تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 393 از 3347 اولاول ... 2933433833893903913923933943953963974034434938931393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,921 به 3,930 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

به به همه جا 3g شده جز شمال کشور مهر ماه هم امد و هنوزم به زودی گفتنا ادامه داره

2. 2 کاربر از bahman_0121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان.کسی خبر داره شهرهای غیر از مرکز استانها کی امیدی هست که 3g راندازی بشه؟

Sent from my ZP900 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtabaghanidel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

تهران مترو مصلی الان
    اگه قراربود سرعتو کم کنن همه جا کم میکردن

Sent from my C2305 using Tapatalk

5. این کاربر از mojtabaghanidel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با عرض سلام دوستان دیشب من برای بار اول با تبلت سیمکارت خور به این شرکت وصل شدم سرویس ساعت 2 تا 7 صبح 24 گیگ ولی سرعتم 60 کیلو بایت بیشتر نبود ممکنه عزیزانی که حرفه ای هستن راهنمایی کنن چطوری سرعت رو بالا ببرم؟ 60 کیلو بایت زیاد ارزش نداره با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه payampop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با عرض سلام دوستان دیشب من برای بار اول با تبلت سیمکارت خور به این شرکت وصل شدم سرویس ساعت 2 تا 7 صبح 24 گیگ ولی سرعتم 60 کیلو بایت بیشتر نبود ممکنه عزیزانی که حرفه ای هستن راهنمایی کنن چطوری سرعت رو بالا ببرم؟ 60 کیلو بایت زیاد ارزش نداره با تشکر
    سلام
    دوست عزیز من هم اتفاقا دیشب 2 تا 8 با همون سرویس 24 گیگ دانلود کردم که تو این 6 ساعت حدود 7 گیگ دانلود کرد. سرعت هم حدود 350 تا 450 بود. سرعت به منطقه و شهر بستگی داره که 3G باشه یا معمولی ... شما کجا هستید ؟
    ضمنا با برنامه IDM دانلود کردم چون هنگام دانلود سرعت رو بالا می بره ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اصفهان
    من امروز سمت جنوب اصفهان از دستگرد به دروازه شیراز به انقلاب به حکیم نظامی دروازه دولت و این محدوده که گفتم رو گشتم
    فقط 2 آنتن در سطح شهر اصفهان پیدا کردم که هر دو سرعتش پایینه و در بهترین حال از 512 بیشتر نمیشه
    یکی از آنتن ها سمت هزار جریب ه که چون رو ارتفاع نصب شده تا نزدیک پل فلزی هم آنتن میده ولی بسیار ضعیف و سرعتش حدود 20کیلو دانلود میده
    یکی هم سمت میدان نقش جهان که اطراف دروازه دولت آنتن داد اون هم از 30 بیشتر نشد سرعتش
    ایشالا تا پایان برنامه 400ساله چهارم که میشه اواخر قرن بعدی مراکز استان ها تحت پوشش قرار میگیرند
    شهر های دیگه هم غیر مراکز استان ها منتظر برنامه 400ساله توسعه بعدی باشند تا چند قرن آینده پوشش میدن

9. 6 کاربر از laser1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

اصفهان
    من امروز سمت جنوب اصفهان از دستگرد به دروازه شیراز به انقلاب به حکیم نظامی دروازه دولت و این محدوده که گفتم رو گشتم
    فقط 2 آنتن در سطح شهر اصفهان پیدا کردم که هر دو سرعتش پایینه و در بهترین حال از 512 بیشتر نمیشه
    یکی از آنتن ها سمت هزار جریب ه که چون رو ارتفاع نصب شده تا نزدیک پل فلزی هم آنتن میده ولی بسیار ضعیف و سرعتش حدود 20کیلو دانلود میده
    یکی هم سمت میدان نقش جهان که اطراف دروازه دولت آنتن داد اون هم از 30 بیشتر نشد سرعتش
    ایشالا تا پایان برنامه 400ساله چهارم که میشه اواخر قرن بعدی مراکز استان ها تحت پوشش قرار میگیرند
    شهر های دیگه هم غیر مراکز استان ها منتظر برنامه 400ساله توسعه بعدی باشند تا چند قرن آینده پوشش میدن
    دلیل این همه تعلل رو نمیدونم چیه !! ولی از شهرستان های آ.ش 4 تاش نیمه مجهز شدن

فعلا که خبر جدیدی از پوشش به گوش نمیرسه و سرعت لاکپشتی داره پیش میره !!!

===========

اینم تست جدید سرعت با تک لینک :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرعت با چند لینک 12-13 مگابیت
    Last edited by fanoostalaei; 21-09-2014 at 19:08.

11. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز من هم اتفاقا دیشب 2 تا 8 با همون سرویس 24 گیگ دانلود کردم که تو این 6 ساعت حدود 7 گیگ دانلود کرد. سرعت هم حدود 350 تا 450 بود. سرعت به منطقه و شهر بستگی داره که 3G باشه یا معمولی ... شما کجا هستید ؟
    ضمنا با برنامه IDM دانلود کردم چون هنگام دانلود سرعت رو بالا می بره ....
    من با تبلت سیستم عامل اندروید دانلود کردم 7 حوض نارمک اما سرعتش 60 بود میخوام ببینم شاید چیزی تو تنظیمات اشتباه بوده خلاصه بفهمم مشکل کجاست یک فکری به حالش بکنم شما که 7 گیگ گرفتی کجایی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه payampop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من با تبلت سیستم عامل اندروید دانلود کردم 7 حوض نارمک اما سرعتش 60 بود میخوام ببینم شاید چیزی تو تنظیمات اشتباه بوده خلاصه بفهمم مشکل کجاست یک فکری به حالش بکنم شما که 7 گیگ گرفتی کجایی؟
    من تو منطقه آریاشهر هستم ... ضمنا من با USB Adapter : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به ایرانسل وصل می شم. البته پهنای باند منطقه هم مهمه شاید تو منطقه شما اسفاده زیاده. شما توی گوشی علامت 3G رو می بینید ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دلیل این همه تعلل رو نمیدونم چیه !! ولی از شهرستان های آ.ش 4 تاش نیمه مجهز شدن

فعلا که خبر جدیدی از پوشش به گوش نمیرسه و سرعت لاکپشتی داره پیش میره !!!

===========

اینم تست جدید سرعت با تک لینک :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرعت با چند لینک 12-13 مگابیت
    عزیز این کجا تک لینک
    تک لینک یعنی اینکه تعداد کانکشن رو 1 قرار بدید

15. 2 کاربر از paradisepersian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •