مبارک باشد
مبارک باشد
پینگ داخلی مخابرات افتضاحه ./ باسه من تا تهران 26 هست . شرکت خصوصی وایرلس همین مسیر را میده 18 میلی ثانیه
نیاز به مودم و پریز فیبر دیگهای نیست. بستگی به قابلیت ONT شما داره که در عمل چهجوری باشه، برای اکثر مودم های هوآوی میشه هر PPPoE رو روی یک پورت لن بالا آورد و هم زمان از چند سرویس استفاده کرد.
ریس مرکز ما رفتم پیشش گفتم یه vdsl بدین حداقل فیبر نمیکشین گفت کسی اینجا نمیخاد الان شیش ماهه میخاد کارت vdsl درخواست بده
- - - Updated - - -
ریس مرکز ما رفتم پیشش گفتم یه vdsl بدین حداقل فیبر نمیکشین گفت کسی اینجا نمیخاد الان شیش ماهه میخاد کارت vdsl درخواست بده
تو مرکز ont مک مودم هم باید ثبت بشه سوال من اینه سیستم مخابرات جوری هست که دوتا سرویس رو یه مودم گرفت ؟
الان من که دو تا سرویس گرفتم، برام یدونه پریز 4 کور نصب میکنن یا دو تا دو کور؟ یکی توضیح میده این چطوری میشه؟
چون نیاز دارم دو جای متفاوت از خونه نصب بشن هر دو تاشون. این شکلی نیاز دارم دو بار کابل کشی بشه؟
ممنونم
سلام
خیر تمامه هزینه ها گرفته میشه.
دیگه خبری از مودم و کابل کشیه رایگان نیست اینطور که من متوجه شدم.
مگر تعداد واحدها بالا باشه، این رو هم دقیق نمیدونم.. شاید هر جایی متفاوت باشه.
من از دست تو چیکار کنم که همه جا هستی))))
ببین اصولا فیبر داخلی که کشیده میشه فیبر ۲ کور هست و برای هر سرویس فقط یک کور رو فیوژن میکنن نه ۲ کور رو .. اینکه شما ۲ تا سرویس بخوای و اگر مودم فیبرهوم بتونه ساپورت کنه ۲تا سرویس رو باز یک کور رو برات فیوژن میکنه چونکه اونطوری باید یک تبدیل ۲ به یک هم برات بزنه یا ۲ تا مودم کنار هم بذاری و بتونی استفاده کنی.. چونکه فیبری که داخل میاد رو نمیشه کورهاش رو جدا کرد و فقط یکجا قرار میگیره و کابل لن داخلی رو خودت باید زحمت بکشی... اما اگر باید هر کدام در جاهای مختلف باشه یا میتونی۲ فیبر تا ۲ کور به داخل منزل بکشی که هر کدام جداگانه باشه یا با یک فیبر ۲ کور به داخل بکشه و بجای کابل کشی لن باز هم از داخل فیبرکشی با فیوژن و پریز دیگری از یک مبدا به یک مقصد دیگر جدا کنه... اگر کیفیت فیبر کشی خوب باشه مورد دوم اوکی هست.. اما اگر کیفیت مقداری پایین باشه باید یکجا به داخل بکشه و هر کدام جدا باشه.. که این موضوع رو با پاور زدن و چک کردن میتونه تشخیص بده...
Last edited by pipo4713; 22-10-2021 at 19:41.
داداش فرستادت بالا درخت... چونکه میترسه براش صرف نکنه و یه زیر میزی نیاز داره.. اگر خواستی به سامانه بازرسی مخابرات (فراموش نکن بازرسی مخابرات) شکایت بزن.. تا برات بررسی کنن .. زودتر سرویس رو بهت بدن..
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)