سلام دوستان
مشکلم اینه که snr نوسان میکنه مثلا تا 5 یا 6 ساعت یا حتی 1 روز روی 20 میمونه ولی بعد مدتی میره روی 6
بعد میرم گوشیو چک میکنم میبینم گوشیمون هم خش خش داره
جالبه که میرم سوکتو از پریز درمیارم بعد دوباره میذارم تو پریز یا حتی کمی با اسپلیتر ور میرم درست میشه و snr میره روی 20 دوباره و خش خش تلفن هم درست میشه
من موندم چرا اینقدر نوسان میکنه و اینکه چرا تلفن خش خش میکنه درصورتی چندساعت قبلش خش خش نداشت
ممکنه از مخابرات باشه
آخه خظمونو چک کردم مشکلی نداره
برای حل این مشکل باید چیکار کنم من متوجه شدم که بیشتر مواقع که تلفن خش خش میکنه این snr هم کم میشه
ولی مشکل اینجاس نمیدونم چرا تلفنی که تا 1 روز پیش خش خش نمیکنه بعد 1 روز خش خش میکنه
علت خش خش تلفن ممکنه از خود مخابرات باشه
این هم اطلاعات
Up Stream 508 kbps
Down Stream 9215 kbps
Attenuation Down Stream 25
Attenuation Up Stream 18
SNR Margin Down Stream 18.2
SNR Margin Up Stream 27.3
CRC Errors 2
Up Stream BER 0e-7
Down Stream BER 0e-7
Up Output Power 12
Down Output Power 20
- - - Updated - - -
سلام دوستان
مشکلم اینه که snr نوسان میکنه مثلا تا 5 یا 6 ساعت یا حتی 1 روز روی 20 میمونه ولی بعد مدتی میره روی 6
بعد میرم گوشیو چک میکنم میبینم گوشیمون هم خش خش داره
جالبه که میرم سوکتو از پریز درمیارم بعد دوباره میذارم تو پریز یا حتی کمی با اسپلیتر ور میرم درست میشه و snr میره روی 20 دوباره و خش خش تلفن هم درست میشه
من موندم چرا اینقدر نوسان میکنه و اینکه چرا تلفن خش خش میکنه درصورتی چندساعت قبلش خش خش نداشت
ممکنه از مخابرات باشه
آخه خظمونو چک کردم مشکلی نداره
برای حل این مشکل باید چیکار کنم من متوجه شدم که بیشتر مواقع که تلفن خش خش میکنه این snr هم کم میشه
ولی مشکل اینجاس نمیدونم چرا تلفنی که تا 1 روز پیش خش خش نمیکنه بعد 1 روز خش خش میکنه
علت خش خش تلفن ممکنه از خود مخابرات باشه
این هم اطلاعات
Up Stream 508 kbps
Down Stream 9215 kbps
Attenuation Down Stream 25
Attenuation Up Stream 18
SNR Margin Down Stream 18.2
SNR Margin Up Stream 27.3
CRC Errors 2
Up Stream BER 0e-7
Down Stream BER 0e-7
Up Output Power 12