تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 393 از 752 اولاول ... 293343383389390391392393394395396397403443493 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,921 به 3,930 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ضمنا یه سوال: امپدانس هرچی بالاتر باشه حداکثر صدایی که هدفن میتونه تولید کنه بیشتر میشه؟
    اگر منظور شما از "حداکثر صدا" حداکثر کیفیت هست ، تا اندازه ای درسته!
    علت بالا بودن امپدانس یک هدفون نسبت به دیگر مدلها تنها به Voice Coil یا سیم پیچ صدا که تنها قطعه الکترونیکی یک درایور هست مربوط میشه.
    هر چه مقدار سیم بکار رفته برای این سیم پیچ بسیار ظریف و مهم یک درایور بیشتر باشه متناسب با مقدار مقاوت ذاتی جنس متریال یا عنصر پایه و افزودنی برای ساخت سیم که در سیم مورد استفاده قرار گرفته ، امپدانس سیم پیچ افزایش پیدا میکنه البته قطر سیم و جنس مواد عایق که به عنوان روکش سیم استفاده میشه و ضخامت همین لایه محافظ که صرفآ جهت جلوگیری از اتصال لایه های سیم پیچ و همچنین قطر Voice Coil و جنس مگنت بکار رفته و در نهایت ممبران تمامآ دخیل در کم و زیاد شده امپدانس در فرکانسهای مختلف هستند.

هر چه تعداد دور سیم پیچ افزایش پیدا کنه دقت جابجایی ممبران و در نتیجه کیفیت صدا افزایش پیدا میکنه اما سنگینی سیم پیچ عامل محدود کننده هست و از سمت مقابل ممبران اون حالت آزادی رو به خاطر سنگینی از دست میده و هر چه تعداد دور سیم پیچ کاهش داده بشه دقت جابجایی ممبران کاهش پیدا میکنه و صدا با کیفیت پایینی شنیده خواهد شد.

امپدانس رقم دلخواه نیست که هر سازنده درایور با کم و زیاد کردن اون بتونه کیفیت بالا رو تضمین کنه هر چند که حتی انتخاب رقم امپدانس با در نظر گرفتن نوع کاربرد درایور هست مثلآ هیچ وقت درایوری برای کاربرد پرتابل با امپدانس 300 اهم ساخته نمیشه و یا برای کاربردهای حرفه ای از امپدانس پایین 16 اهم استفاده نمی کنند.

متوسط امپدانس مناسب 32 اهم هست که هم برای پرتابل مناسب خواهد بود و هم برای کاربرد حرفه ای و برای کاربرد حرفه ای امپدانس مشخصی به نظرم نمی رسه چون هم اینکه هدفونهای بسیار با کیفیت با امپدانس 50 اهم موجود هست و هم هدفونهای بالای 50000 اهم هر چند که تعداد هدفونهای حرفه ای با این رنج امپدانس پراکنده در مقابل سایر هدفونها بسیار کمتر هست اما میانگین . . .

شما هم موفق باشید

---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------

دوستان سلام

یه هدفون ارزان می خوام که میکروفون خوبی هم داشته باشه، برای ضبط صدا لازمش دارم
    علی علی
    سلام به شما

پیشنهاد میکنم که برای ضبط با کیفیت از میکروفون جداگانه هر چند ارزان قیمت استفاده کنید چون معمولآ هدست های ارزان قیمت میکروفون خوبی به همراه ندارند و بیشتر مناسب Chat یا نهایتآ مناسب ضبط صدای یک گوینده هستند

شما هم موفق باشید.

2. 7 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت emud7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض هدفن مانیتورینگ

سلام

دنبال هدفن مانیتورینگ زیر 200 تومن بودم , صفحه های قبلی این تاپیک و سایت های دیگه رو دیدم این دو تا هدفن پیدا کردم

Beyerdynamic DT 770 Pro 32 ohm
    Audio-Technica ATH M50

الان نمیدونم کدوم انتخاب کنم, کدومشون صداش از نظر مانیتورنگ بهتره ؟
    هدفون های Beyerdynamic تو ایران هست تولید المان هستن یا تقلبی هم داره ؟

این دو تا close هستن شنیدم هدفون های باز صداشون طبیعی تره و بعضی از هدفونهای بسته شاید باعث reflections و resonances بشن و تاثیر بزارن روی صدایی که داریم میشنویم واقعا همینطوره ؟

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام به دوستان
    هدفون معرفی کنید با این مشخصات:
    فول سایز، بسته، برای گوش دادن به موسیقی، بیس مهم نیست، تفکیک صدا و کیفیت اون مهمه
    اگه لطف کنید 2تا معرفی کنید، یکی زیر 50تومن و یکی زیر 100تومن.
    داره خودمونی میشه leopard7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اگر منظور شما از "حداکثر صدا" حداکثر کیفیت هست ، تا اندازه ای درسته!
    علت بالا بودن امپدانس یک هدفون نسبت به دیگر مدلها تنها به Voice Coil یا سیم پیچ صدا که تنها قطعه الکترونیکی یک درایور هست مربوط میشه.
    هر چه مقدار سیم بکار رفته برای این سیم پیچ بسیار ظریف و مهم یک درایور بیشتر باشه متناسب با مقدار مقاوت ذاتی جنس متریال یا عنصر پایه و افزودنی برای ساخت سیم که در سیم مورد استفاده قرار گرفته ، امپدانس سیم پیچ افزایش پیدا میکنه البته قطر سیم و جنس مواد عایق که به عنوان روکش سیم استفاده میشه و ضخامت همین لایه محافظ که صرفآ جهت جلوگیری از اتصال لایه های سیم پیچ و همچنین قطر Voice Coil و جنس مگنت بکار رفته و در نهایت ممبران تمامآ دخیل در کم و زیاد شده امپدانس در فرکانسهای مختلف هستند.

هر چه تعداد دور سیم پیچ افزایش پیدا کنه دقت جابجایی ممبران و در نتیجه کیفیت صدا افزایش پیدا میکنه اما سنگینی سیم پیچ عامل محدود کننده هست و از سمت مقابل ممبران اون حالت آزادی رو به خاطر سنگینی از دست میده و هر چه تعداد دور سیم پیچ کاهش داده بشه دقت جابجایی ممبران کاهش پیدا میکنه و صدا با کیفیت پایینی شنیده خواهد شد.

امپدانس رقم دلخواه نیست که هر سازنده درایور با کم و زیاد کردن اون بتونه کیفیت بالا رو تضمین کنه هر چند که حتی انتخاب رقم امپدانس با در نظر گرفتن نوع کاربرد درایور هست مثلآ هیچ وقت درایوری برای کاربرد پرتابل با امپدانس 300 اهم ساخته نمیشه و یا برای کاربردهای حرفه ای از امپدانس پایین 16 اهم استفاده نمی کنند.

متوسط امپدانس مناسب 32 اهم هست که هم برای پرتابل مناسب خواهد بود و هم برای کاربرد حرفه ای و برای کاربرد حرفه ای امپدانس مشخصی به نظرم نمی رسه چون هم اینکه هدفونهای بسیار با کیفیت با امپدانس 50 اهم موجود هست و هم هدفونهای بالای 50000 اهم هر چند که تعداد هدفونهای حرفه ای با این رنج امپدانس پراکنده در مقابل سایر هدفونها بسیار کمتر هست اما میانگین . . .
    اصلاً ربطی نداره

لینک زیر اطلاعات محدود ولی کار راه بندازی داره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لینک زیر رو هنوز خودم نخوندم

(تنبلم )

کد:
    من هدفنم که قبلا خراب شده بود اگه اشتباه نکنم 70 اهم بود
    کارت صدای جدید و هدفن جدید خریدم. کارت کریئیتیو ساوند بلستر 27 تومن . در حالی که کارت قبلیم آنبرد بود.
    هدفنم هم که همین HQ-1400 که 32 اهمه.
    اما صدایی که الان دریافت میکنم کمتره. قبلا وقتی صدای ویندوز و صدای ویندوزمیدا پلیر رو تا آخر زیاد میکردی اصلا نمیتونستی با هدفن گوش بدی کر میشدی اما الان نه. شاید صدا یک پنجم قبله. میخواستم ببینم علتش چیه.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

دنبال هدفن مانیتورینگ زیر 200 تومن بودم , صفحه های قبلی این تاپیک و سایت های دیگه رو دیدم این دو تا هدفن پیدا کردم

Beyerdynamic DT 770 Pro 32 ohm
    Audio-Technica ATH M50

الان نمیدونم کدوم انتخاب کنم, کدومشون صداش از نظر مانیتورنگ بهتره ؟
    هدفون های Beyerdynamic تو ایران هست تولید المان هستن یا تقلبی هم داره ؟

این دو تا close هستن شنیدم هدفون های باز صداشون طبیعی تره و بعضی از هدفونهای بسته شاید باعث reflections و resonances بشن و تاثیر بزارن روی صدایی که داریم میشنویم واقعا همینطوره ؟

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
    دوست عزیز دو هدفونی که انتخاب کردید انتخاب اول مناسب خواسته شما 770 خواهد بود اما تا اونجایی که خاطرم هست Pro اون 32 اهم نیست و بهترین امپدانس موجود 250 اهم هست.

هدفونهای Beyerdynamic اغلب اصل بوده و احتمال تقلبی بودن موجودی نمایندگی ایران کم هست ولی باید دقت کنید.

تا حدودی درست هست که صدای هدفونهای Close دچار رزونانس ناخواسته اکوستیکی میشن و دلیل اون به خاطر عدم تعادل فشار هوای پشت و جلوی ممبران درایور هست که با تمهیدی یک مقدار فیدبک هوایی به دو سمت ایجاد میکنند ولی هدفونهای Open با قیمت مناسب به سختی در دسترس هست. البته این شرایط رزونانس اغلب زمانی اتفاق خواهد افتاد که صدای تولیدی هدفون به درجه خاصی و فرکانس خاصی برسه که این اتفاق اغلب به ندرت می افته و قابل چشم پوشی هست هر چند که خنثی کردن این حالت در هدفونهای چند درایوری به مراتب دشوارتر هست.

و در آخر مسئله بازتاب صوتی در تمام هدفونها وجود داره ولی با درجه متفاوت اما در مقایسه Close و Open این دو از این لحاظ اختلاف چشم گیری با هم ندارند چون هر دو از Cup بزرگ بهره میبرند و اغلب به یک عمق هستند و برای خنثی کردن این پدیده معمولآدر هدفونهای ارزان قیمت از فوم ضد اکوستیک درون Cup و در هدفونهای گران قیمت با استفاده از یک طراحی اکوستیک برای Cup استفاده می کنند تا این پدیده به حداقل مقدار قابل چشم پوشی برسه

شما هم موفق باشید.

7. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان یه هدفون خوب برای

گیم ps3

و موزیک که 10 درصد برای موزیک هست بیشتر برای گیم میخواهم

تا سقف 50 هزار تومان دوستان با سیم و بی سیم فرقی نداره فقط با سیمش سیمش بلند باشه

من چون اصلا سر در نمیارم دوستان اگر ممکنه کمک کنید
    ؟؟؟؟

باتشکر
    همون صفحۀ قبل پستتون رو لااقل می خوندید

کارت صدای جدید و هدفن جدید خریدم. کارت کریئیتیو ساوند بلستر 27 تومن . در حالی که کارت قبلیم آنبرد بود.
    اما صدایی که الان دریافت میکنم کمتره. قبلا وقتی صدای ویندوز و صدای ویندوزمیدا پلیر رو تا آخر زیاد میکردی اصلا نمیتونستی با هدفن گوش بدی کر میشدی اما الان نه. شاید صدا یک پنجم قبله. میخواستم ببینم علتش چیه.
    کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این مسئله مقدار توان بخش عمده اون مربوط به حداکثر توان منبع صدا هست نه فقط امپدانس هدفون چون همونطور که هدفونها از نظر امپدانسی با هم متفاوت هستند تمام منابع صدا هم با توان متفاوتی طراحی و ساخته به طور مثال اگر شما یک منبع صدا که حداکثر توان اون 25 میلی وات (معادل یک پلیر ساده)باشه را به یک هدفونی که به 25 میلی وات برای حداکثر تولید 90db صدا نیاز داره وصل کنید صدای قوی می شنوید ولی اگر همین پلیر را به هدفونی متصل کنید که به 100 میلی وات نیاز داره وصل کنید صدایی حداکثر با توان 1/4 مقدار حداکثر توان هدفون دریافت خواهید کرد.

حال بحث امپدانس هم برای پلیر صادق هست یا به عبارتی ساده تر هر پلیر حداکثر امپدانس قابل درایو کردن رو داره مثلآ اگر شما یک هدفون با امپدانس بالاتر از امپدانس قابل پشتیبانی(درایو کردن) را به پلیر متصل کنید عملآ صدای ضعیف تری دریافت خواهید کرد و متناسب با اختلاف نسبی امپدانس منبع به مصرف کننده این توان افت خواهد داشت هر چند که در عمل اختلاف بیش از دو برابر صدای بسیار ضعیفی دریافت خواهد شد مثلآ اگر به یک پلیر با حداکثر امپدانس قابل ساپورت 32 اهم یک هدفون 50 اهم متصل کنید توان صوتی کمتر از نصف دریافت خواهید کرد در حالیکه با همین پلیر و با هدفون 32 اهم شما حداکثر توان را دریافت خواهید کرد.

یک بحث دیگه هم اینکه هر هدفونی نیازمند یک بیشینه توان مجاز هست که با هدفونهای دیگه متفاوته یا به طور ساده شما ممکنه دو هدفون 32 اهم داشته باشید ولی یکی از اونها به 100 میلی وات و دیگری به 25 میلی وات توان برای بخش حداکثر توان صوتی نیاز داشته باشه و با اتصال این دو هدفون به پلیری که قادر به ارائه توان بیش از 25 میلی وات نیست عملآ هدفون 100 میلی وات بسیار بی کیفیت و با توان ضعیف به نظر می رسه در حالیکه ممکنه در واقع اینطور نباشه.

در آخر اغلب سازندگان پلیر و کارت صدا و هدفون تمایلی به ارائه اطلاعات فنی کامل برای کاربر آماتور ندارند ولی دستگاهها و تجهیزات حرفه ای معمولآ از طرف شرکت سازنده به طور خاص تست و نتیجه تست ها در اختیار کاربر قرار داده میشه شاید یک دلیل اینکار این باشه که کاربر آماتور هیچ احتیاجی به این مقادیر نداره اما کاربر حرفه ای . . .

شما هم موفق باشید.

10. 6 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام به همه عزیزان

بچه ها من چشم این هدفون Monster Beats رو خیلی گرفته یه آمار ازش بهم بدید ببینم چطوریاست .

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

نظرم درباره برند به صورت کلی :
    کد:
    چون خودم این مدل رو امتحان نکردم ریوو هایی که تونت بود رو دنبال کردم و جمع بندی کردم:
    کد:
    نتیجه:
    چون این نوع طراحی فیت گوش نیست بعضی از محدوده فرکانسهای پایین به خوبی شنیده نمیشند ولی با این حال جنس صدای گرمی داره برای سبکهایی مثل rock, hip-hop and dance مناسبه برای یه هدفون ورزشی مهم هست که ایزوله باشه ولی نه تا حدی که صدای محیط کاملا حذف بشه
    مدل قرمز خیلی زل هست و تو چشم میزنه شاید مدل مشکی برای بعضی ها مناسبتر باشه.
    طراحی ظاهری مناسبی داره بسیار خوش ساخت هست.
    این طور که همه میگند به قیمتش نمی ارزه(مثل محصولات دیگه Beats) و محصولاتی به مراتب ارزان تر میشه پیدا کرد و با صدایی بهتر مثل Klipsch image s4 و در ضمن به نظر بعضیها خیلی هم روی گوش راحت نیست که یه نقطه ضعف اساسی برای این نوع هدفون محسوب میشه.
    البته باید بگم همه نوع چیزی درباره این هدفون تو نت دیدم و جمع بندی قطعی بدونه تجربه خود هدفون غیر ممکن هست. ولی بر اساس تجربه قبلی و اعتبار سایت به این نتیجه رسیدم. حتی بعضی اون رو فوق العاده راحت دیدند.
    البته هدفون ورزشی زیاده مثل:
    کد:
    ولی هیچ کدوم همچین ظاهر زیبایی نداره.
    شما قصد خرید از ایران دارید؟

13. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

دوستان منم دنبال یه هدفون با کیفیت خیلی خوب هستم...
    تا 50 تومن چی بگیرم که به قیمتش بیارزه؟؟؟؟
    بیشتر برای گیم و فیلم میخوام...
    در ضمن IN EAR باشه بهتره چون نمیخوام موهامو به هم بزنه!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •