خير
در خدمت تا خودتان اعلام نكنيد كه معاف از رزم هستيد انها نمى فهمند نكران نباشيد وجود و عدم وجود معاف از رزمى چنان تفاوتى ندارد
خير
خير
در خدمت تا خودتان اعلام نكنيد كه معاف از رزم هستيد انها نمى فهمند نكران نباشيد وجود و عدم وجود معاف از رزمى چنان تفاوتى ندارد
خير
دوستانی که میخواهید سرباز معلم بشین اگر مشکل مالی دارین دست نگه دارید، حقوق سرباز معلم شده 150 تومن اونم هر ماه نمیدن، کل هزینه رفت و آمد و خوراک هم با خودتونه
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
سلام
دوستان یه سوال دارم
من الان برای معافیت کفالت اقدام کنم و تایید نشه میشم سرباز؟
یعنی داخل سیستم سربازه؟
پدرم لگن و دیسک کمر داره و دوتا مهره ستون فقرات هم صافیده شده با این حال میشه؟۵۵ساله و تک فرزندم..
داخل غیبت هم میشه قدام به معافیت کرد؟
بله اگر درخواست كفالت رد شود براى شما تاريخ اعزام تعيين مى شود
احتمال معافیتم چند درصده که اقدام کنم؟
اين رو كسى نمى تواند به شما بگويد پزشكان كميسيون خيلى سختگيرى مى كنند گاهى با وجود شواهد عينى باز هم با درخواست مخالفت مى كنند
راستش کمیسیون استان اشنا دارم که مهر اصلی رو میزنه ولی کمسیون شهر اشنا ندارم.میترسم برم و مخالفت کنن
یه سوال دیگه از دوستان
الان اگر کسی دانشگاه رو ول کنه و به اموزش انصرافشو نده پلیس +۱۰ برای موقع خرید چطوری میفهمن که این شخص انصراف داده؟
دانشگاه چند ماه بعد از عدم مراجعه شما به دانشگاه، نامه میزنه به معاونت وظیفه محل سکونتتون، و یه نسخه از اون نامه رو هم با مهر دانشگاه میفرسته در خونتون.
توی این نامه نوشته شده که
با سلام و احترام خدمت معاونت محترم وظیفه عمومی شهر فلان، آقای فلانی دانشجوی مقطع فلان در تاریخ فلان وضعیتش بشرح زیر است:
0 انصراف از تحصیل ـ X ترک تحصیل ـ 0 اخراج ـ 0 فارغ التحصیل
که گزینه ترک تحصیل واسه شما تیک میخوره. معمولا چندماهی طول میکشه تا نظام وظیفه نامه رو تو سیستم ثبت کنه، اما اگر به هر دلیلی نامه شما هنوز تو سیستم ثبت نشده بود و شما میخواستید بهشون اثبات کنید که از دانشگاه انداختنتون بیرون، همون نامهای که دانشگاه فرستاده در خونتون رو بهشون بدید براشون وضعیت ترک تحصیل شما اثبات میشه. خودتون هم میتونید شخصا برید دانشگاه و از دفتر امور نظام وظیفه یک رونوشت از این نامه رو بگیرید و مهر بزنید (هر وقت مطمئن شدید دانشگاه برای شما ترک تحصیل رد کرده)
Last edited by 474747; 11-05-2017 at 22:52.
سلام بنده اهل اهواز م و تو تیپ 181 اسلام اباد افتادم ...بهمون مرخصی دادن و من از این مرخصی ها استفاده کردم مدارک پزشکی با نامه از نماینده مجلس و امام جمعه شهر اهواز و همچنین نامه واسه انتقالی از تیپ 192 که با مهر فرمانده تیپ گرفتم بهم گفتن این نامه با مدارک رو به نیروی انسانی تیپ 181 تحویل بده به نظر شما چقدر طول میکشه که من منتقل میشم به اهواز ...آیا امریه از خود تیپ 181 صادر میشه یا از تهران ؟
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)