اين كه شاتل ميگه سرعت ارسال اطلاعات افزايش يافته دقيقا يعني چي؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اين كه شاتل ميگه سرعت ارسال اطلاعات افزايش يافته دقيقا يعني چي؟
ما که هیچ مشکلی با این شرکت نداریم نه دزدی و نه سرعت پایین![]()
شما یا دانلود نداری یا از مشتریان خوش شانسی
نه من همیشه دانلود شبانه ام 1.4 گیگه
خیر از عوامل شرکت هم نیستیم یه کاربر معمولی![]()
داداشی به ماه رسیده ایدیاسال گرفتنت؟ اجازه بده ماه عسل یک ماهت با شاتل پر بشه از اواسط یا اواخر ( بستگی به شانس و میزان دانلودت داره ) ماه بعد جویای احوالت خواهیم شد ؛)
یعنی میگی بستگی به دانلود کردن داره ؟ یا همینجوری عشقی سرعتو میارن پایین !؟؟![]()
من خودم مشترک شمال هستم در دو جا کرج و شمال (نمک آبرود). خداییش راصی هستم نه دزدی و نه سرعت پایین. حالا یه شرکت درست و حسابی تو اینترنت پیدا شده این همه مغرض داره. به قول گاندی وقتی دشمن پیدا کردی بدون تو کارت موفق بودی مخابرات اومده تو شمال کافوها رو عوض کرده دیگه شاتل نمیتونه سرویس بده، بعد به تلفن ثابت ما زنگ میزنند میگن که بیایید اینترنت از ما (منظور شرکت مخابرات مازندران) بگیرید. دشمنی و مشتری دزدی تو روز روشن! وقاحت هم حدی داره...
من واسم عجیبه که حتی 1 کیلو بایت هم تو روز دانلود نمیکنم اما 3 گیگم با وبگردی معمولی نصف ماه که میرسه تموم میشه !
یعنی واقعا این شاتل دزده.
نمیدونم چی پیش خودشون فکر میکنن ، با این سرعت کم و 3 گیگ برای یک ماه ! واقعا خنده داره . من که ماهی 10 گیگ مصرف میکنم .
شما بهتره جای متهم کردن دیگران و شعار دادن ببینی حرف دل این همه مشترک ناراضی چیه؟ آیا خوشی زده زیر دلشون یا از سر بی کاری میان اظهار ناراحتی میکنن و یا... ؟
مشکلات با شاتل :
گرفتن ۲۵ هزار تومن پول زور برای راه اندازی اولیه! ( مضاف بر اینکه خیلیها بخاطر کمبود اطلاعات و دروغهای شاتل مجبور به خرید مودم از شرکت میشن)
نداشتن سرویس با ترافیک بالاتر از ۳ گیگ! تا شما مجبور به خرید ترافیک بشید
محدود کردن شما بخاطر دانلود شبانه! ( در سرویسهای حجمی ) و حتی سرویسهای نامحدود! ، بدونه اطلاع دادن از سقف دانلود در قرار داد ( ...! )و نداشتن مکانیزم خاصی برای از محدودیت خارج شدن
و این اواخر کم شدن حجم غیر عادی حتی با وبگردی ساده!
...
و حتما همه از جمله بنده مغرضیم و احتمالا از جایی پول هم میگیریم تا برای این شرکت به قول شما درست! حسابی! تبلیغات منفی کنیم!
فراموش نکنید بعضیها از پراید خیلی راضین چون تنها تجربشون پیکان بوده!
هم اکنون 82 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 82 مهمان)