده مهاباد
کی تموم میشه !!![]()
معمولا از دو هفته قبل از اعزام
درواقع باید دوسال سربازیو بگی اتلاف وقت،چون واقعا اون دوسال رو باید هدر رفته فرض کنی،من الان از تو یگان دارم میام اینجا پیام میدم ،واقعا خدمت فقط وقت تلف کردنه و دیگه هیچ،هشت سال کارگری بخدا بهترشه،لااقل هر ماه حداقل ۶۰۰میدن نه ۱۳۵ت
سلام دوستان.من19خرداد اعزامم البته بخاطر تعطیلی افتاده20!ولی خب من معاف از رزم هستم با مدرک دیپلم!البته معاف از رزمم و انتظار داشتم بیوفتم ارتش ولی با خوش شانسی و بدون سابقه بسیج و پارتی افتادم سپاهالان من برا اموزشی افتادم پادگان ولیعصر شهر آباده!چجور جایی هس؟با اینک معاف از رزمم اذیت میکنن؟اگ اطلاعات خاصی در مورد پادگان دارین بگین لطفا!منتظر جوابم بچه ها
سلام دوستان من اعزامی یک اسفند 95 بودم و تو تیپ 181 اسلام آباد افتادم و الان انتقالی گرفتم اومدم شهر خودم (تیپ 192 اهواز) به نظرتون بهترین جا تو تیپ کجاست منظورم بتونم روزبرگی بشم یعنی تایم اداری باشم اگه کسی می دونه لطفا کمکم کنه باتشکر
عقیدتی ، فاوا، آماد، رکن 1 تیپ
همیشه اینا بهترین هستن توی تیپ آ
سلام دوستان.بنده اعزامی 19 فروردین هستم تو قرارگاه خاتم الانبیاء آجا(پدافند هوایی) هفته آینده آموزشیم تموم میشه آیا راهی وجود داره(بند پ) که یگانم بعد آموزش نیروی زمینی بشه؟اگه امکان چنین چیزی هس باید از الان اقدام کنم یا بعد اینکه یگانم مشخص شد بعد 20 روز خدمت تو یگان انتقالی بگیرم واسه نیروی زمینی؟
آها ممنون ..بعد بازرسی چی بازم روز برگی هستم یا ن البته من تو تیپ آشنا دارم معاون آجودانی
بازرسی معمولا بهترین یگان تو هر پادگانه، رفیقم افتاد یگان بازرسی تیپ92 و روزبرگ شد. پسر داییم هم یگان مهندسی همین تیپ 92 بود و اونم روزبرگ بود
آها پس خوبه ....بازرسی ،عقیدتی و بقیه البته من گروهبانیکم مشکلی که نیست؟
Last edited by ebrahim1396; 02-06-2017 at 16:39.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)