ببینین از چند نفر مشورت بگیرین
واقعیتش خیلی در مورد کفالت نمیدونم
فقط ببینین دکتری کسی در مورد پدرتون چه نظری دارن که بعدش بتونین با اطمینان خاطر درخواست کفالت بدین
ببینین از چند نفر مشورت بگیرین
واقعیتش خیلی در مورد کفالت نمیدونم
فقط ببینین دکتری کسی در مورد پدرتون چه نظری دارن که بعدش بتونین با اطمینان خاطر درخواست کفالت بدین
شما باید اول دفترچه خدمت را کامل و ثبت سیستم +۱۰ کنید بعد از ان درخواست کمیسیون پزشکی جهت معافیت کفالت بدهید . مدارک پزشکی باید کامل باشد ان عکسی که گفتین آیا رادیولوژی ، سنوگرافی است؟ از پزشک گذشته پدرتان باید در خواست کنید که شرح کامل بیماری را مکتوب بدهد استشهاد محلی برای شورای پزشکی اهمیتی ندارد باید بتوانید با دلیل و مدرک ثابت کنید شواری پزشکی در صورت لزوم مجدد ازمایش هایی را انجام می دهد به هر حال گرفتن معافیت کفالت کار ساده ای نیست . شما نگفتید آیا تنها پسر خانواده هستید یعنی ایا برادر بزرگتری هم دارید که در شهر دیگری زندگی بکند؟
عکس mri بوده- و الان هم دکتر نوار عضلات گرفت و هم دوتا mri جدید که نشون میدن لگن صافیده شده و مهره کمر دوتا باز شده و هم دیسک کمر داره-بله من تنها پسر خانواده هستم.و دوتا خواهر دارم که ازدواج کردن و فاصله ای حدودا 20 کیلومتری از ما قرار دارند در شهر دیگه ای .
همین دکتر که آشنا هستیم باهاش گفته که کمیسیون پزشکی همون دکتر معتمد دوستش هست و هم سرهنگ وظیفه شهرمون.به غیر از کمیسیون شهر باید کمیسیون استان هم برن>>؟
با این اوضاع احتمال معافیت چند درصد هست>؟
Last edited by hossein019940; 24-05-2017 at 15:03.
سلام
میخواستم ببینم کسی که چند ماه معافیت بسیجی داره و خدمتتش تو مناطق بد اب و هواست و 19 ماهه یعنی 2ماه کسری داره. اون 2ماه هم کامل بهش تعلق میگیره یعنی نمیگن چون شما مثلا 15ماه خدمت کردی اون 2ماه بطور کامل بهت تعلق نمیگیره. یعنی اگه 6ماه کسری بسیج داشته باشی یعنی با 2ماه بد اب و هوا 8ماه کسری میشه؟
کسی نمی تواند دقیق بگوید که شانس در معافیت چقدر است چون نظر پزشک های کمیسیون همیشه متفاوت است با توجه به مدارکی که دارید تا حدودی شانس شما را افزایش می دهد کمیسیون ها همیشه در مراکز استان ها برگزار می شود
مشکلی ندارد می توانید از معافیت بسیج هم استفاده کنید
سلام دوستان در مورد گرفتن کسر خدمت سابقه جبهه سوال داشتم اگر کسی 19 ماه به علاوه 4 ماه سابقه جبهه داشته باشه پدرش و اون 4 ماه از طریق بسیج رفته جبهه آیا اون چهار ماه هم
حساب میکنن ؟ که کلن 23 ماه سابقه بشه ؟
با تک پسر بودن میشه بیان داخل استان محل سکونت؟
اگر میشع کی باید اقدام کنم برای تک پسر بودن بعد از آموزشی ؟
سلام دوستان دفترچه رو ارسال کردیم .
چه مدت بعد میتونیم تعجیل بزنیم و اینکه امکانش هست که تاریخ اعزام دو ماه زودتر بیفته ؟
بله ، در اموزشى اطلاع مى دهند چه مداركى نياز دارند
بله مى توانيد
سلام دوستان من یه سوال داشتم اگه کسی میتونه بهم جواب بده ممنون میشم . من متولد 68 هستم که الان در حال خدمت هستم 12 ماه خدمتم مدرک تحصیلیم هم کارشناسی ارشد و درجه ستوان سوم . پدر من 28 ماه جبهه داره و تو نیروی زمینی ارتش بوده . کارت ایثارگری هم داره . من خدمتم تو سپاه هستش الان و تهران هستم . داداش من سال 88 چون اون موقع خدمت 18 ماه بوده بعد از اینکه خدمتش 8 ماه میگذره از کسری جبهه پدرم استفاده میکنه و 10 ماه کسری میگیره و خدمتش تموم میشه . میخواستم بدونم آیا به من هم کسری تعلق میگیره یا خیر و اگه تعلق میگیره چقدر هستش و باید چکار هایی انجام بدم .
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)