به نكات خوبي اشاره كردين
منم دلم برات تنگيده بود ...
فقط يه نكته بايد بگم اونم اينكه وقتي گوشي را تازه گرفتند اصلا باهاش كار نكنند بزارند تا شارژ اوليه كامل بشه بعد باهاش كار كنند
به نكات خوبي اشاره كردين
منم دلم برات تنگيده بود ...
فقط يه نكته بايد بگم اونم اينكه وقتي گوشي را تازه گرفتند اصلا باهاش كار نكنند بزارند تا شارژ اوليه كامل بشه بعد باهاش كار كنند
1- یعنی صداش که کمتر از K800 هست
2- طراحی کلیدهای بغل هم اون یه دفعه ای که دست گرفتم اذیت کننده هست یه صدا می خوای زیادکنی پدر آدم در میاد خدا نکنه که دیگه بخوای قاب کریستال روش بندازی
3- کلید میوزیک بغل هم که نداره
4-فلاش زنون هم که نداره البته بعضی مواقع اذیت کننده هست فلاش زنون ولی در کل خیلی بهتر از فلاشهای معمولیه
گوشی من هم اگه پنج ساعت مداوم با اسپیکر بخونه شارزش تومو میشه یعنی از 100% میرسه به 3 ؛ 4 %
سایبر شات تا اونجایی که من دربارش تحقیق کردم فقط یه نام تجاری هست نه بیشتر و ربطی به لرزش گیر فکر نمی کنم داشته باشه چون K770 هم سایبر شات هست و چون فلاشش مثل K750 هست بعید میدونم که مثل K800 وقتی فلاش میزنه عکس تار نشه((الته این K770 رو امتحان نکردم ولی عقل و منطق ناقص من میگه نباید مثل K800 باشه)) در نتیجه همونجوری که اول گفتم سایبر شات فقط یک نام تجاری برای دوربین های سونی هست و ربطی به لرزشگیر نداره
اگه اطلاعات بیشتر درباره سایبر شات می خواین اینجا رو یه سر بزنین ((کلوپ دوربین دیجیتال هست که خودم از سایبرشات سوال کردم)) حتما بخونین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر مورد سوال شما
بهتره بگیم که لرزشگیرش موقع فلش کار میکنه
همونجوری که گفتن فلش اتوماتیک هست و هر موقعدلش بخواد فلش میزنه
Last edited by hossein-p30-f; 08-07-2008 at 12:22.
دوستاني كه هك نكردن زود باطري خالي ميكنه 90% مشكل از باطري و نزدن شارژ اوليه بوده ولي اونايي كه هك كردن گوشيشون رو و درايو صدا رو بالا بردن يه امتحاني كنن با درايو صدا اورجينال 2 ساعت مدام كاركنن در نظر بگيرن و درايو صدا بلندتري رو بريزن حالا شما 2 ساعت كار كنيد يا گوش بدين ببينيد زودتر از درايو اورجينال شارژ تموم ميكنه خودتون امتحان كنيد
موفق باشيد!![]()
h.VIKE جان منظورم اينه كه يا كلا 24 ساعت استند باي نگه دارند يا به قول تو ازش كار بكشن ببينن چه قدره خالي ميشه
گل محمدي جان در تاييد حرفت كه گفتي موقع شارژ اوليه باهاش ور نرن منم اشاره كردم كه بهترين كار خاموش كردن گوشي در طول شارژ اوليه هست چون حساس ترين چيز توي طول عمر يك گوشي شارژ اوليه اشه كه البته پولدارا ميتونن هروقت بخوان باطري عوض كنن و حرف من معني واسشون نداره مگه نه؟
این دوتایی که رنگی کردم که 180 درجه با هم فرق میکنن
آخرش اورجینال زودتر خالی میکنه یا هک شده
مطمئنی که خودت فهمیدی چی گفتی![]()
Last edited by hossein-p30-f; 08-07-2008 at 14:50.
حسين جون منظورم رو نفهميدي يعني اونايي كه هك نكردن يعني درايو صدا و كاراي ديگه انجام ندادن باطريشون زود شارژ خالي كنه مشكل از باطري هستش 90% تا اينجا
ولي اونايي كه هك كردن درايو صدا رو بالا بردن اگه باطريشون زود خالي ميكنه مشكل از باطري نيست همون كاري كه گفتم امتحان كنن ميفهمن كه هك درايو صدا به خالي كردن زود باطري تاثير داره
موفق باشيد!
OK
بعضی وقتها دوزاریم کج میشه
اما نه من باطریم مشکل داره چون از همون اول همینجور زودخالی میکنه
استفاده معمول هم مثلا 20 دقیقه مکالمه 10 ؛ 15 تا SMS یه خورده ور رفتن با گوشی و 30 ؛ 40 تا عکس حداکثر 48 ساعت میره چه جوریه خوبه یا بیشتر باید بره
كسي نيست جواب اين دوستمون رو بده ؟؟؟؟ اخه سوال منم عين همينه
دوستان میشه بگین از نظر کیفیت صدا و دوربین و کلا از نظر کارایی کا800 بهتره یا کا770 ؟ هر کدوم از فروشنده های موبایل یه چیزی میگن یکی میگه این بهتره یکی میگه اون بهتره ، پاک آدم رو گیج می کنن . در ضمن با گارانتی پارس کامتل کا800 رو فقط میشه رنگ مشکی اش رو تهیه کرد و کا770 رو هم با گارانتی پارس کامتل و پارس نیکاتل فقط قهوه ای رنگش پیدا میشه . حالا اگه آدم رنگ دیگه ای رو بخواد تهیه کنه چطوری اصل رو از تقلبی تشخیص بده ؟
اين گارانتي ها مثل مهريه ميمونه.كي داده كي گرفته؟الكي يك پولي ميگيرن ولي وقتي گوشي خراب شد 100 تا بهانه ميارن كه درستش نكنن.پس گارانتي را بي خيال شو.
اما در مورد گوشي شك نكن كه كا800 بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)