سلام.
یه تعداد خاصی رو که بزنین (دقیقا خاطرم نیست، 10 تا یا 12 تا)، یک Punisher مجانی می تونین از فروشنده بگیرین. اگه همه یعنی هر 15 تا رو بزنین، یکی از Level های قدرت این Punisher هم به صورت رایگان اضافه شده.
سلام.
یه تعداد خاصی رو که بزنین (دقیقا خاطرم نیست، 10 تا یا 12 تا)، یک Punisher مجانی می تونین از فروشنده بگیرین. اگه همه یعنی هر 15 تا رو بزنین، یکی از Level های قدرت این Punisher هم به صورت رایگان اضافه شده.
یه سوال دیگه هم داشتم. در اویل 2 چطور می شه سیو هانک گرفت؟ باید چی کار کنم که آخر بازی بهم سیو هانک بده؟ (ببخشید که در تاپیک اویل 4 مطرح کزدم)
بازی را در دور دوم تمام کن(اگر با لیون تمام کردی سیو کلر را بهت میده که باید دور دوم کلر را تمام کنی تا هانک و توفو ازاد بشن )![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ايدا چرا تو اين قسمت نميتونه اون شي رو برداره؟؟؟
میگه که اون کثیف و چندش آور هست.به همین خاطر برش نمیداره.
سلام دوستان
من سیو بازی رزدنت اویل 4 را می خواستم.درست بعد از اونجایی که یک سنگ بزرگ روی سر لیون میوفته.
اگه برام بزارین ممنون میشم.![]()
اینطوری که نمیشه . شما سیو خودت رو بذار اینجا تا دیگران برات ردش کنند و برات بفرستند.(من خودم شخصا بازی رو هاردم نیست به این خاطر
)
ما رو باش نیم ساعت جون کندیم برش داریم آخرم نتونستیم پس به خاطر این بود
راستی کاشکی می شد با ایدا هم اون شات گان لیون که تو کلبه س رو برداریم حیف که نمیشه
بقیش رو خلاصه می گم :
خدا نگهدار.
سلام علیکم جمیعا
ما دوباره شروعش کردیم(پس تاپیک دوباره رونق میگیره.)
اونجا گیر کرده بودم که باید 3تا چوب رو میزدم تا چرخ دنده به کار بیفته.ولی به خاطر قدیمی بودن مانیتورم نمیتونستم ببینم چوبارو(وضوح تصویر خوب نبود)
خلاصه یه مانیتور عوض شد تا اونجا رو رد کردیم.
الان رسیدم به جایی که 2تا غول میان بیرون،یکیشونو میندازیم تو مواد مذاب،باید به پشت اون یکی هم گلوله شلیک بکنیم و بعد با چاقو قطعش بکنیم ولی چون من سیستمم پایینه اینجا لک داره و نمیتونم خوب نشونه گیری بکنم.
چیکار بکنم؟
وقتی که افتاد نزدیکش شو و با چاقو دخلشو بیار
دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم وقتی که نزدیکش بشی معلوم میشه باید کدوم دکمه رو بزنی 2 سه باری که این کارو کنی میمیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)