سلام
اگر توی مدت که به خاطرش وثیقه گذاشتش برنگرده 15 میلیون ضبط میشه به نفع نظام وظیفه و تا بعد 8 سال اگه قانون و تورم تغییر نکنه بله باید 50 تومن هم بده دکتر عزیزمون
سلام
اگر توی مدت که به خاطرش وثیقه گذاشتش برنگرده 15 میلیون ضبط میشه به نفع نظام وظیفه و تا بعد 8 سال اگه قانون و تورم تغییر نکنه بله باید 50 تومن هم بده دکتر عزیزمون
دوست شما بايد زودتر اقدام مى كرد در اين دو روز باقى مانده احتمالا نمى تواند به موقع دفترچه را ارسال كند و ممكنه وارد غيبت شود . اعزام بچه هاى ديپلم ١٩ هر ماه و اگر تاريخ اعزام قبل از كنكور بود مى توانست درخواست تعويق تا دوبار را داشته باشد
شما خودت هم ممكنه تاريخ اعزام با توجه به حجم زياد سربازان در حال اعزام بعد از كنكور باشد اما به نظر من در يك دانشگاه بدون كنكور ثبت نام كنيد تا از معافيت ان استفاده و سپس با خيال راحت در كنكور شركت كنيد
دوستان اگه کسی تو موعد مقرر دفترچه فرستاده باشه و یک بار تمدید زده باشه ، بخواد بار دوم تمدید بزنه مثلا دوماه قبل اعزام ، غیب میخوره؟؟ (من با یک بار تمدید برج4 باید برم . الان تمدید دوم رو از سایت میخوام بزنم برای برج8. ارسال دفترچه هم دی ماه بود). سوال دومم اگه درخواست سرباز معلمی یا امریه بدیم برای جایی ، بعد تمدید بزنیم مشکلی پیش میاد؟
خير مشكلى ندارد
آقا از سیستم نمیشه بیشتر از 2 ماه تمدید زد . راهی نیست بشه 4 ماه تمدید بزنیم؟؟
سلام متاسفانه خیر هیچ راهی نیست
ببخشید راهی برای لغو معافیت از رزم قبل از اعزام هست؟ تاریخ اعزام خورده 6/1، قرار بود برای گرفتن امریه از معاف از رزمی استفاده کنم که نشد و با توجه به مدرک کارشناسی ارشد فک کنم معاف از رزم نباشم خیلی بهتره
سلام دوستان
من چند روز پیش در مقطع فوق لیسانس تربیت بدنی فارغ التحصیل شدم و میخوام دفترچه ام رو پست کنم. به نظرتون الان پست کنم ممکنه تاریخ اعزام 1/4 یا 1/6 بیافته؟ و یه سوال دیگه اینکه این سرباز معلمی که می گیرند یکی از شرط های فرزند فرهنگی بودنه و من پدر و مادرم فرهنگی نیستن به نظرتون راهی (پارتی یا...) وجود داره که بتونم بهش امیدوار باشم؟
لطفا اگر کسی اطلاع داره پاسخ بده. لطفا!!!![]()
ببخشین هیچ راهی نداره بشه مدرک معادلی رو که گرفتیم بشه باطلش کرد شامل طرح جریمه بشیم اگه کسی اطلاعی داره خداوکیلی کمک کنه
سلام
داخل نامه نوشته میشه برای کسری خدمت یا مغافیت مهلت نامه هم 6 ماه هست
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)