به به همه جا 3g شده جز شمال کشور مهر ماه هم امد و هنوزم به زودی گفتنا ادامه داره
به به همه جا 3g شده جز شمال کشور مهر ماه هم امد و هنوزم به زودی گفتنا ادامه داره
دوستان.کسی خبر داره شهرهای غیر از مرکز استانها کی امیدی هست که 3g راندازی بشه؟
Sent from my ZP900 using Tapatalk
تهران مترو مصلی الان
اگه قراربود سرعتو کم کنن همه جا کم میکردن
Sent from my C2305 using Tapatalk
با عرض سلام دوستان دیشب من برای بار اول با تبلت سیمکارت خور به این شرکت وصل شدم سرویس ساعت 2 تا 7 صبح 24 گیگ ولی سرعتم 60 کیلو بایت بیشتر نبود ممکنه عزیزانی که حرفه ای هستن راهنمایی کنن چطوری سرعت رو بالا ببرم؟ 60 کیلو بایت زیاد ارزش نداره با تشکر
سلام
دوست عزیز من هم اتفاقا دیشب 2 تا 8 با همون سرویس 24 گیگ دانلود کردم که تو این 6 ساعت حدود 7 گیگ دانلود کرد. سرعت هم حدود 350 تا 450 بود. سرعت به منطقه و شهر بستگی داره که 3G باشه یا معمولی ... شما کجا هستید ؟
ضمنا با برنامه IDM دانلود کردم چون هنگام دانلود سرعت رو بالا می بره ....
اصفهان
من امروز سمت جنوب اصفهان از دستگرد به دروازه شیراز به انقلاب به حکیم نظامی دروازه دولت و این محدوده که گفتم رو گشتم
فقط 2 آنتن در سطح شهر اصفهان پیدا کردم که هر دو سرعتش پایینه و در بهترین حال از 512 بیشتر نمیشه
یکی از آنتن ها سمت هزار جریب ه که چون رو ارتفاع نصب شده تا نزدیک پل فلزی هم آنتن میده ولی بسیار ضعیف و سرعتش حدود 20کیلو دانلود میده
یکی هم سمت میدان نقش جهان که اطراف دروازه دولت آنتن داد اون هم از 30 بیشتر نشد سرعتش
ایشالا تا پایان برنامه 400ساله چهارم که میشه اواخر قرن بعدی مراکز استان ها تحت پوشش قرار میگیرند
شهر های دیگه هم غیر مراکز استان ها منتظر برنامه 400ساله توسعه بعدی باشند تا چند قرن آینده پوشش میدن![]()
دلیل این همه تعلل رو نمیدونم چیه !!ولی از شهرستان های آ.ش 4 تاش نیمه مجهز شدن
فعلا که خبر جدیدی از پوشش به گوش نمیرسه و سرعت لاکپشتی داره پیش میره !!!
===========
اینم تست جدید سرعت با تک لینک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت با چند لینک 12-13 مگابیت
Last edited by fanoostalaei; 21-09-2014 at 19:08.
من با تبلت سیستم عامل اندروید دانلود کردم 7 حوض نارمک اما سرعتش 60 بود میخوام ببینم شاید چیزی تو تنظیمات اشتباه بوده خلاصه بفهمم مشکل کجاست یک فکری به حالش بکنم شما که 7 گیگ گرفتی کجایی؟
من تو منطقه آریاشهر هستم ... ضمنا من با USB Adapter : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به ایرانسل وصل می شم. البته پهنای باند منطقه هم مهمه شاید تو منطقه شما اسفاده زیاده. شما توی گوشی علامت 3G رو می بینید ؟
عزیز این کجا تک لینک
تک لینک یعنی اینکه تعداد کانکشن رو 1 قرار بدید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)