تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3933 از 4105 اولاول ... 29333433383338833923392939303931393239333934393539363937394339834033 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,321 به 39,330 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

و اما چندتا سوال داشتم از دوستان باتجربه اگه کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون می شم.

یک اینکه من خوشبختانه افتادم شهر خودم (تیپ 128 پیاده) ، به خاطر این میگم خوشبختانه چون این دوره تقسیمات عجب شیر افتضاح بود و تو گروهان ما بودن کسانی که اهواز و زاهدان و قوچان !! افتادن.
    حالا با توجه به اینکه من بومی هستم روز اول که باید خودمون رو معرفی کنیم به نظرتون پتو و ملحفه و اینا رو لازمه ببرم همه رو ؟ چون می دونم به احتمال زیاد روزبرگ می شم ولی چون این اول کاری معلوم نیست چجوریاست شک دارم که اصلا وسایل ببرم با خودم یا فقط مدارک رو ببرم ؟
    امکان داره همون روز اول نگهم دارن ؟

و اینکه من رسته ام اداری-پرسنلی خورده (جلوی کد هم نوشته: امور اداری). می دونم کلا زیاد رو این «رسته» ها نمیشه حساب کرد ولی با اینحال شانس این که تو قسمت اداری بیفتم به نسبت بقیه بالاست دیگه، درسته ؟
    شما وقتى خودتان را انجا معرفى كرديد دو يا سه روز بعد همه سرباز هاى جديد پيش امير يا جانشين مى رويد و او شما را تقسيم مى كند ممكنه در داخل يگان هاى همان تيپ باشيد اما از انجا كه تيپ ها معمولا يگان هاى وابسته در شهرستان هاى استان دارند ممكنه به شهرستان هم فرستاده شويد روز اول وسايل خاصى نمى خواهد به همراه داشته باشيد اگر قرارباشد نگه دارند پتو مى دهند فقط درجه و رسته و نام را روى لباس بزنيد

2. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام دوستان...

من میخوام یه راهنمایی به من کنین...واقعا سر در گم هستم.

من دو تا امریه پیش روی خودم دارم. یکی امریه انرژی اتمی هست و دیگری امریه وزارت دفاع.

امریه انرژی اتمی مصاحبه دادم، فعلا مرحله اول تایید شدم و برای مرحله حفاظتی هنوز تماس نگرفتن و خیلی نمیشه با اطمینان گفت که این امریه اوکی میشه.

ولی امریه وزارت دفاع رو با واسطه و اشنا درست شده ...در واقع وقتی به ان آقا(شخص واسطه) زنگ زدم، آن اقا بهم گفت که آموزشی رو میفتی فلان جا و دو هفته مونده که آموزشی تموم بشه دوباره بهم زنگ میزنی که بیفتی صنایع هوایی فلان جا. این امریه صد در صدی هست(حرفای اولیه در مورد این امریه همین امروز زده شده و هنوز مراحل اول هست). ولی من در مورد امریه انرژی اتمی به این شخص چیزی نگفتم فعلا.

خودم دوست دارم امریه انرژی اتمی اوکی بشه. خواستم بدونم الان من باید چکار کنم؟ اگه دوتا امریه اوکی بشه چکار کنم؟ اگه امریه انرژی اتمی صد در صدی بشه، میتونم امریه وزارت دفاع رو کنسل کنم؟

ممنون میشم در این مورد راهنمایی کنین

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان...

من میخوام یه راهنمایی به من کنین...واقعا سر در گم هستم.

من دو تا امریه پیش روی خودم دارم. یکی امریه انرژی اتمی هست و دیگری امریه وزارت دفاع.

امریه انرژی اتمی مصاحبه دادم، فعلا مرحله اول تایید شدم و برای مرحله حفاظتی هنوز تماس نگرفتن و خیلی نمیشه با اطمینان گفت که این امریه اوکی میشه.

ولی امریه وزارت دفاع رو با واسطه و اشنا درست شده ...در واقع وقتی به ان آقا(شخص واسطه) زنگ زدم، آن اقا بهم گفت که آموزشی رو میفتی فلان جا و دو هفته مونده که آموزشی تموم بشه دوباره بهم زنگ میزنی که بیفتی صنایع هوایی فلان جا. این امریه صد در صدی هست(حرفای اولیه در مورد این امریه همین امروز زده شده و هنوز مراحل اول هست). ولی من در مورد امریه انرژی اتمی به این شخص چیزی نگفتم فعلا.

خودم دوست دارم امریه انرژی اتمی اوکی بشه. خواستم بدونم الان من باید چکار کنم؟ اگه دوتا امریه اوکی بشه چکار کنم؟ اگه امریه انرژی اتمی صد در صدی بشه، میتونم امریه وزارت دفاع رو کنسل کنم؟

ممنون میشم در این مورد راهنمایی کنین
    خيلى دقت كنين كه اگر همزمان دو سازمان براى شما امريه به نظام وظيفه ارسال كنند ، نظام وظيفه هر دوى انها را باطل مى كند.به نظر من هر كدام كه مطمئن تر است و جواب نهايي را از انها گرفتيد اقدام كنيد و يا اگر انرژى اتمى برايتان مهم است وزارت دفاع را لغو كنيد و منتظر مصاحبه و جواب انرژى اتمى باشيد

5. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2017
    محل سكونت
    Miandoab

پيش فرض

برگه اعزام منم اومد .. اعزامی /5/19 ..بچه مشهدم کسی میدونه کجا میفتم احتمالا آموزشی رو؟:(
    منم مثل شما هست تاریخ اعزامم ! فعلا که معلوم نیست گفتن یک هفته مونده بیاید تا بگیم کجا باید برید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

خيلى دقت كنين كه اگر همزمان دو سازمان براى شما امريه به نظام وظيفه ارسال كنند ، نظام وظيفه هر دوى انها را باطل مى كند.به نظر من هر كدام كه مطمئن تر است و جواب نهايي را از انها گرفتيد اقدام كنيد و يا اگر انرژى اتمى برايتان مهم است وزارت دفاع را لغو كنيد و منتظر مصاحبه و جواب انرژى اتمى باشيد
    اره مشکل من همینه.

این امکان وجود داره که همزمان ارسال نشه؟ هر دو برای برج 6 هست.

آن واسطه بهم گفت که دو هفته مونده به آموزشی تموم بشه، سازمان امریه رو مشخص میکنه(البته محل آموزشی رو مشخص کرد برام)....این تاثیری نداره روی آن همزمان شدنی که شما مطرح کردین؟

این نامه برای امریه رو قبل آموزشی به نظام وظیفه ارسال میشه یا بعد آموزشی؟

باتشکر
    Last edited by ّfarzad543; 16-05-2017 at 08:35.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اره مشکل من همینه.

این امکان وجود داره که همزمان ارسال نشه؟ هر دو برای برج 6 هست.

آن واسطه بهم گفت که دو هفته مونده به آموزشی تموم بشه، سازمان امریه رو مشخص میکنه(البته محل آموزشی رو مشخص کرد برام)....این تاثیری نداره روی آن همزمان شدنی که شما مطرح کردین؟

این نامه برای امریه رو قبل آموزشی به نظام وظیفه ارسال میشه یا بعد آموزشی؟

باتشکر
    قبل اموزشى نامه امريه ها براى نظام وظيفه ارسال مى شود و در اموزش كه هستيد نامه اى از نظام وظيفه به محل اموزشى شما ارسال مى شود كه مبنى بر تاييد امريه دار بودن شماست و اينكه از تقسيمات يگانى خارج گرديد

9. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

قبل اموزشى نامه امريه ها براى نظام وظيفه ارسال مى شود و در اموزش كه هستيد نامه اى از نظام وظيفه به محل اموزشى شما ارسال مى شود كه مبنى بر تاييد امريه دار بودن شماست و اينكه از تقسيمات يگانى خارج گرديد
    یه مورد هست اینه که من هیچ مدرکی فعلا به وزارت دفاع ندادم...فقط برگ تاریخ اعزامم رو برای ان شخص واسطه فک کردم.

آیا وقتی مدارک کامل نباشه و مصاحبه برای وزارت دفاع ندادم، امریه قطعی میشه و مشکل درست میشه؟
    Last edited by ّfarzad543; 16-05-2017 at 11:07.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

سلام.من ديپلم رياضي دارم و امسال هم كنكور دارم..با اين وضع كار ها بنظرم بهتره كه برم سربازي و بيام و بيام و برم توي كار ازاد..اول از همه نظرتون رو بگين...برم سربازي يا ادامه تحصيل بدم؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یه مورد هست اینه که من هیچ مدرکی فعلا به وزارت دفاع ندادم...فقط برگ تاریخ اعزامم رو برای ان شخص واسطه فک کردم.

آیا وقتی مدارک کامل نباشه و مصاحبه برای وزارت دفاع ندادم، امریه قطعی میشه و مشکل درست میشه؟
    براى تاييد امريه بايد برگه اى كه هنگام ثبت اطلاعات در سيستم پليس +١٠ پرينت گرفته ايد رو تحويل سازمان دهيد انها با ان برگه امريه شما را قطعى مى كندد به مدارك ديگر نيازى ندارند

13. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

براى تاييد امريه بايد برگه اى كه هنگام ثبت اطلاعات در سيستم پليس +١٠ پرينت گرفته ايد رو تحويل سازمان دهيد انها با ان برگه امريه شما را قطعى مى كندد به مدارك ديگر نيازى ندارند
    منظورتون همون برگ سبز(داخلش تاریخ اعزام و مقطع تحصیلی رو نوشته) هست؟
    Last edited by ّfarzad543; 17-05-2017 at 11:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •