باید بزاری توی [cod e][/cod e]چرا این شکلی میشه؟
فاصله بین d و e رو بردار
باید بزاری توی [cod e][/cod e]چرا این شکلی میشه؟
فاصله بین d و e رو بردار
Last edited by aRThaS_08; 10-12-2008 at 16:15.
واقعا خیلی خنیدیم !! :دي ولی فقط من و تو ! :دي ممد داشت گریه می کرد !! :ديیادش بخیر
وحید یادته به ممد گفته بودم من امینم چقدر اون شب رو خندیدیما واقعا حال داد :d:d:d از اسمیرینوف و اتا هم خیلی بهتر بودش
واای یادته گفتم من علیم تو گفتی وحیدم !! :دي ته خنده بود !!!! وقتی فهمید تو امینی ... کرده بود ! هی ... مالی می کرد !! :دي
نمی دونم تکراریه یا نه ! :دي ولی به مال هادی که نمی رسه ! :دي مخصوصا اون اوولیاش !! :دي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا میشه کار با سیستم سکه ای اکادمی رو خوب یادم بدین ؟
نه ! :دياقا میشه کار با سیستم سکه ای اکادمی رو خوب یادم بدین ؟
چون خودمم بلد نیستم ! چون اصلا خوشم نمی اد هر ورلدی هم که بازی کردم نداشته !
واقعا خیلی خنیدیم !! :دي ولی فقط من و تو ! :دي ممد داشت گریه می کرد !! :دي واای یادته گفتم من علیم تو گفتی وحیدم !! :دي ته خنده بود !!!! وقتی فهمید تو امینی ... کرده بود ! هی ... مالی می کرد !! :دي
یادش بخیر گفتم حمله میکنم بهت اشکش دراومده بود یه چند روز سرکار بود سر شب ااسکلش کرده بودیم :d:d:d:d
اما خیلی خنگ بودا !! :دي یادته چه سوتی دادی ؟؟؟:دي همون پروفایلتو می گم ! یهو پروفایل امین رو کپی کردش تو گفتی این چیه !یادش بخیر گفتم حمله میکنم بهت اشکش دراومده بود یه چند روز سرکار بود سر شب ااسکلش کرده بودیم :d:d:d:d
گفته بودی تو هم کلاس منی !! :دي
تنها یه فرق اساسی می کنن، عوض lvl up کردن آکادمی تو سیستم پکیج شما بابت هر نوبلمن یه قیمتی رو پرداختن می کنی( عمل Store کردن برابر کوین زدن ولی بدون premium بسیار مشکلتر)، فایدش اینه که مثلا با یکی دوتا ویلیج می تونی Train بسازی ولی تو طولانی مدت (از اوناجیی که قاعدتا ویلیج هایی که می گیری بالای 8-9 هزار پوینت هستند و نیازی به آکادمی ساختن نداری) یواش یواش متوجه می شی که سیستم پکیج بهتره
اما خیلی خنگ بودا !! :دي یادته چه سوتی دادی ؟؟؟:دي همون پروفایلتو می گم ! یهو پروفایل امین رو کپی کردش تو گفتی این چیه ! گفته بودی تو هم کلاس منی !! :دي
نه بهش گفتم میخواستم دوباره اسکلت کنم ولی قبلش چیزی نگفته بودم که فک کنه داره اسکل میشه منظورم از اسکل کردن همین که گفته بودم امین هستم بود خدایی خیلی حال داد اون شب
بچه ها ! کسی پرمیوم نمی خواد ؟؟؟ الان با m-zare صحبت کردم ! می تونه جور کنه ! هر کی می خواد بهم بگه ! راستی هل برین به فورگاتن کینگ بگو !
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)