تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3936 از 4105 اولاول ... 29363436383638863926393239333934393539363937393839393940394639864036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,351 به 39,360 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ببینین از چند نفر مشورت بگیرین
    واقعیتش خیلی در مورد کفالت نمیدونم
    فقط ببینین دکتری کسی در مورد پدرتون چه نظری دارن که بعدش بتونین با اطمینان خاطر درخواست کفالت بدین

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ممنون ازتون
    ببینید من پارسال همین موقع از رفتن به دانشگاه منصرف شدم و معافیت تحصیلی هم تا ۱/۱/۹۶بوده و تاریخ دیپلیم هم دوسال قبلش بود.الان. برای معافیت توسط یه اشنا میخوام اقدام کنم.یه عکسی که پدرم از ۱۲سال قبل داره مبنی بر اینکه مریضه و این مریضیش تا الان که عکس گرفته شدید تر شده.(باز شدن دوتا از مهره کمر و صافیده شدن لگن و دیسک کمر)همون ۱۲ سال قبل دکتر گفته باید استراحت کنی و کار سنگین نکنی.مثلا نامه ای از شورای محل بگیرم که من کمک حالش بودم هم کافیه؟
    الان باید برم دفتر +۱۰بگم برای معافیت میخوام اقدام کنم؟چه مدارکی میخوادو اینکه زمان میبره تا نتیجه رو بگه؟
    شما باید اول دفترچه خدمت را کامل و ثبت سیستم +۱۰ کنید بعد از ان درخواست کمیسیون پزشکی جهت معافیت کفالت بدهید . مدارک پزشکی باید کامل باشد ان عکسی که گفتین آیا رادیولوژی ، سنوگرافی است؟ از پزشک گذشته پدرتان باید در خواست کنید که شرح کامل بیماری را مکتوب بدهد استشهاد محلی برای شورای پزشکی اهمیتی ندارد باید بتوانید با دلیل و مدرک ثابت کنید شواری پزشکی در صورت لزوم مجدد ازمایش هایی را انجام می دهد به هر حال گرفتن معافیت کفالت کار ساده ای نیست . شما نگفتید آیا تنها پسر خانواده هستید یعنی ایا برادر بزرگتری هم دارید که در شهر دیگری زندگی بکند؟

3. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

شما باید اول دفترچه خدمت را کامل و ثبت سیستم +۱۰ کنید بعد از ان درخواست کمیسیون پزشکی جهت معافیت کفالت بدهید . مدارک پزشکی باید کامل باشد ان عکسی که گفتین آیا رادیولوژی ، سنوگرافی است؟ از پزشک گذشته پدرتان باید در خواست کنید که شرح کامل بیماری را مکتوب بدهد استشهاد محلی برای شورای پزشکی اهمیتی ندارد باید بتوانید با دلیل و مدرک ثابت کنید شواری پزشکی در صورت لزوم مجدد ازمایش هایی را انجام می دهد به هر حال گرفتن معافیت کفالت کار ساده ای نیست . شما نگفتید آیا تنها پسر خانواده هستید یعنی ایا برادر بزرگتری هم دارید که در شهر دیگری زندگی بکند؟
    عکس mri بوده- و الان هم دکتر نوار عضلات گرفت و هم دوتا mri جدید که نشون میدن لگن صافیده شده و مهره کمر دوتا باز شده و هم دیسک کمر داره-بله من تنها پسر خانواده هستم.و دوتا خواهر دارم که ازدواج کردن و فاصله ای حدودا 20 کیلومتری از ما قرار دارند در شهر دیگه ای .
    همین دکتر که آشنا هستیم باهاش گفته که کمیسیون پزشکی همون دکتر معتمد دوستش هست و هم سرهنگ وظیفه شهرمون.به غیر از کمیسیون شهر باید کمیسیون استان هم برن>>؟
    با این اوضاع احتمال معافیت چند درصد هست>؟
    Last edited by hossein019940; 24-05-2017 at 15:03.

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام
    میخواستم ببینم کسی که چند ماه معافیت بسیجی داره و خدمتتش تو مناطق بد اب و هواست و 19 ماهه یعنی 2ماه کسری داره. اون 2ماه هم کامل بهش تعلق میگیره یعنی نمیگن چون شما مثلا 15ماه خدمت کردی اون 2ماه بطور کامل بهت تعلق نمیگیره. یعنی اگه 6ماه کسری بسیج داشته باشی یعنی با 2ماه بد اب و هوا 8ماه کسری میشه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

عکس mri بوده- و الان هم دکتر نوار عضلات گرفت و هم دوتا mri جدید که نشون میدن لگن صافیده شده و مهره کمر دوتا باز شده و هم دیسک کمر داره-بله من تنها پسر خانواده هستم.و دوتا خواهر دارم که ازدواج کردن و فاصله ای حدودا 20 کیلومتری از ما قرار دارند در شهر دیگه ای .
    همین دکتر که آشنا هستیم باهاش گفته که کمیسیون پزشکی همون دکتر معتمد دوستش هست و هم سرهنگ وظیفه شهرمون.به غیر از کمیسیون شهر باید کمیسیون استان هم برن>>؟
    با این اوضاع احتمال معافیت چند درصد هست>؟
    کسی نمی تواند دقیق بگوید که شانس در معافیت چقدر است چون نظر پزشک های کمیسیون همیشه متفاوت است با توجه به مدارکی که دارید تا حدودی شانس شما را افزایش می دهد کمیسیون ها همیشه در مراکز استان ها برگزار می شود
    سلام
    میخواستم ببینم کسی که چند ماه معافیت بسیجی داره و خدمتتش تو مناطق بد اب و هواست و 19 ماهه یعنی 2ماه کسری داره. اون 2ماه هم کامل بهش تعلق میگیره یعنی نمیگن چون شما مثلا 15ماه خدمت کردی اون 2ماه بطور کامل بهت تعلق نمیگیره. یعنی اگه 6ماه کسری بسیج داشته باشی یعنی با 2ماه بد اب و هوا 8ماه کسری میشه؟
    مشکلی ندارد می توانید از معافیت بسیج هم استفاده کنید

7. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeedtuborg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام دوستان در مورد گرفتن کسر خدمت سابقه جبهه سوال داشتم اگر کسی 19 ماه به علاوه 4 ماه سابقه جبهه داشته باشه پدرش و اون 4 ماه از طریق بسیج رفته جبهه آیا اون چهار ماه هم

حساب میکنن ؟ که کلن 23 ماه سابقه بشه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

با تک پسر بودن میشه بیان داخل استان محل سکونت؟
    اگر میشع کی باید اقدام کنم برای تک پسر بودن بعد از آموزشی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doublex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام دوستان دفترچه رو ارسال کردیم .
    چه مدت بعد میتونیم تعجیل بزنیم و اینکه امکانش هست که تاریخ اعزام دو ماه زودتر بیفته ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با تک پسر بودن میشه بیان داخل استان محل سکونت؟
    اگر میشع کی باید اقدام کنم برای تک پسر بودن بعد از آموزشی ؟
    بله ، در اموزشى اطلاع مى دهند چه مداركى نياز دارند
    سلام دوستان دفترچه رو ارسال کردیم .
    چه مدت بعد میتونیم تعجیل بزنیم و اینکه امکانش هست که تاریخ اعزام دو ماه زودتر بیفته ؟
    بله مى توانيد

12. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام دوستان من یه سوال داشتم اگه کسی میتونه بهم جواب بده ممنون میشم . من متولد 68 هستم که الان در حال خدمت هستم 12 ماه خدمتم مدرک تحصیلیم هم کارشناسی ارشد و درجه ستوان سوم . پدر من 28 ماه جبهه داره و تو نیروی زمینی ارتش بوده . کارت ایثارگری هم داره . من خدمتم تو سپاه هستش الان و تهران هستم . داداش من سال 88 چون اون موقع خدمت 18 ماه بوده بعد از اینکه خدمتش 8 ماه میگذره از کسری جبهه پدرم استفاده میکنه و 10 ماه کسری میگیره و خدمتش تموم میشه . میخواستم بدونم آیا به من هم کسری تعلق میگیره یا خیر و اگه تعلق میگیره چقدر هستش و باید چکار هایی انجام بدم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •