خب به چه دردی می خوره منظورش چیه ؟
اینترنت ایرانسل دیگه چه صیغه ایه ؟
خب به چه دردی می خوره منظورش چیه ؟
سلام دوستان
ميشه لطف كنيد بگيد امكانش هست با اين گوشي بشه فقط وفقط يه شماره ي خاص رو كاري كنيم كه نتونه زمگ بزنه. نه مثل اون اكسپت از ليست چون نمي خوام بقيه نتونن بهم زنگ بزنن و اينكه ليستي كه ميتونه تعدادش محدوده .
ممنون از راهنماييهاتون
شادي
یعنی با گوشیت میتونی بری تو اینترنت دوران بزنی!خب به چه دردی می خوره منظورش چیه ؟
من گوشیم 2 هفته پیش از دستم افتاد زمین.1هفته پیش شروع به خراب شدن کرد.یعنی هی قفل می کرد هی باید ریستش میکردم(حدود20بار در روز)فلشش کردم درست نشد.4تا تعمیرگاه موبایل بردمش 4تاشون گفتن درست شدنی نیست.حالا به نظر شما چی کار کنم؟
باید برای گوشیت قاب کریستال میخریدی دیگه!
ببینم با این سیمکارتهای ایرانسل که میشه به اینترنت متصل شد حتما باید با خودگوشی سایتها را ببینیم؟یا میشه به کامپیوتر هم وصلش کرد و با مرورگر کامپیوتر رفت توی اینترنت ؟ چطوریه؟
سلام کسی دیکشنری برای اینکه بریزم روی گوشیم نداره ونقشه تهران اگر کسی داره لطف کنه بذاره که نیازمند یاریتان هستم
با سلام...
دوستان غزیز تازگیا یه مشکل برام پیش اومده (برای گوشیم) گوشیم تو please wait گیر میکنه و دیگه بالا نمیاد
من باید چیکار کنم البته اینم بگم که چندین بار فلش زدن اما هنوز مشکل حل نشده...لطفا کمکم کنید تازه 2 ماه بود که
گوشی رو خریده بودم....![]()
سلام اقا بهنام در مورد مشکلت
گوشیت کارتون داره
اگه داره با کارتونش بنداز سطل اشغال
ha ha ha haha ha hahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
یعنی میگی که گوشی دیگه درست نمیشه....
وای...؟؟
در نا امیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است
چرا بهنام جان ....
فکر میکنم چاره داشته باشه.
میخواستی گوشیت را فلش کنی اما چونکه رجیسترش اصل نبود روی پلیز وایت گیر کرده؟
برو توی سایت موبایلستان توی بخش سونی اریکسون بخش فوق تخصصی اونجا یه تایپیکی وجود داره برای حل این مشکل.درست یادم نیست کجاش بود ولی بگردی پیداش میکنی ، اگه پیدا نکردی اونجا از یکی بپرس جوابت را میدند.
موفق باشی
راستی برو جعبه گوشیت را از سطل آشغال بر دار حیفه بابا...!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)