تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 393 از 602 اولاول ... 293343383389390391392393394395396397403443493 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,921 به 3,930 از 6015

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

دوستان شکر خدا کار ما داره تموم میشه.
    5 6 تا مشترک هم مودماشونو خریدن همراه با انتخاب بسته های مورد نظر.
    خودم که در واقع رییسه کل فیبرنوریه محل هستم، 2 تا سرویس گرفتم یدونه پیش پرداخت 50 مگابیت 500 گیگ ماهانه یا 6000 گیگ سالانه که 2 میلیون شد، ماهیانشم 160 تومن بود.... و یدونه هم پس پرداخت 16 مگابیت ماهیانه 120 گیگ 80 هزار تومان. مودمشم همون فایبرهوم 1.450 تموم میشه.
    بقیه مشترکها هم اکثرا پس پرداخت هستن.
    واسه دو سه نفره دیگه هم رفتم توضیح بدم، گفتن ما تازه چند هفتست بهترین سرویسه ADSL رو گرفتیم و نیازی نداریم به سرعته بالا. فوقش بچه ها دو ساعت تو روز کلاس داشته باشن.
    پرسیدم منظور کدوم بهترین سرویس رو گرفتید، گقتن یک ساله 500 هزار تومن 8 مگابیت که سرعتشون 4 مگابیت بود با اسپید تست.
    به ولای علی اگر من جای یکی از اینا بودم و یه نفر از غیب میومد دم دره خونمون و میگفت فیبرنوری میخواید یا خیر، من خودمو همونجا جلوی در قربونی میکردم و کل محل رو شیرینی میدادم.
    حالا بیای بگی طرف چون مستاجره شاید قابله قبول باشه، ولی صاحب خونه وقتی میگه نیازی ندارم اون دیگه بحثش جداست.
    چه فایده که اثری نداره انگار هر چقدرم برای ملت دل بسوزونی. ملت فک میکنن چون امروز به فیبرنوری نیازی ندارن پس حتما فردا هم نیاز ندارن. گفتم یکم بیشتر فکر کنید و در موردش در نت جستو جو کنید... اگر 4 ماه دیگه بیاید بگید اشتباه کردم، حقیقتا یه مشت میزنم بهت بری تو ابرهای آسمونی... آینده نگری در نگاه ما ایرنیها صفره متاسفانه.
    مبارک باشد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

دوستان یه چندروزی هست که از ساعت 9 صبح تا 3 ظهر پینگ داخلیم میره بالا ولی پینگ بقیه جاها مثل گوگل ثابته..شما هم این مشکلو دارید؟پینگش از گوگل هم بیشتر میشه!
    پینگ داخلی مخابرات افتضاحه ./ باسه من تا تهران 26 هست . شرکت خصوصی وایرلس همین مسیر را میده 18 میلی ثانیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2021

پيش فرض

دوست عزیز یعنی اگه دو تا اشتراک از مخابرات بگیریم . میتونیم رو یه مودم ست کنیم ؟ یا برای 2 کور پریز دو قلو میخواد که دو تا سوکت بده و دو تا مودم ؟ میپرسم چون تو فکرش هستم خودم ...
    نیاز به مودم و پریز فیبر دیگه‌ای نیست. بستگی به قابلیت ONT شما داره که در عمل چه‌جوری باشه، برای اکثر مودم های هوآوی میشه هر PPPoE رو روی یک پورت لن بالا آورد و هم زمان از چند سرویس استفاده کرد.

4. این کاربر از Sahandb77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

ریس مرکز ما رفتم پیشش گفتم یه vdsl بدین حداقل فیبر نمیکشین گفت کسی اینجا نمیخاد الان شیش ماهه میخاد کارت vdsl درخواست بده

- - - Updated - - -

ریس مرکز ما رفتم پیشش گفتم یه vdsl بدین حداقل فیبر نمیکشین گفت کسی اینجا نمیخاد الان شیش ماهه میخاد کارت vdsl درخواست بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما بسته به مودمتون میتونین چند تا PPPoE تعریف کنید و چند تا سرویس روش ست کنید. ولی اگه بخواید سرعت ها رو ادغام کنین نیاز به سویچ با قابلیت Load balancing هست.
    تو مرکز ont مک مودم هم باید ثبت بشه سوال من اینه سیستم مخابرات جوری هست که دوتا سرویس رو یه مودم گرفت ؟

داره خودمونی میشه nasi1962's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خراسان شمالی

پيش فرض

الان من که دو تا سرویس گرفتم، برام یدونه پریز 4 کور نصب میکنن یا دو تا دو کور؟ یکی توضیح میده این چطوری میشه؟
    چون نیاز دارم دو جای متفاوت از خونه نصب بشن هر دو تاشون. این شکلی نیاز دارم دو بار کابل کشی بشه؟
    ممنونم

داره خودمونی میشه nasi1962's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خراسان شمالی

پيش فرض

سلام
    خیر تمامه هزینه ها گرفته میشه.
    دیگه خبری از مودم و کابل کشیه رایگان نیست اینطور که من متوجه شدم.
    مگر تعداد واحدها بالا باشه، این رو هم دقیق نمیدونم.. شاید هر جایی متفاوت باشه.

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام
    خیر تمامه هزینه ها گرفته میشه.
    دیگه خبری از مودم و کابل کشیه رایگان نیست اینطور که من متوجه شدم.
    مگر تعداد واحدها بالا باشه، این رو هم دقیق نمیدونم.. شاید هر جایی متفاوت باشه.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

الان من که دو تا سرویس گرفتم، برام یدونه پریز 4 کور نصب میکنن یا دو تا دو کور؟ یکی توضیح میده این چطوری میشه؟
    چون نیاز دارم دو جای متفاوت از خونه نصب بشن هر دو تاشون. این شکلی نیاز دارم دو بار کابل کشی بشه؟
    ممنونم
    من از دست تو چیکار کنم که همه جا هستی ))))

ببین اصولا فیبر داخلی که کشیده میشه فیبر ۲ کور هست و برای هر سرویس فقط یک کور رو فیوژن میکنن نه ۲ کور رو .. اینکه شما ۲ تا سرویس بخوای و اگر مودم فیبرهوم بتونه ساپورت کنه ۲تا سرویس رو باز یک کور رو برات فیوژن میکنه چونکه اونطوری باید یک تبدیل ۲ به یک هم برات بزنه یا ۲ تا مودم کنار هم بذاری و بتونی استفاده کنی.. چونکه فیبری که داخل میاد رو نمیشه کورهاش رو جدا کرد و فقط یکجا قرار میگیره و کابل لن داخلی رو خودت باید زحمت بکشی... اما اگر باید هر کدام در جاهای مختلف باشه یا میتونی۲ فیبر تا ۲ کور به داخل منزل بکشی که هر کدام جداگانه باشه یا با یک فیبر ۲ کور به داخل بکشه و بجای کابل کشی لن باز هم از داخل فیبرکشی با فیوژن و پریز دیگری از یک مبدا به یک مقصد دیگر جدا کنه... اگر کیفیت فیبر کشی خوب باشه مورد دوم اوکی هست.. اما اگر کیفیت مقداری پایین باشه باید یکجا به داخل بکشه و هر کدام جدا باشه.. که این موضوع رو با پاور زدن و چک کردن میتونه تشخیص بده...
    Last edited by pipo4713; 22-10-2021 at 19:41.

11. این کاربر از pipo4713 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

- - - Updated - - -

داداش فرستادت بالا درخت... چونکه میترسه براش صرف نکنه و یه زیر میزی نیاز داره.. اگر خواستی به سامانه بازرسی مخابرات (فراموش نکن بازرسی مخابرات) شکایت بزن.. تا برات بررسی کنن .. زودتر سرویس رو بهت بدن..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •