الان که اینفو داده برو در همین حالت دیوایس منیجر رو نگاه کن باید پورت هم داده باشه و میتونی در همین حالت همون فریمور یا وب یو ای رو یه تستی بزنی ببینی نصب میشه یا نه
الان که اینفو داده برو در همین حالت دیوایس منیجر رو نگاه کن باید پورت هم داده باشه و میتونی در همین حالت همون فریمور یا وب یو ای رو یه تستی بزنی ببینی نصب میشه یا نه
با سلام خدمت دوستان گرامی
من یک مودم tfi60 انلاک بهمراه سیک کارت tdlte دارم انتن مودم فول و 5 چراغ روشن هروقت چک میکنم فقط روی باند 42 هستش چرا؟سرعتم حدود 5 تا 6 مگ بیشتر نمیره چطور باند رو تغییر بدم ؟و چه باندی بهتره ؟با تشکر
مودم رو بزارید رو حالت ca و volte هم خاموش کنید و بعدا باز تست بزنید . بیشتر ایران رو همون باند 42 هست برا استفاده و قفل رو 43 باید رو مودم فریمور مود شده باشه و این باند هم در اون فریمور قابل انتخاب باشه .
دوستان ی مودم خوب و عالی و قوی انلاک که ترجیجا tdlte هم ساپورت کنه از نوع سیم ایرانسلی هم باشه چه بهتر بجز این i60 و 612 و .. چی پیشنهاد میکنید؟
نداریم بیشتر مودم ها از باند 42 و 43 tdd پشتیبانی نمیکنن
یعنی واقعا این همه برند و این همه مدل مودم فقط باید i60 تو این فرکانس کار کنه ؟خیلی عجیبه![]()
بله متاسفانه البته مودم های فقط tdd هم هستن که در این دو باند کار میکنن
دوستان این برنامه نمایش سیگنال و باند های مودم های هواوی برای اندروید چرا تو گوگل پلی نیست؟اگر کسی لینک برنامه ویندوز و اندرویدش رو داره لطف کنه ممنون میشم
احتمالا دولوپرش نذاشته دیگه !
این نسخه موبایلش هست با اسم Hmanger
لینک دانلود
اون نسخه ویندوز هم lte watch هست که سایت رسمی داره و نسخه مخصوص هواییکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت دوستان گرامی
یک مودم هواوی E5885Ls-93a چرا ورژن وب یو ای اینجوریه ورژنش؟ و اطلاعات دیواس اینفورمیشنش کمه و سطح سیگنال اینا رو نداره ؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
تاریخ ساخت مودم 2020/1 کاملا جدیده
![]()
Last edited by sky_dvb; 16-05-2020 at 13:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)