تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3937 از 4105 اولاول ... 29373437383738873927393339343935393639373938393939403941394739874037 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,361 به 39,370 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان در مورد جابجایی اگه میشه برام توضیح بدید ،۴ماه خدمتم میخام از استان دیگه بیام شهر خودمون،نیرو انتظامی خدمت میکنم،یه کم در موردش راهنمایی کنین ممنون

داره خودمونی میشه " M e H r D a D "'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    - - - - - -

پيش فرض

سلام دوستان من یه سوال داشتم اگه کسی میتونه بهم جواب بده ممنون میشم . من متولد 68 هستم که الان در حال خدمت هستم 12 ماه خدمتم مدرک تحصیلیم هم کارشناسی ارشد و درجه ستوان سوم . پدر من 28 ماه جبهه داره و تو نیروی زمینی ارتش بوده . کارت ایثارگری هم داره . من خدمتم تو سپاه هستش الان و تهران هستم . داداش من سال 88 چون اون موقع خدمت 18 ماه بوده بعد از اینکه خدمتش 8 ماه میگذره از کسری جبهه پدرم استفاده میکنه و 10 ماه کسری میگیره و خدمتش تموم میشه . میخواستم بدونم آیا به من هم کسری تعلق میگیره یا خیر و اگه تعلق میگیره چقدر هستش و باید چکار هایی انجام بدم .
    سلام
    کسر خدمت ایثارگری فقط یک بار قابل استفاده است که توسط برادر شما استفاده شده و به شما تعلق نمیگیرد....
    Last edited by " M e H r D a D "; 28-05-2017 at 13:57.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام
    کسر خدمت ایثارگری فقط یک بار قابل استفاده است که توسط برادر شما استفاده شده و به شما تعلق نمیگیرد....
    داداش شما مطمئنی ؟ من چند جا پلیس +۱۰ و بنیاد ایثارگری سوال کردم گفتن شش ماه کسری به من میذن . امزوز رفتم نیرو زمینی ارتش رفته بوذن نشد سوال کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

به نظرم بهترین کار در مورد خدمت فراره...اصلا نکنیش بهتر میصفره ...من با دو سه مریضی رفتم اونجا سینوزیت هم گرفتم یه بار دکتر نفرستادن من ساکو برداشتم رفتم.راستی اونجا همه شاخن ادم عصابش نمیرسه ینی چی تو اش خوری سنش کمه به من توالت میشوره حتی ساعت های خواب و استراحت داداش ولش گواهی نخواستیم پاسپورت هم فقط به عراق و سوریه میشه رفت تازه نمیصرفه برین پی کار خودتون برسین با 50 تومن به جایی نمیشه رسید

داره خودمونی میشه " M e H r D a D "'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    - - - - - -

پيش فرض

داداش شما مطمئنی ؟ من چند جا پلیس +۱۰ و بنیاد ایثارگری سوال کردم گفتن شش ماه کسری به من میذن . امزوز رفتم نیرو زمینی ارتش رفته بوذن نشد سوال کنم
    شما خاطرتون هست که چند ماه از سابقه جپهه پدرتون توی نامه کسر خدمت برادرتون قید شده بوده؟
    تنها حالت ممکن اینه که مثلا 18 ماه از خدمت پدرتون رو برای کسر خدمت برادرتون محاسبه کرده باشن و باقیمانده اون رو شما بتونید استفاده کنید.
    در غیر اینصورت کسری شامل حال شما نخواهد شد.

در هر حال شما حتما برای گرفتن کسر خدمت مراجعه کنید (ستاد نیروی نزاجا) تا از نتیجه مطمئن باشید.
    Last edited by " M e H r D a D "; 29-05-2017 at 09:05.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

به نظرم بهترین کار در مورد خدمت فراره...اصلا نکنیش بهتر میصفره ...من با دو سه مریضی رفتم اونجا سینوزیت هم گرفتم یه بار دکتر نفرستادن من ساکو برداشتم رفتم.راستی اونجا همه شاخن ادم عصابش نمیرسه ینی چی تو اش خوری سنش کمه به من توالت میشوره حتی ساعت های خواب و استراحت داداش ولش گواهی نخواستیم پاسپورت هم فقط به عراق و سوریه میشه رفت تازه نمیصرفه برین پی کار خودتون برسین با 50 تومن به جایی نمیشه رسید
    رفیق الان بخوای هرکاری کنی میگن پایان خدمت داری؟ درس میخونی میخای استخدام بشی پایان خدمت..اگ نری میگی درس نمیخونم مغازه میزنم واسه جوازکسب بازم پایان خدمت ..:/// بالاخره باید سوخت ساخت دیگ ..

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

رفیق الان بخوای هرکاری کنی میگن پایان خدمت داری؟ درس میخونی میخای استخدام بشی پایان خدمت..اگ نری میگی درس نمیخونم مغازه میزنم واسه جوازکسب بازم پایان خدمت ..:/// بالاخره باید سوخت ساخت دیگ ..
    فقط یه راه داره اونم اینکه چند سال تمام شاگردیو کارگری،نمیدونم مسافرکشی کنی بعد بری پولاتو جمع کنی خدمتو کلا بخری،البته بازم معلوم نیست این طرحو نگه دارن یا نه،برا دولت که باید خوب باشه...

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

یه نصیحتم به تام اونایی که میخان برن خدمت یا دفترچه پر کنن،اگه اعظام شدین نیرو انتظامی،تمدید بزنین،هر چی از نیرو انتظامی بهتره،مگه اینکه پارتی کلفت تو این ارگان داشته باشین،وگرنه برا تحصیل کرده ها اصلن جای خوبی نیست
    Last edited by silvermanhhh; 30-05-2017 at 13:37.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

فقط یه راه داره اونم اینکه چند سال تمام شاگردیو کارگری،نمیدونم مسافرکشی کنی بعد بری پولاتو جمع کنی خدمتو کلا بخری،البته بازم معلوم نیست این طرحو نگه دارن یا نه،برا دولت که باید خوب باشه...
    براي خريد بايد هشت سال غيبت داشته باشي...بنظرت كسي اين كارو ميكنه كه الكي هشت سال از زندگيش عقب بيفته و دوسال نره سربازي؟درسته سخته ولي واقعا ارزش نداره

پروفشنال portal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من اول تیر اعزام میشم

از چه زمانی می تونم مطلع شم کجا اعزام شدم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •