دوستان معاف از رزم پشت کارت پایان خدمت میخوره؟
دوستان معاف از رزم پشت کارت پایان خدمت میخوره؟
ممنون بابت پاسختون
اکر دانشگاه به دلیل دانشجو های کم تعطیل بشه باز هم نامه داده میشه به وظیفه؟یا اینکه باید برن مرکز استان نامه رو بگیرن؟چون علمی کاربردیه
کارت پایان خدمت هوشمند هست و اطلاعات درونش هست
سلام. کسی متولد 1369 باشه, فوق دیپلمش رو گرفته و معاف از رزم و توی دوره سربازی هست, میتونه بعد از دو ماه آموزشی ,سربازیش رو کنسل کنه و بره دانشگاه ادامه تحصیل بده واسه لیسانس ؟
سلام. من قبل از اعزام مدام به این تاپیک سر می زدم و از مشاوره ها و اطلاعات و تجربیاتی که قبلا بچه ها میدادن استفاده می کردم و نکته های به درد بخوری از لابلای بحث هایی که تو این تاپیک جریان داشت (و داره) دستگیرم شد.
من آموزشیم رو تو عجب شیر گذروندم (کد مازاد خورده بودم). در مجموع بد نبود. البته با توجه به اینکه ما دوره طلایی بودیم و از مرخصی 20 روزه عید استفاده کردیم و هوا هم زیاد اذیت نکرد. ولی سر رژه خیلی اذیتمون کردن نامردا به خاطر اینکه روز ارتش باید داخل شهر رژه می رفتیم. خلاصه آموزشی با خاطرات و دردسرهاش تموم شد و رفت، اگه کسی سوالی چیزی راجع به آموزشی تو عجب شیر داره خوشحال میشم در حد چیزایی که دستگیرم شد در طول این دوره راهنماییش کنم.
فقط بگم که اون تصور رایجی که راجع به 03 عجبشیر تو ذهن ها هست رو بریزید دورجدیدا در اون حدها سرویس نمی کنن سربازا رو. ولی ارتش سختگیری های خودشو داره بهرحال.
و اما چندتا سوال داشتم از دوستان باتجربه اگه کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون می شم.
یک اینکه من خوشبختانه افتادم شهر خودم (تیپ 128 پیاده) ، به خاطر این میگم خوشبختانه چون این دوره تقسیمات عجب شیر افتضاح بود و تو گروهان ما بودن کسانی که اهواز و زاهدان و قوچان !! افتادن.
حالا با توجه به اینکه من بومی هستم روز اول که باید خودمون رو معرفی کنیم به نظرتون پتو و ملحفه و اینا رو لازمه ببرم همه رو ؟ چون می دونم به احتمال زیاد روزبرگ می شم ولی چون این اول کاری معلوم نیست چجوریاست شک دارم که اصلا وسایل ببرم با خودم یا فقط مدارک رو ببرم ؟
امکان داره همون روز اول نگهم دارن ؟
و اینکه من رسته ام اداری-پرسنلی خورده (جلوی کد هم نوشته: امور اداری). می دونم کلا زیاد رو این «رسته» ها نمیشه حساب کرد ولی با اینحال شانس این که تو قسمت اداری بیفتم به نسبت بقیه بالاست دیگه، درسته ؟
برگه اعزام منم اومد .. اعزامی /5/19 ..بچه مشهدم کسی میدونه کجا میفتم احتمالا آموزشی رو؟:(
Last edited by Reza137621; 13-05-2017 at 11:57.
وقتی برای معافیت از نگهبانی یا معافیت از رزم و کلا هرچی که برای راحت تر شدن خدمته اقدام میکنیم قبول میشه و بعد به پادگان ارائه میکنیم. حالا سوال من اینجاست این اطلاعات رو تهران از کجا میفهمه ما مثلا معاف از نگهبانی گرفتیم و توی جزئیات کارتمون درج میکنن؟ ایا این اطلاعات رو پادگان در هنگام ترخیص براشون میفرسته یا نه همون موقع که اقدام به گرفتن معافیت از نگهبانی کردیم و قبول شد تو سیستم ثبت میشه؟
نه تو کارت پایان خدمت چیزی در این مورد نمیزنن
معاف از نگهبانی یا معاف از رزم چیزه خاصی نیست
در هرصورت نفر زیر پرچم بوده و خدمت کرده و با نفر عادی فرقی نداره
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
مضخرف ترین یگان ..مال مرزبانی نیرو انتظامیه
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)