تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3932 از 4105 اولاول ... 29323432383238823922392839293930393139323933393439353936394239824032 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,311 به 39,320 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

دوستان معاف از رزم پشت کارت پایان خدمت میخوره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

ممنون بابت پاسختون
    اکر دانشگاه به دلیل دانشجو های کم تعطیل بشه باز هم نامه داده میشه به وظیفه؟یا اینکه باید برن مرکز استان نامه رو بگیرن؟چون علمی کاربردیه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان معاف از رزم پشت کارت پایان خدمت میخوره؟
    کارت پایان خدمت هوشمند هست و اطلاعات درونش هست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام. کسی متولد 1369 باشه, فوق دیپلمش رو گرفته و معاف از رزم و توی دوره سربازی هست, میتونه بعد از دو ماه آموزشی ,سربازیش رو کنسل کنه و بره دانشگاه ادامه تحصیل بده واسه لیسانس ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

سلام. من قبل از اعزام مدام به این تاپیک سر می زدم و از مشاوره ها و اطلاعات و تجربیاتی که قبلا بچه ها میدادن استفاده می کردم و نکته های به درد بخوری از لابلای بحث هایی که تو این تاپیک جریان داشت (و داره) دستگیرم شد.

من آموزشیم رو تو عجب شیر گذروندم (کد مازاد خورده بودم). در مجموع بد نبود. البته با توجه به اینکه ما دوره طلایی بودیم و از مرخصی 20 روزه عید استفاده کردیم و هوا هم زیاد اذیت نکرد. ولی سر رژه خیلی اذیتمون کردن نامردا به خاطر اینکه روز ارتش باید داخل شهر رژه می رفتیم. خلاصه آموزشی با خاطرات و دردسرهاش تموم شد و رفت، اگه کسی سوالی چیزی راجع به آموزشی تو عجب شیر داره خوشحال میشم در حد چیزایی که دستگیرم شد در طول این دوره راهنماییش کنم.

فقط بگم که اون تصور رایجی که راجع به 03 عجبشیر تو ذهن ها هست رو بریزید دور جدیدا در اون حدها سرویس نمی کنن سربازا رو. ولی ارتش سختگیری های خودشو داره بهرحال.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

و اما چندتا سوال داشتم از دوستان باتجربه اگه کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون می شم.

یک اینکه من خوشبختانه افتادم شهر خودم (تیپ 128 پیاده) ، به خاطر این میگم خوشبختانه چون این دوره تقسیمات عجب شیر افتضاح بود و تو گروهان ما بودن کسانی که اهواز و زاهدان و قوچان !! افتادن.
    حالا با توجه به اینکه من بومی هستم روز اول که باید خودمون رو معرفی کنیم به نظرتون پتو و ملحفه و اینا رو لازمه ببرم همه رو ؟ چون می دونم به احتمال زیاد روزبرگ می شم ولی چون این اول کاری معلوم نیست چجوریاست شک دارم که اصلا وسایل ببرم با خودم یا فقط مدارک رو ببرم ؟
    امکان داره همون روز اول نگهم دارن ؟

و اینکه من رسته ام اداری-پرسنلی خورده (جلوی کد هم نوشته: امور اداری). می دونم کلا زیاد رو این «رسته» ها نمیشه حساب کرد ولی با اینحال شانس این که تو قسمت اداری بیفتم به نسبت بقیه بالاست دیگه، درسته ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

برگه اعزام منم اومد .. اعزامی /5/19 ..بچه مشهدم کسی میدونه کجا میفتم احتمالا آموزشی رو؟:(
    Last edited by Reza137621; 13-05-2017 at 11:57.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

وقتی برای معافیت از نگهبانی یا معافیت از رزم و کلا هرچی که برای راحت تر شدن خدمته اقدام میکنیم قبول میشه و بعد به پادگان ارائه میکنیم. حالا سوال من اینجاست این اطلاعات رو تهران از کجا میفهمه ما مثلا معاف از نگهبانی گرفتیم و توی جزئیات کارتمون درج میکنن؟ ایا این اطلاعات رو پادگان در هنگام ترخیص براشون میفرسته یا نه همون موقع که اقدام به گرفتن معافیت از نگهبانی کردیم و قبول شد تو سیستم ثبت میشه؟

داره خودمونی میشه ali_intel_3ghz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

وقتی برای معافیت از نگهبانی یا معافیت از رزم و کلا هرچی که برای راحت تر شدن خدمته اقدام میکنیم قبول میشه و بعد به پادگان ارائه میکنیم. حالا سوال من اینجاست این اطلاعات رو تهران از کجا میفهمه ما مثلا معاف از نگهبانی گرفتیم و توی جزئیات کارتمون درج میکنن؟ ایا این اطلاعات رو پادگان در هنگام ترخیص براشون میفرسته یا نه همون موقع که اقدام به گرفتن معافیت از نگهبانی کردیم و قبول شد تو سیستم ثبت میشه؟
    نه تو کارت پایان خدمت چیزی در‌ این مورد نمیزنن

معاف از نگهبانی یا معاف از رزم چیزه خاصی نیست

در هرصورت نفر زیر پرچم بوده و خدمت کرده و با نفر عادی فرقی نداره

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

مضخرف ترین یگان ..مال مرزبانی نیرو انتظامیه

11. این کاربر از Davood_titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •