100 % بهتره
با احترام
تیم مدیریت انجمن
100 % بهتره
سلام. من سیستم Eco/128 رو خریدم.اول اینکه ساعت دانلود رایگان شبانه از چند تا چنده؟
بعداینکه یه سری قسمت های سایت ها مثل Mail یاهو یا ورودی کاربران شاتلو نمیاره. با firefox,opera.ie امتحان کردم ولی بازم The connection was reset میاد. به پشتیبانی هم زنگ زدم یه سری تنظیماتو بهم گفت عوض کنم تو فایرفاکس ولی بازم درست نشد.کسی میدونه راه حلش چیه؟
شبانه تقریبا اینترنتتون قطع میشه ، به ظاهر کانکته ولی خبری از اینترنت نیست .
خب چجوری میشه اونخت ازش استفاده کرد آیا؟
به این راحتی نیس که
هست؟
تجهیزاتش هزینه زیادی نداره.. اکانت ماهیانش هم خیلی بصرفه تره چون هم محدودیت حجمی نداره و هم سرعتش خیلی بالاتره
ولی باید از یک سرور مورد اعتماد تهیه کنید.
دردسر اینترنت آفلاین یا آنلاین ماهواره ای زیاده چنتا رو براتون لیست میکنم
اول از همه هم خرید کارتش هست
چون مثل قطعات رایانه نیست که آزاد باشه ، نمیتونید از کسی مشورت بگیرید اکثر مشاوران در انجمن ها(چه برای خرید کارت و چه برای خرید سرویس) خودشون فروشنده هستن و هرکی هر کارتی داره میگه بهترینه و بقیه کارت ها همه بد هستن
اگر هم بتونید کارتتون رو انتخاب بکنید (که اگر بی تجربه باشید معمولا محاله)هیچ بنی بشری کارت رو حضوری نمیفروشه و همه و بدون استثنا میگن شما اول باید پول رو به حسابشون بریزی و بعد اونا کارت رو برات میفرستن
اگر کارت رو برات بفرستن هم باید فوق تخصص برنامه هایی که باهاشون کارت میتونه دانلود انجام بده( اسکاینت و اسکای گرابر و ...) بگیری چون اگر یک مشکل کوچیک مثل دیسکانکت شدن زیاد و سوختن فایل های دانلود شده برات پیش بیاد هیچ فرومی نیست تا ازشون سوال کنی و اکثرا یا باید پول داده باشی و عضو گروهشون باشی یا باید کارت رو ازشون خریده باشی یا بالاخره یک سودی بهشون رسونده باشی اگرم جواب بدن چون تازه کاری هیچی از جوابشون نمیفهمی .
اگر فایلی ناقص دانلود شده باشه شما باید ادامه ش رو با ای دی اس ال از انجمنشون بگیری (دوباره ای دی اس ال!!!!خوب چه کاریه؟) که معمولا لینکش رو توی انجمن جایی میزارن که دست من و شما بهش نمیرسه .فایل هایی که میاد اگر ایرانی باشه پسورد های خفنی داره و اگر خارجی باشه معمولا محتوای مناسبی نداره و به کار نمیاد . پس فکر اینکه یک کارت میخرید و از این به بعد دانلود رایگان دارید رو از سرتون بیرون کنید .
اکثر فروم هایی رو که سرچ میکنی و پیدا میشه پر از آدم های رند و بیخود هست که اصلا به اخلاقیات هم پایبند نیستن (توهین نشه استثنا هم هست اما خیلی کم) و دنبال کلاه گذاشتن روی سر اینو اون هستن و هر دروغی که بتونن میگن
دیگه دانلود آفلاین مثل قبل ترافیک (حجم فایل هایی که میگیرید) خوبی نداره و مثل زمان قدیم نیست و ارزش هزینه کردن نداره
اینا برای بخش آفلاین بود
برای بخش آنلاین :
قبلا یادمه اکانت ها نه خیلی اما گرون بود (چون فکر کنید شما هم باید پول ای دی اس ال بدید و هم پول اشتراک اینترنت آنلاین) و الان هم با توجه به گرون شدن دلار...
البته چون به صورت دسته جمعی پول داده میشه و کل گروه پول میده پس با تعداد عضو بیشتر ، هزینه سر شکن میشه اما باید دقت کنید برای دانلود یک فایل نظر سنجی از همه میشه و ممکنه فایلی گرفته بشه که شما نمیخوایید(هر چند احتمال این مسئله کمه و همه دنبال بهترین ها هستن)
و دوباره اگر فایلی ناقص دانلود شده باشه شما باید ادامه ش رو با ای دی اس ال از انجمنشون بگیری (خوب چه کاریه؟)
کمی جیمز باند بازی لازمه تا بچه های بالا خبردار نشن شما اینترنت ماهواره ای آنلاین داری
در پایان یک کلام دانلود آفلاین مرد خلاص و با اتاق مبادله ارزی آنلاینش هم رو به میت شدن هستش
اینا تجربیه منبعد از شاتل بود یعنی اون موقعی که میخواستم سرویس عوض کنم
نکته : برای بعضی مشکلات بالا راه حل هایی هست و نمیگم این مشکلات لاینحل هستن اما برای کسی که از صفر شروع میکنه چند روز اعصاب خوردی داره و کلا بیخیال میشه و پیش خودش میگه شاتر با محدودیت های دائمیش عجب بهشتی بود
خدایی تشکر نکنید دیگه توی این تاپیک پست نمیدم![]()
Last edited by Meysam Raz; 25-11-2012 at 06:49.
یک سوال تنها چون بچه های این بخش مجرب ترن میپرسم ایا میشه از تورنت بیشتر از سرعت مجاز دانلود ISP استفاده کرد مثلا من 256 نامحدود اسیاتک دارم سرعتم 30 هست امکان داره از تورنت ببشتر شه رعت دانلود من تا حالا از تورنت استفاده نکردم مشه کمی راهنمایی کیند
متاسفانه خیر
خط تلفن شما نقش شیلنگ آب آتش نشانی رو داره و میتونه مقدار خوبی آب(اطلاعات) رد و بدل کنه اما شیر فلکه اصلی اون توی شرکت ISP شماست
برای مثال الان آسیاتک برای شما شیر رو به اندازه آبی که از توی (( نی )) نوشابه رد میشه باز کرده
پس دیگه فرقی نداره آب از شیر توی حیاط بیاد یا از سد قم . در هر صورت شیر فلکه انقدر بازه و سرعت شما اونقدر هستش
سرعت از تورنت همیشه بالا نیست چون شما همزمان کمی آپلود خواهید داشت سرعت کمتر از سرعت معمول هستش
سعی کنید مطالب بیشتری توی نت در مورد تورنت بخونید
Last edited by MahdiX; 26-11-2012 at 05:32.
آقامیثم اینایی که گفتی واسه آفلاین بود ولی حرف ما سر سرویس آنلاینه...
کی گفته با سرویس آنلاین فایل فایل ممکنه ناقص دانلود بشه!!! کی گفته برای دانلود یک فایل نظر سنجی از همه میشه!!!
اگه تجربه آنلاین نداری مشاوره نده!
آنلاین کاملا مثل adsl اما با سرعت و حجم خیلی بیشتر شما همیشه میتونی دیتا ارسال کنی و فقط دریافت از طریق امواجه...
از همه جهت بصرفه تره فقط باید کسی که ازش اکانت میخری رو ازقبل بشناسی و مورد اعتماد باشه
ماه پیش بزرگترین اشتباه عمرمو کردم
بعد حدود 1 سال داشتن اکو 512 اومدم رو آرت یک که دغدغه تموم شدن ترافیک نداشته باشم
سرویسم آرت یک بود ولی خب داون استریمش روی 1 مگ بسته شده بود ولی بعد 1ماه،پریروز که تمدید کردم دورمو، سرعتم به 16 افت پیدا کرد و الان همین فروم رو هم به زور باز میکنم
زنگم بهشون میزنی میگن شما طبق قراردادت داری سرویس میگیری
تا ماه بعدی هم کوچکترین تغییری نمیشه دادش و به اکو هم نمیتونم برگردم
یعنی الان به مرز انفجار رسیدم ازین سرعت داغون
هم اکنون 66 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 66 مهمان)