سلام دوستان در مورد جابجایی اگه میشه برام توضیح بدید ،۴ماه خدمتم میخام از استان دیگه بیام شهر خودمون،نیرو انتظامی خدمت میکنم،یه کم در موردش راهنمایی کنین ممنون
سلام دوستان در مورد جابجایی اگه میشه برام توضیح بدید ،۴ماه خدمتم میخام از استان دیگه بیام شهر خودمون،نیرو انتظامی خدمت میکنم،یه کم در موردش راهنمایی کنین ممنون
سلام
کسر خدمت ایثارگری فقط یک بار قابل استفاده است که توسط برادر شما استفاده شده و به شما تعلق نمیگیرد....
Last edited by " M e H r D a D "; 28-05-2017 at 13:57.
داداش شما مطمئنی ؟ من چند جا پلیس +۱۰ و بنیاد ایثارگری سوال کردم گفتن شش ماه کسری به من میذن . امزوز رفتم نیرو زمینی ارتش رفته بوذن نشد سوال کنم
به نظرم بهترین کار در مورد خدمت فراره...اصلا نکنیش بهتر میصفره ...من با دو سه مریضی رفتم اونجا سینوزیت هم گرفتم یه بار دکتر نفرستادن من ساکو برداشتم رفتم.راستی اونجا همه شاخن ادم عصابش نمیرسه ینی چی تو اش خوری سنش کمه به من توالت میشوره حتی ساعت های خواب و استراحت داداش ولش گواهی نخواستیم پاسپورت هم فقط به عراق و سوریه میشه رفت تازه نمیصرفه برین پی کار خودتون برسین با 50 تومن به جایی نمیشه رسید
شما خاطرتون هست که چند ماه از سابقه جپهه پدرتون توی نامه کسر خدمت برادرتون قید شده بوده؟
تنها حالت ممکن اینه که مثلا 18 ماه از خدمت پدرتون رو برای کسر خدمت برادرتون محاسبه کرده باشن و باقیمانده اون رو شما بتونید استفاده کنید.
در غیر اینصورت کسری شامل حال شما نخواهد شد.
در هر حال شما حتما برای گرفتن کسر خدمت مراجعه کنید (ستاد نیروی نزاجا) تا از نتیجه مطمئن باشید.
Last edited by " M e H r D a D "; 29-05-2017 at 09:05.
رفیق الان بخوای هرکاری کنی میگن پایان خدمت داری؟ درس میخونی میخای استخدام بشی پایان خدمت..اگ نری میگی درس نمیخونم مغازه میزنم واسه جوازکسب بازم پایان خدمت ..:/// بالاخره باید سوخت ساخت دیگ ..
فقط یه راه داره اونم اینکه چند سال تمام شاگردیو کارگری،نمیدونم مسافرکشی کنی بعد بری پولاتو جمع کنی خدمتو کلا بخری،البته بازم معلوم نیست این طرحو نگه دارن یا نه،برا دولت که باید خوب باشه...
یه نصیحتم به تام اونایی که میخان برن خدمت یا دفترچه پر کنن،اگه اعظام شدین نیرو انتظامی،تمدید بزنین،هر چی از نیرو انتظامی بهتره،مگه اینکه پارتی کلفت تو این ارگان داشته باشین،وگرنه برا تحصیل کرده ها اصلن جای خوبی نیست
Last edited by silvermanhhh; 30-05-2017 at 13:37.
براي خريد بايد هشت سال غيبت داشته باشي...بنظرت كسي اين كارو ميكنه كه الكي هشت سال از زندگيش عقب بيفته و دوسال نره سربازي؟درسته سخته ولي واقعا ارزش نداره
من اول تیر اعزام میشم
از چه زمانی می تونم مطلع شم کجا اعزام شدم؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)