اینطوری فکر نکنم ...
شما هر 2-3 شب یه بار دان کن به احتمال زیاد محدود نمیشی .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اینطوری فکر نکنم ...
شما هر 2-3 شب یه بار دان کن به احتمال زیاد محدود نمیشی .
سلام اصلا با حرف شما موافق نیستم چرا که شاتل روی همه کارها وبرنامه پیکیری جدی داره.... انقد که به مشترکاش میگه بره نرم افزار دیومتر را دانلود کنید نصب کنید بعد گزارش مصرف را از توی نرم افزار با سایت مای شاتل چک کنید اگر کوچیکترین مغایرت بین این دو دیدید معترض باشید این یعنی خیلی به کارشون مطمئنا تازه من شنیدم مودم های زایکسل که می فروشند یک کنتر داره که کنترل کنند مصرف ترافیک هستش آقا .........پس الکی تهمت بهشون نزن !!!
نه دوستم مشکلی پیش نمیادش فقط هر شب پشت سر هم دانلود نکن که همیشه اینترنتت با سرعت مناسب باشه
نرم افزار دیومتر برو دانلود کن نصب کن دوستم .......... ضمنا در شاتل گیگ دزدی نیست من خودم همه کار رو بررسی کردم هیچ موردی ندیدم الانم نرم افزار دیومتر را نصب دارم با گزارش مصرف سایت مای شاتل یک چیز را نشان می دهد بیشتر دقت کن!!!!
گفتم حس کردم اینجوریه حالا اگه نیست که نیست !
شدیدا تایید میشه
گیگ دزدی هم به خدمات شاتل اضافه شده
من که همش 20 روز نیست از شاتل گرفتم تا الان 10 گیگ دانلود شبانه کردم هنوز محدود نشدم چکار کنم از الان که محدود نشم ؟
این هفته کلا هر شب 1.4 رو شاخش بود !!![]()
من اکو دارم . 512 ، روزا روی 240 - 250 هست و شبا میاد رو 60 - 70 . کرج زندگی میکنم .
بچه ها من میخوام از سرویس اکوی 512 ، بیام رو سرویس آرت 1 ( همون 128 نامحدود ) . کسی از دوستان این سرویس رو داره ؟!
سرعت دانلود روی چند هست ؟! البته دوستانی که توی کرج هستن ، بگن فکر کنم با شرایط من بیشتر جور باشه . چون من توی کرج ، هیچ مشکلی با شاتل نداشتم توی این حدود 18 ماه سرویسم .
هم اکنون 70 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 70 مهمان)