تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3932 از 4751 اولاول ... 293234323832388239223928392939303931393239333934393539363942398240324432 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,311 به 39,320 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با این شرایط بد adsl آیا بهتر نیست از اینترنت م ا ه و ا ر ه ای استفاده کنیم؟
    100 % بهتره

2. این کاربر از hosseinf722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه * Helium *'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام. من سیستم Eco/128 رو خریدم.اول اینکه ساعت دانلود رایگان شبانه از چند تا چنده؟
    بعداینکه یه سری قسمت های سایت ها مثل Mail یاهو یا ورودی کاربران شاتلو نمیاره. با firefox,opera.ie امتحان کردم ولی بازم The connection was reset میاد. به پشتیبانی هم زنگ زدم یه سری تنظیماتو بهم گفت عوض کنم تو فایرفاکس ولی بازم درست نشد.کسی میدونه راه حلش چیه؟

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام. من سیستم Eco/128 رو خریدم.اول اینکه ساعت دانلود رایگان شبانه از چند تا چنده؟
    بعداینکه یه سری قسمت های سایت ها مثل Mail یاهو یا ورودی کاربران شاتلو نمیاره. با firefox,opera.ie امتحان کردم ولی بازم The connection was reset میاد. به پشتیبانی هم زنگ زدم یه سری تنظیماتو بهم گفت عوض کنم تو فایرفاکس ولی بازم درست نشد.کسی میدونه راه حلش چیه؟
    شبانه تقریبا اینترنتتون قطع میشه ، به ظاهر کانکته ولی خبری از اینترنت نیست .

5. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با این شرایط بد adsl آیا بهتر نیست از اینترنت م ا ه و ا ر ه ای استفاده کنیم؟
    خب چجوری میشه اونخت ازش استفاده کرد آیا؟
    به این راحتی نیس که
    هست؟

داره خودمونی میشه kouroshpayande's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خب چجوری میشه اونخت ازش استفاده کرد آیا؟
    به این راحتی نیس که
    هست؟
    تجهیزاتش هزینه زیادی نداره.. اکانت ماهیانش هم خیلی بصرفه تره چون هم محدودیت حجمی نداره و هم سرعتش خیلی بالاتره
    ولی باید از یک سرور مورد اعتماد تهیه کنید.

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

دردسر اینترنت آفلاین یا آنلاین ماهواره ای زیاده چنتا رو براتون لیست میکنم
    اول از همه هم خرید کارتش هست
    چون مثل قطعات رایانه نیست که آزاد باشه ، نمیتونید از کسی مشورت بگیرید اکثر مشاوران در انجمن ها(چه برای خرید کارت و چه برای خرید سرویس) خودشون فروشنده هستن و هرکی هر کارتی داره میگه بهترینه و بقیه کارت ها همه بد هستن
    اگر هم بتونید کارتتون رو انتخاب بکنید (که اگر بی تجربه باشید معمولا محاله)هیچ بنی بشری کارت رو حضوری نمیفروشه و همه و بدون استثنا میگن شما اول باید پول رو به حسابشون بریزی و بعد اونا کارت رو برات میفرستن
    اگر کارت رو برات بفرستن هم باید فوق تخصص برنامه هایی که باهاشون کارت میتونه دانلود انجام بده( اسکاینت و اسکای گرابر و ...) بگیری چون اگر یک مشکل کوچیک مثل دیسکانکت شدن زیاد و سوختن فایل های دانلود شده برات پیش بیاد هیچ فرومی نیست تا ازشون سوال کنی و اکثرا یا باید پول داده باشی و عضو گروهشون باشی یا باید کارت رو ازشون خریده باشی یا بالاخره یک سودی بهشون رسونده باشی اگرم جواب بدن چون تازه کاری هیچی از جوابشون نمیفهمی .
    اگر فایلی ناقص دانلود شده باشه شما باید ادامه ش رو با ای دی اس ال از انجمنشون بگیری (دوباره ای دی اس ال!!!!خوب چه کاریه؟) که معمولا لینکش رو توی انجمن جایی میزارن که دست من و شما بهش نمیرسه .فایل هایی که میاد اگر ایرانی باشه پسورد های خفنی داره و اگر خارجی باشه معمولا محتوای مناسبی نداره و به کار نمیاد . پس فکر اینکه یک کارت میخرید و از این به بعد دانلود رایگان دارید رو از سرتون بیرون کنید .
    اکثر فروم هایی رو که سرچ میکنی و پیدا میشه پر از آدم های رند و بیخود هست که اصلا به اخلاقیات هم پایبند نیستن (توهین نشه استثنا هم هست اما خیلی کم) و دنبال کلاه گذاشتن روی سر اینو اون هستن و هر دروغی که بتونن میگن
    دیگه دانلود آفلاین مثل قبل ترافیک (حجم فایل هایی که میگیرید) خوبی نداره و مثل زمان قدیم نیست و ارزش هزینه کردن نداره
    اینا برای بخش آفلاین بود

برای بخش آنلاین :
    قبلا یادمه اکانت ها نه خیلی اما گرون بود (چون فکر کنید شما هم باید پول ای دی اس ال بدید و هم پول اشتراک اینترنت آنلاین) و الان هم با توجه به گرون شدن دلار...
    البته چون به صورت دسته جمعی پول داده میشه و کل گروه پول میده پس با تعداد عضو بیشتر ، هزینه سر شکن میشه اما باید دقت کنید برای دانلود یک فایل نظر سنجی از همه میشه و ممکنه فایلی گرفته بشه که شما نمیخوایید(هر چند احتمال این مسئله کمه و همه دنبال بهترین ها هستن)
    و دوباره اگر فایلی ناقص دانلود شده باشه شما باید ادامه ش رو با ای دی اس ال از انجمنشون بگیری (خوب چه کاریه؟)
    کمی جیمز باند بازی لازمه تا بچه های بالا خبردار نشن شما اینترنت ماهواره ای آنلاین داری
    در پایان یک کلام دانلود آفلاین مرد خلاص و با اتاق مبادله ارزی آنلاینش هم رو به میت شدن هستش
    اینا تجربیه من بعد از شاتل بود یعنی اون موقعی که میخواستم سرویس عوض کنم
    نکته : برای بعضی مشکلات بالا راه حل هایی هست و نمیگم این مشکلات لاینحل هستن اما برای کسی که از صفر شروع میکنه چند روز اعصاب خوردی داره و کلا بیخیال میشه و پیش خودش میگه شاتر با محدودیت های دائمیش عجب بهشتی بود
    خدایی تشکر نکنید دیگه توی این تاپیک پست نمیدم
    Last edited by Meysam Raz; 25-11-2012 at 06:49.

9. 7 کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

یک سوال تنها چون بچه های این بخش مجرب ترن میپرسم ایا میشه از تورنت بیشتر از سرعت مجاز دانلود ISP استفاده کرد مثلا من 256 نامحدود اسیاتک دارم سرعتم 30 هست امکان داره از تورنت ببشتر شه رعت دانلود من تا حالا از تورنت استفاده نکردم مشه کمی راهنمایی کیند

داره خودمونی میشه MahdiX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یک سوال تنها چون بچه های این بخش مجرب ترن میپرسم ایا میشه از تورنت بیشتر از سرعت مجاز دانلود ISP استفاده کرد مثلا من 256 نامحدود اسیاتک دارم سرعتم 30 هست امکان داره از تورنت ببشتر شه رعت دانلود من تا حالا از تورنت استفاده نکردم مشه کمی راهنمایی کیند
    متاسفانه خیر
    خط تلفن شما نقش شیلنگ آب آتش نشانی رو داره و میتونه مقدار خوبی آب(اطلاعات) رد و بدل کنه اما شیر فلکه اصلی اون توی شرکت ISP شماست
    برای مثال الان آسیاتک برای شما شیر رو به اندازه آبی که از توی (( نی )) نوشابه رد میشه باز کرده
    پس دیگه فرقی نداره آب از شیر توی حیاط بیاد یا از سد قم . در هر صورت شیر فلکه انقدر بازه و سرعت شما اونقدر هستش
    سرعت از تورنت همیشه بالا نیست چون شما همزمان کمی آپلود خواهید داشت سرعت کمتر از سرعت معمول هستش
    سعی کنید مطالب بیشتری توی نت در مورد تورنت بخونید
    Last edited by MahdiX; 26-11-2012 at 05:32.

12. 3 کاربر از MahdiX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kouroshpayande's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آقامیثم اینایی که گفتی واسه آفلاین بود ولی حرف ما سر سرویس آنلاینه...
    کی گفته با سرویس آنلاین فایل فایل ممکنه ناقص دانلود بشه!!! کی گفته برای دانلود یک فایل نظر سنجی از همه میشه!!!
    اگه تجربه آنلاین نداری مشاوره نده!
    آنلاین کاملا مثل adsl اما با سرعت و حجم خیلی بیشتر شما همیشه میتونی دیتا ارسال کنی و فقط دریافت از طریق امواجه...
    از همه جهت بصرفه تره فقط باید کسی که ازش اکانت میخری رو ازقبل بشناسی و مورد اعتماد باشه

14. 2 کاربر از kouroshpayande بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ماه پیش بزرگترین اشتباه عمرمو کردم
    بعد حدود 1 سال داشتن اکو 512 اومدم رو آرت یک که دغدغه تموم شدن ترافیک نداشته باشم
    سرویسم آرت یک بود ولی خب داون استریمش روی 1 مگ بسته شده بود ولی بعد 1ماه،پریروز که تمدید کردم دورمو، سرعتم به 16 افت پیدا کرد و الان همین فروم رو هم به زور باز میکنم
    زنگم بهشون میزنی میگن شما طبق قراردادت داری سرویس میگیری
    تا ماه بعدی هم کوچکترین تغییری نمیشه دادش و به اکو هم نمیتونم برگردم
    یعنی الان به مرز انفجار رسیدم ازین سرعت داغون

16. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 66 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 66 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •