سلام من از 4.2.2.4 هم پینگ دارم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام من از 4.2.2.4 هم پینگ دارم
سلام حتما تو یه دوره نباید بیشتر از حد مجاز دانلود کرد؟ یا کلا اصلا نباید زیاد دانلود کرد؟ که محدود نشیم !
تو 128 اکو حجم های که مونده یا بخریم به دوره بعد انتقال پیدا میکنه ؟
دوست محترم، لطفاً برای سئوالات خود پستهای متوالی نزنید! میتوانید تمامی سئوالات خود را در یک پست مطرح نمائید؛ تا تاپیک بیخود شلوغ نشود!
برای دانلود نمیتوان حکمی قطعی صادر کرد!!
امکان دارد طی مدتی با حجم معینی محدود شوی! به طور مثال بنده طی 26 شب حدود 30 گیگ دانلود داشتم که حدود دوهفته محدود شده بودم!
هماکنون حدود 31 شب است که دانلود میکنم نه به صورت مداوم؛ بلکه مثلاً یک شب حدود 2 گیگ دانلود کردهام و یک شب حدود 300 مگ! و سرجمع طی این 31 شب، حدود 22 گیگ دانلود کردهام؛ و هنوز محدودم نکردهاند!!
سرویس 128 اکو فقط، حجمهای هدیه و خریداری شده قابل انتقال است.
موفق باشید.
![]()
Last edited by Abolfazl-Star; 21-11-2012 at 20:35.
دوست من؛ منظور از انتقال ترافیک بین دورهای، همان حجمهای هدیه و خریداری شده، میباشد.
به فلش زرد رنگ که به فایل عکستان اضافه شده توجه کنید، متوجه خواهیدگشت.
در ضمن شما خیلی وقتی نیست که از شاتل اینترنت گرفتهای با این طرز مصرفی که پیش گرفتهای، بزودی حجمت تمام خواهدشد!!
سعی کن مدیریت مصرف را مد نظر داشته باشی!![]()
از دوستان كسي خبر داره حجم هاي هديه طرحش از كي هس؟
ممنون آره تازه متوجه شدم که مصرف رفته بالا واسه همین شبا دان میکنم فایلای نسبتا سنگین![]()
صبح بخیر
مشخص نیست! هر زمان که دلشان بخواهد!
البته به مناسبتهائی ارائه میکنند؛ مثلاً در مهرماه جشنواره پائیزی داشتند که اگر سه گیگ حجم میخریدی سه گیگ هم رایگان میدادند!
یا در خردادماه به مناسبت کسب رتبه اول و اپراتور برتر در حوزه ی انتقال داده ها !!!! ( که این هم در جای خود با توجه به 3932 صحفه در مورد شاتل، بحث فراوان دارد) به همه ی اعضای شاتل، در سراسر کشور حجم هدیه اختصاص یافت!
موفق باشید.
![]()
با این شرایط بد adsl آیا بهتر نیست از اینترنت م ا ه و ا ر ه ای استفاده کنیم؟
هم اکنون 80 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 80 مهمان)