پسر خاله من 128 داره و سرعتش در روز معمولا روی 80 تا 95 هست
شب ها هم 20 میشه
منطقه رجایی شهر بلوار انقلاب
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پسر خاله من 128 داره و سرعتش در روز معمولا روی 80 تا 95 هست
شب ها هم 20 میشه
منطقه رجایی شهر بلوار انقلاب
آقا ممنون ... اینجوری من همین شنبه اقدام میکنم برای سرویس Art 1 . ارزش داره انصافاً ! آخه با این سرویس فعلی ، دارم 20 تومان هزینه میکنم ، فقط برای 3 گیگ ! درسته سرعتش خیلی خوبه ( یعنی با سرویس 512 من ، چیزی حدود 2 مگ بسته شده ) اما کار به 15 روز نکشیده ، ترافیک تموم میشه .
شبا که خیلی مهم نیست . بشه یه وب ساده باز کرد ، کافیه ... کارای دانلود رو طول روز انجام میدم ...
بازم ممنون دوست عزیز ...
درست من هم اکو 128 دارم تو روز 250 شب هم 60تا 70 درسته 128 ولی الان که نیگا میکونم رو 2mبسته شده
البته شما باید محدودیت رو هم در نظر بگیری.....
من 128 دارم اکو، چند ماهه که هر شب حدود یک گیگ با سرعت 60 دان میکنم و فقط محدودیتی که دادن اینه که بعد یه مدت از ساعت 1تا 3 شب سرعت 5 شد اما بعدش میاد رو همون 60.
چه حس بدی داره دانلود با اینترنت این شرکت نمیدونم چرا ولی هر بار که میزارم واسه دان البته شبا 1حس خیلی بدی که میشه گفت 1ترسی هم توشه سرتاپامو میگیره
پیش خودم همش میگم نکنه این اخرین دانلود واسه این ماه باشه .....اه اه اه
اوضای پینگ این شرکت داغون بود داغونتر شد
![]()
Last edited by Microsoft Windows; 10-12-2012 at 16:05.
دوستان من از شنبه دچار مشکلی شدم
شنبه صبح که پرداخت کردم و دورم شروع شد وقتی مودم رو روشن میکردم چراغ status بار ها چشمک میزد تا ثابت بشه
یعنی 4 بار هر بار 3 تا بعد یک دونه 8 تایی تا ثابت بشه و گاهی تا یکی دو ساعت اصلا رانژه روشن نمیشد
دیروز شده بود 2 تا 8 تایی
امروز این مشکل درست شده اما مشکل دیگه اینه که downstream و upstream ام رندم شده
یعنی شنبه شده بود 160 و 90
دیروز انواع و اقسام عدد ها رو میداد
221 و 641
بعد شد 221 و 778
امروز شده 224 و 1000
یعنی سرعت دانلودم شده 100
تنمیدونم چش شده درست بعد از پرداخت دورم اینطور شد
من 5 سالی میشه شاتل دارم و حدودا 17 ماهی میشه که با 128 برای 3321 بسته بودن یعنی 330 کیلوبایت دانلود
دوستان راهی هست که اون 26 هزار تومن رو کمتر داد؟
یعنی بخشی از اون هزینه که واسه نصب ایدیاسال در منزل کاربر هست رو من خودم انجام میدم و نیازی نیست که ایشون زحمت بکشناونو ندم
البته من قیمت دقیق رانژه و این موارد رو نیمدونم اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم بنویسه
من میخواستم این کارو کنم ، قبول نکردن . البته داستان مال 2 سال پیشه حدوداً . قبلش بهتره تماس بگیری از خودشون بپرسی . من یه بار واس دوستم کارا رو انجام دادم ، البته مشکلی که بود این بود که دوستم هزینه رانژه و نصب رو پرداخت کرده بود !
سلام میشه به پشتیبانی گفت خطمو رو 4 مگ ببندن ؟
اصلا انجام میدن ؟ مدرک میخواد؟
هم اکنون 100 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 100 مهمان)